Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny...

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A Nyers Valóságot eléneklő PamKutya videóját láthatjuk fent!Nem akarok egy olvasót sem elveszíteni, ezért inkább nem írok semmit, csak hallgassátok!..
 Hackerek támadták meg énekesek YouTube-csatornáit! Többek között olyan hivatalos klipeket töröltek, mint Justin Bieber: Baby vagy Lady Gaga: Bad Romance című alkotása, amelyek a legnézettebb videók közé tartoztak a portálon.Ráadásul nem kímélték Bruno Mars: Grenade és…..
MusicE Tehetségkutatók legjobbjai 2011.08.28 01:47:00
 A Brit X-Faktor(5) Nyertese: Alexandra Bruke - Hallelujah LETÖLTÖM  Megasztár 5 nyertese: Tolvai Renáta - Mindig az a perc LETÖLTÖM X Faktor 3. helyezett: Király L. Norbert - You Can Leave Hat On LETÖLTÖM X Faktor: Janicsák Veca - Most múlik pontosan LETÖLTÖM A Brit…..
Gaga (állítólag) változtat a stílusán, hogy több rajongót szerezzen! A 25 éves énekesnőt legtöbben a stílusáról ismerik, azonban "üzleti okokból" most megvált tőle és valamivel elegánsabbra, nőiesebbre cseréli ruháit a Life&Style jelentése szerint.…..
2011-08-26 - A pekingi kulturális minisztérium ultimátumot adott az internetes letöltő oldalaknak, hogy szeptember közepéig töröljenek száz dalt, amelyek tartalma sérti a kínai nemzeti kultúrát. (FORRÁS: http://rtlklub.hu) <-- Kattints a Képre, hogy megtudd nézni a…..
MusicE Igaz! De koppintás? 2011.08.25 23:37:00
A Sugarloaf összedobott egy jó kis számot, és valóban az van amit énekelnek! Ráadásul humoros is a videó, több celeb is visszaköszön ha figyelünk! :D                                      …..
MusicE MusicE - Csütörtöki Top5 2011.08.25 22:43:00
Mostantól minden Csütörtökön  Top5! 2 kategóriában választjuk meg a szerkesztők által megítélt 5 legjobb zenét!              Magyar Top5: 1. Soerii & Poolek feat. Péterfy Bori - Maximális Extázis (Dolgozunk a letöltésen) 2. Caramel &…..
MusicE Zeneletöltés INGYEN 2011.08.25 03:37:00
 Sak Noel - Loca PeopleSoerii&Poolek feat. Fluor - Nekem kukim vanWolf Kati - What About My DreamsShakira - Rabiosa ft. PitbullAlexandra Stan - Mr Saxo BeatRihanna - California King BedEminem Feat Rihanna - Love The Way You LieSnoop Dogg – SweatJanicsak Veca - Most mulik pontosanLady…..
Johnny... 2011.08.25 20:24:57
A kép azért ilyen sz*r, hogy szimbolizálja a sz*rt ami következik⇒             Talán a címből mindenkinek leesik, hogy miről lesz szó, akinek esetleg nem, annak ajánlom, hogy el se olvassa és a videót se nézze meg, mert súlyos agykárosodás…..
LETÖLTÖMÉn nem is magyarázok semmit, mert szerencsére van egy ismerősöm, aki a legnagyobb Király L. Norbi fanok közé tartozik! Lássuk az ő szavait:"Számomra az X-faktor igazi nyertese Király L. Norbert. Sokkal többet nyert, mint egy 3.hely. Megnyert minket,több mint 200.000…..
 Valószínűleg MMnek fogalma sincs, hogy mit hozott össze, de talán majd rájön :DMinden esetre érdekes: És akkor lássuk az olvasónk videóját:Annyit tudunk róla, hogy az első szám..
MusicE Wolf Kati 2011.08.23 19:43:00
Wolf Kati Szerelem miért múlsz című számát rengetegen elénekelték, külföldről is van egy jó pár.. A Fent látható német hölgyemény  is egy ilyen, bár a magyarral küzköd és nem is olyan jó mint Kati, de ügyes! :)A fenti hölgy már magyar :) Természetesen ő sem…..
MusicE Üdvözlet! 2011.08.23 05:46:00
Sziasztok Ezennel megnyitotta kapuit a Zene Fanoldal! Gondolom a címből kiderül, hogy mit akarok ezzel :) Nem is magyarázkodok többet!Több kategóriában lesznek zenék (pl.: amatőr, mix, eredeti, magyak, külföldi stb...)PL.:Itt egy mix:              …..