Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuttor kutya

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi futballtörténeti kuriózum következik. A Real Madrid a Barcelonát fogadja egy teljesen tét nélküli mérkőzésen. Még azt talán mondhatjuk, hogy a presztízs egy kicsit emeli a tétet, s a hozzáállást, de valószínűleg minden pályára lépő játékos a háta közepére…..
Jó estét, bátor szökelléssel elindult a Hajrá Svájc blog, ami az EB-ig hátralévő időben vidám, ütőképes, kemény, sárga, lyukacsos maggá próbálja összegyúrni a magyarul beszélő svájci drukkereket. Hogy miért érdemes Svájcnak drukkolni? Csapatunk hülye nevekben…..
Barátságos meccseket játszott Európa. Pályára lépett szinte az összes EB-résztvevő, néhányan egymás ellen, mások a csalódottak közül választottak maguknak ellenfelet – némelyek nem olyan marha okosan. A két rendező egyaránt kikapott, de a különbség ég és föld a két…..
Ted Sator 1949. november 18-án született New York állam New Hartford városában. Alapszinten játszotta a hokit, nem túl sokáig. 1969 és 1972 között az NCAA-s Bowling Green State University játékosa volt, csatárt, jobbszélsőt játszott: két szezon alatt 32 meccs, 5 gól és 6…..
Mostanában gyakran kínoznak képtelen lázálmok, a minap is arra ébredtem hideg verítékkel, hogy kikaptunk Máltán. Brrr, beste lidérc - jó kis napnak nézünk elébe. Kótyagos rutinnal kapcsolom be a közszolgálatot, kotyog a kávé, mikor Kisteleki elnök…..
Bohócliga, 13. forduló Szomorúan tudatjuk, hogy Sopronban meggyilkolták a labdarúgást. Ami történt, azt még a bohócliga sokat látott értői is megemlegették. (Csoda, ha már időnek előtte Bergereztünk? Most utólagosan természetesen Sólymosizunk, sorry.)Bajzátot látszólag…..
labdabiztos Zárjuk be a Fradit! 2007.11.04 06:00:00
Halottak napjára sem leheltek életet a vegetáló magyar rekordbajnokba. Hiába vizionáltak Sheffield-i, vagy Anderlecht-i gazdagságról, nem jön sem angol, sem pedig belga megmentő a Züllői útra. 5 év alatt a mennyből a pokolba jutottak  kilencedik kerületben. Jött a TéeSz…..
(Amikor kedves barátunknak, Hoffer Mikinek elmondtam, hogy szerintem Juve-szurkolónak lenni sorscsapás, Inter-szurkolónak meg jellemhiba, válaszát követően eldöntöttük, hogy rá kell bízni a Derby d’Italia elé szánt post megírását. A fenti úr a 90-es VB-n látott német…..
Hét csapat is szerzett gól nélkül abszolválta a La Liga 7. fordulóját, ennek ellenére a góltermésre tulajdonképpen nem lehet panaszunk. A táblázat első felének megbolydulásához a Valencia meglepő hazai veresége mellett a Villarreal pamplonai bukása is kellett, így tőlük…..
Azért jó, hogy visszatért a Juventus, mert olyan szenvedélyesen lehet utálni őket, ahogy senki mást (híreink szerint a fél angol élvonal reszketve várja, hogy a Leeds hasonló okokból összekapja magát és visszajusson). Ennek az utálatnak vannak fokozatai, kezdve a történelmi…..
Ricardo Izecson dos Santos Leite, azaz Kaká a világ legjobb játékosa. A pályán elegáns és végtelenül intelligens, csodálatos képességeivel mindig a csapat érdekeit tartja szem előtt – ha kell passzol, ha kell, elvállalja a lövést is. Nem reklamál, nem lökdösődik, nem…..
Borussia Dortmund – VfL Bochum 1-1Furcsa mód, valószínűleg mindkét csapatnak kedvére való az ellenfél. Dede, Kovac, Wörns, Kuba, Degen, Buckley, Frei, Kehl, Petric, Klimovitz - akár a BVB kezdője is lehetne, de ez a sérült játékosok listája, dőlt betűvel a garantált…..
Szép, nyugodt fordulóra számítunk a La Liga 6. játéknapján, akad ugyan néhány olyan összecsapás, melyen születhet meglepetés, de a legtöbbje tükörsimának tűnik első blikkre. Ennek ellenére azért sok mindenre kíváncsiak vagyunk, többek között például arra, hogy magához…..
Szép lassan három részre szakad a mezőny, lesznek ugye akik a második helyért küzdenek (szűk elit), aztán az egymást módszeresen körbeverő kritikus tömeg, végül a négy-öt kiesés ellen küzdő kicsi. Abszolút rangadó a Bayer (2) – Bayern (1), a kisdöntő címet pedig a…..
A tavalyi szezon első és második helyezettje csap többek között össze a Serie A 6. fordulójában, mely Torino városán kívül egész Olaszországot lázban tartja. Ott ugyanis vasárnap 2003 óta először derbit rendeznek (természetesen a meccs után lesz Torino-derby postunk), ez pedig…..