Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KGS_online (törölt)

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hallgatói tiltakozásoknak és a kormányzati érvelésnek egyik kiemelt eleme a röghöz kötés kérdése. A kormány eltökéltségét jól jelzi, hogy az alkotmánybíróság által a röghöz kötéssel ellenében felhozott érvek, és a hallgatóknak tett saját ígérete ellenére, az AB-t…..
KGS_online (törölt) 2013.02.19 01:03:55
@Maitre: "Ti amúgy miért gyűlölitek ennyire a kormányt? Ez olyan értelmetlen."

Csak gyorsan néhány témakör, a hozzászólók írásaiból:

„Ennyi a Fidesz nagy terve az oktatás reformjáról: vegyük el a pénzt, oszt jó napot, utánunk a vízözön + az ország összes általános- és középiskolájában leváltották az igazgatót (mert az igazgató csak egy báb lett a tankerületi igazgató mellett) és megvan a módja, hogy bármely tanárt kirúgjanak + 42 milliárdot vonnak el az egyetemektől.”

„A jelenlegi kormány minden intézkedése a nyomorgók számának növelése felé hat, a pénzt ugyanis mindig a szegényektől a gazdagokhoz csoportosítja + A rezsicsökkentéses parasztvakítás meg fordítva fog elsülni: akinek havi egymillió a rezsije, az röhögve köszöni meg, úgy mint az egykulcsos adót.”

„Viktorunk most küldött 160 ezer levelet a határon túli magyaroknak. Kérdés, honnan tudja a címüket? Mert ugye nincs adatbázis, ez volt a választási regisztráció bevezetése melletti érvük.”

„A szélessávú körzethálózati fejlesztésre 2012-ben kiírt húszmilliárd forintos közbeszerzésen 12,5 milliárd forintot nyert öt kft., amelyeket ugyanazon a napon, 2012. június 27-én alapítottak és július 4-én jegyeztek be, ráadásul ugyanarra a címre (1134 Budapest, Váci út 19.) jegyezték be őket. A nyertesek a Micronet Kft., a Pannon Optikai Hálózatfejlesztő Kft., a Pátria Optikai Hálózatfejlesztő Kft., a PONET Optikai Hálózatfejlesztő Kft. és a REGIO Optikai Hálózatfejlesztő Kft.”

Szóval, a 4 példához:
1. Az oktatás szétverése, államosítása csak egyet jelent: majd hirtelen közbeszerzésben minden iskola többszáz milliárdért vehet cuccokat, addig amortizálják (le van blokkolva mindenhol a kifizetés a mai napig, se fénymásolás, se könyvtárfejlesztés, se eszközbeszerzés, stb.)széjjel, aztán hipp-hopp ki nyeri a közbeszerzést? (a folyamatos stresszbentartásról és megfélemlítésről ne is beszéljünk, valamint én úgy tudtam, állam és egyház már jóideje különvált, lehet, M.O.-n nem)
2. Az egykulcsos buli kivett minimum 900 milliárdot eddig az ország közös kasszájából, jól vele csak azok jártak, akiknek tök mindegy volt, mert volt elég, ezt az átlagemberektől vették el (pedagógusok, nővérek, óvónénik, melósok), és csoportosították maguknak át.
3. Sima kamu volt a regisztráció, de elment vele fél év, addig se a gazdaságról beszéltünk - meg persze a haveri nyomdák gazdagodtak.
4. A simicska-birodalomba ömlik a pénz, valószínűleg minden hiányzó nyugdíjmegtakarítás, 3szoros közbeszerzések, a leállított fejlesztések (amikért már megvoltak a pénzek), minden odamegy, emlékezz 1998-2002-re, minden infrastrukturális fejlesztést leállítottak (az ország elmaradása jórészt innen indul), de a közalkalmazottak már éhhalál szélén voltak (mint most is, ezért kellett a medgyessi-féle 50 %-os emelés, amit fideszék is megszavaztak, most mégis azt hazudják,attól kezdtünk becsődölni).

Ez csak 4 gyenge témakör, az állam vezetői nem mások, mint a maffia emberei. Csak a maffia jobb helyeken nem a kisember lecsórósításából gazdagodik.

Ennek nagyon rossz vége lesz, meglásd.

