Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ok.trendi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de…..
ok.trendi 2015.02.13 14:12:06
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
A Rába magyar beszállítókat keres a Volvóval közösen gyártandó városi és elővárosi buszaihoz. A mai sajtótájékoztatón megnevezték a közösen gyártandó típusokat is, ezek 7900-as és a 8900-as buszcsaládok. A korábbi hírek ellenére úgy tűnik, hogy gőzerővel folyik a…..
Kéthavi műszaki érvényesítő matricára és környezetvédelmi plakettre biztosít forráselőleget a Nemzeti Közlekedési Hatóság egy ma született döntés értelmében. Ennek megfelelően a hatóság ma kéthavi mennyiség legyártásáról intézkedett. A Fővárosi Közlekedési…..
ok.trendi 2013.02.15 08:11:02
@SwedishRunner:
ipari hulladékot nem fognak ott sem vizsgáztatni ,ott föleg hogy nem :-))
viszont csak az alap dolgokat mondtam el amit te is ismerhetsz
vagyis ha az ember gépjámuadót fizet abban vannak szolgáltatások amiért késöbb nem kell fizetned kulön