Így is értelmetlen?
Hogyan próbálják kijátszani az önkormányzatok az Alkotmánybíróság határozatát. Zord valóság az utcán.  Az Alkotmánybíróság 2012. novemberi határozatával megsemmisítette a közterület életvitelszerű használatát büntetni rendelő jogszabályt, valamint azt a rendelkezést, mely lehetővé tette, hogy az…..
Az elmúlt években az e-útdíj-rendszer kapcsán az embernek az az érzése támadt, hogy a jelenlegi kormányzat egyrészt valamiféle Szent Grálként tekint dologra, mely évről évre kihúzza majd a költségvetést a menetrendszerű slamasztikából, másrészt az állandó halogatás és…..
KGS_online (törölt) 2013.01.24 10:01:00
@jobbdemokrata: "Ajjajjajj...Ha a balliberális véleményformálók megszólalnak... :) Istenem, hogy merészelsz bármit is a 4-es metróhoz hasonlítani? A 4-es metró, amit a közlekedésmérnöki kar 1993-as tanulmányáéban feleslegesnek titulált, és helyette a felszíni közlekedés szinten tartását javasolta. Nos, ez utóbbit nem választhatták a balliberálisok, hiszen akkor honnan lehetett volna pénzt nyúlni? Madridban a 4-es metrónál másfélszer hosszabb metró 3 év alatt elkészült, átszámolva 120 Mrd-ból. Demszky látványprojektje 16 éve készül, és 560 Mrd-nál tartunk..."

"A főpolgármester szerint a 4-es metró megépítésének késedelméért Orbán Viktor a felelős. Demszky Gábor ezt a Baross téri építési helyszínen tartott sajtótájékoztatóján jelentette ki, annak kapcsán, hogy a Fidesz elnöke egy csütörtöki tévéinterjúban a metróvonal megépítését ígérte.
A főpolgármester hangsúlyozta, hogy ha 1998-ban a szerződés szerint megkezdődhetett volna a metróberuházás, akkor ma már az új metróval érkezhettek volna a tájékoztató helyszínére, ráadásul emiatt jóval drágábban, 60 milliárd forinttal többért épül meg az új vonal. "Háztartásonként 100 ezer forint pluszba kerül ez a késedelem, ennyit vett ki családok zsebéből az Orbán-kormány azáltal, hogy ezt a késedelmet, és az emiatt keletkezett árdrágulást okozta" - fogalmazott.
Emlékeztetett, hogy az Orbán-kormány nemcsak a 4-es metró építését állította le, hanem ellehetetlenítette például Magyarország legfontosabb környezetvédelmi fejlesztéseinek, a füstgázmosónak, a központi szennyvíztisztítónak a megépítését."
2006.02.10.
"Magyar állampolgárként felháborodásunknak adunk hangot, hogy az 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emléknapján a balliberális oldal tüntetni akar!!! A nemzeti ünnep, szabadságharcunk emléknapja nem alkalmas tüntetés lebonyolítására! Ezért kérjük kormányunkat, mely,…..
KGS_online (törölt) 2012.10.17 23:58:23
2345: de azért érdemben is:
pontosan hol náciztam le az 56-osokat? a 2006 okt. 23-ai nácikról beszéltem.
tudod ki a gyarmatosítód, te hülye...brüsszeli pénzemberek, ja, csányitól simicskáig, mind azok. őrület, sajnos, te nem vagy nagyon okos, félek.
cigányokat ti heccelitek, hülye nácik, az agyatokkal nem bírjátok felfogni, hogy oktatással-munkahelyteremtéssel, felvilágosítással negyed ennyiből már rég problémamentes dolog lenne. minden cigány ismerősöm normális ember, családdal, értékekkel, szerte az országban. ja, hogy a bűnözőkre gondolsz? akkor meg azt mondd.
libsi szennymédia? a full-kapitalista, orbánseggnyaló kereskedelmi tv-k? nekem pl 10 éve nincs tv-m, nem kötelező ám az sem. van rajta egy kis gomb.
ciánlibsi mantra - ez is egy gyöngyszem, a sikeres zsidómentesítés után különösen. tudod miért vagy ekkora fasz? mert kiírtottátok az ország legokosabb embereit (jó, nem te, csak az eszmetársaid), a maradék meg elhúzott, mert ilyenekkel nem akart együtt élni, és nem volt, aki agyat fejlesszen ezek után nektek. ezért tartunk itt ma, ilyen söpredék beszédű emberekkel az élen.
ha te nem érted, mit jelent egy diploma plagizálása, és ne gyere meghurcolásokkal, akkor tényleg nem tudsz majd "velünk" vitatkozni. a teljes tudományos életet tehetné taccsra, nem véletlenül fogott össze az egyetemi elit. gyurcsányéval mi is van? valamivel azonos a címe? ennyi?
idézlek: "Valószínűleg a génjeitekben hordozzátok az elkülönülést, az összeférhetetlenséget, a jellemtelenséget, az intolararanciát, kapzsiságot, az önzést, a hazudozást, mások életének, kultúrájának, hagyományainak, vallásának a megvető lenézését." ez meg a tipikus fidesz-megoldás: ami te vagy, azt jó hangosan és sokszor rávetíteni a másikra.
nem tudom, ki az a "ti vagytok...", de ha a szemita rasszra gondolsz, kicsit nézz utána, miért is üldözte mindenki őket. elárulom, itt is a saját törvények, a kirekesztés fog előbukkanni, és az előbb említett rávetítés, hogy az egyszerű emberi irígységet ne említsem a dolgos, okos, szorgalmas, és ezért előre jutó emberekkel szemben.
én tényleg örülök, hogy te is beállsz a sorba, és tanulmányozod a világ ősi vallásait, csak lehet, rossz fordításokat találtál. és tényleg azt gondolom, rendes tőled, hogy szerinted én zsidó vagyok, és kéne a te vized(?), csak asszem nem értem az aggódásodat. ráadásul még ugyanazt a levegőt is szívjuk, és inkább a parlagfűvel kéne birkóznod.
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
Már megint mindent kiforgatnak ezek a ballibek. Most éppen egy Diósgyőri focimolinó kapcsán írja az Indexes, tehát nyilván liberális, Képviselő Funky blog, hogy a foci szurkolók nem kedves óvó nénik, hanem bunkó rasszista bácsik, akiknek Dániel Péterről nem az jutott eszükbe,…..
KGS_online (törölt) 2012.05.21 23:05:03
De remélem, most, hogy már magyarok vagytok, jobban is éltek?!....

Végülis H. csak kb 3 millió magyarnak ártott, 1 millió vándorolt ki miatta, meg majd 1 millió magyar állampolgár halt meg, miután hadat üzent (a dilettantizmus csúcsaként) 2 nagyhatalomnak. Faszobrot kapott, gratula.

Gyerekek, komolyan, 2012-ben, ez a szint? Az ország értelmiségét kiirtotta-elüldözte, az ország 1/3-át nyomorban tartotta, szinte azóta egymást szidjuk, és ő a mérce?
Mit szólnátok, ha titeket, gyerekeiteket akarná a máv a dunához vinni, hogyha ezzel viccelnénk? Ha szobrot állítanánk a recski gyilkosoknak?

Nem kéne felébredni, és végre összefogva tenni valami értelmeset, ami mindenkinek jó? Magas szintű iskolázásért harcolni, elesetteknek szociális biztonságért adakozni, nem dolgozó cigányoknak vállalkozásokat, munkahelyeket, speciális oktatást biztosítani, és a gyerekei(n)ket egész komolyan felkészíteni a világra, a dolgozó, a zenész és egyéb romákat nem cikizni éjjel-nappal, megalázni minden szinten?
Ehelyett itt zsidóztok?

Csodálkoztok, hogy fogyunk? Hogy évi 40 ezer fő kimegy, hogy minimum 30 ezer gyerek meg se próbál itthon tanulni tovább?

Nem kéne elutazni nektek, neonácik egy svédországba, vagy egy francia körútra? Vagy körülnézni, hogy megy a világ sora NY-ban, vagy csak akár ausztriában is? Hogy hogy kell együtt élni, hogy kell a közösségi tereket, a tömegközlekedést fenntartani, az akadálymentesítés mire jó, hogy lejusson a kismama a metróba, vagy a boltban ne basszanak át (mint tegnap a nagyonmagyar CBA-ban?)

És végül hogyan tudtok bedőlni ilyen átlátszó trükköknek, mint a jobbik nevű kamupárt?
Elcsenik, a mi eléjök akad, s ezt aztán keresetnek hívják… az én emberiségemnek pedig igen ellenére van, hogy a más zsebéből kivegyem s a magaméba tegyem: hiszen az már annyi volna, mint az igaztalanságot zsebre dugni. El kell őket hagynom s jobb szolgálatot keresnem;…..
  Persze csak átvitt értelemben. Legalábbis egyelőre. Ezt most csak így idetesszük: Budaházy György skype-on tartott sajtótájékoztatót (tartalmáról itt), és a fotó láttán még mindig csak keressük a szavakat.  „TÖKÉLETES! minden részlet. a legerősebb…..
Idén se fogadta el a meleg méltóság menetének bejelentését a rendőrség. Úgy látszik a rendőrség ezt a játékot a Fidesz kormány alatt  minden évben eljátssza. Betiltják majd társadalmi nyomásra engedélyezik a menetet. Pedig a közlekedés aránytalan akadályozása…..
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
KGS_online (törölt) 2012.03.12 02:09:29
„A felsőoktatásban minden kiszámíthatatlanná és tervezhetetlenné vált. Eddig a középiskolás diákoknak az érettségi előtt két évvel el kellett dönteniük, hogy merre akar továbbtanulni, hiszen például ha mérnöknek akar valaki menni, akkor annak megfelelően kellett felkészülnie az érettségire. Ma viszont nincs garancia arra, hogyha valahol több évtizeden keresztül mérnökképzés folyt, az most is elindul” – mondja Radó Péter.
S nemcsak a felsőoktatásban, mindenhol felborítottak mindent: leépítik a kultúrát, tönkrevágják a bankrendszert (hitelek), a szükséges közalkalmazotti réteg szívatásával gazdagítják az eleve gazdagokat (miközben maguknak csak emelnek), fűnyíró elvű a leépítés, mindenhol semmirekellő haverok irányítanak, ezért semmi nem működik.

Kellett új alkotmány?
Meg kellett az oktatást rendezni?
Kellett a bankok és a nagy cégek megadóztatása?
Kellett a bankhitelek rendezése?
Szükség volt a magyar szellem erösítésére?
Jó a családi adózás?
Szükség van az emberek visszaszoktatására a munkához?

Stanci, ne csigázz: mi a fasznak kellett új alkotmány, ki kérte, ki ígérte? senki.
Az oktatás lsd fenn.
Bankok, (nem haveri) cégadók: sokkal nagyobb a kár, mint a haszon.
Bankhitelek kérdése: ha belenyúlsz egy magánszerződésbe, kiírod magad a világból.
Magyar szellem: értelmezhetetlen kérdés.
Családi adózás: ebben a formában értelmezhetetlen ez is, és a valóságban nincs ilyen.
Visszaszoktatás: miről beszélsz? Ki az isten nem dolgozna, ha az MEGÉRNÉ? Te elindulsz otthonról 28 ezerért egyáltalán, vagy akár 48-ért is? Munkahely kellene, az meg adópolitika, kormányzati döntés, vállalkozásfejlesztés kérdése.
Az 1 kulcs meg az adójóváírás kivezetése -470, az ezért "kötelező" kompenzáció még kb 70 milliárd. Ennyit kidobtak értelmetlenül a kltsgvetésből, - 20 TEK, meg a százezer új kamu cégük. Ezeket próbálják visszalopni pl az oktatásból.

Malac: ha te uaz a malac vagy, aki tótaw-n védte a Viktorékat évekig, te szoptad meg legjobban, asszem. még kitartasz?
Zavarban van Európa politikai elitje, mit kezdjen velünk. Gondoljuk végig, foglaljuk össze, mi ennek az oka. A feladat egyszerű is, meg nem is. Elvileg minden mozaikkocka előttünk van, csak össze kell rakni őket, megfelelő sorrendben, s kialakul a (szörnyű) kép. Magyarországon az…..
KGS_online (törölt) 2012.01.27 10:04:55
Fotó: HVG.hu, Hernádi Levente  HaralamposzBár több dologgal nem értettem egyet az esemény kapcsán, mégis részt vettem a január 2-án megrendezett tüntetésen, mely a "Lesz még Magyar Köztársaság" jelmondatban foglalta össze üzenetét. Úgy éreztem, hogy a…..
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
KGS_online (törölt) 2011.12.07 21:46:23