Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurvaanyádat cenzorkám!

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is erős volt Budapest a szépen elkészített közterek utólagos elbódésításában, mely talán több posztot is megérdemelne itt az Urbanistán. Ennek legdurvább példája mindenképpen az Erzsébet tér (mint arra egy fél mondattam utaltam is a Habitat akciója kapcsán). Korábban…..
Kurvaanyádat cenzorkám! 2012.10.05 12:26:26
@speirs: volt parkőr. Pár évig. Akkor azon anyáztak sokan, hogy mi az, hogy nem lehet kifeküdni a fűre napozni? Aztán jött arrogáns tóni (ha jól emlékszem) és azóta nincs parkőr és rohad az egész egyre jobban.
Kurvaanyádat cenzorkám! 2012.10.05 12:27:56
@Qwer: nem, mert szarnának a fejedre.
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
Kurvaanyádat cenzorkám! 2012.09.16 22:11:40
@egyiptomimau: ebben az a jó, hogy a sok faszfejű náci alig várja, hogy nézhesse. Köpködik, de nem bírják nélküle.
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
 A magyar társadalom nem túl megosztott, ha építészeti alkotások megítéléséről van szó. Nagyjából meg lehet saccolni előre, mi az, ami az emberek 90%-ának tetszeni fog.Kivéve, ha valami politikához köthető, mert akkor az épület tetszési indexe nagyjából tükrözi a…..
Kurvaanyádat cenzorkám! 2012.06.10 10:11:27
@a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka: szánalmasnak magát a "pengefalat" tartom. Meg azt, ahogy ezt a "múzeumnak" csúfolt izét is felhasználták a komcsik és nyilasok (gyk: fidesz+jobbik) a politikai propagandájuk terjesztésére.
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
Ártatlan reggeli beszélgetésnek indult Kyle Dyer számára a tévéműsor: az argentin dogot azért hívták meg a két vendéggel együtt, mert előző nap szerencsésen megmenekült. A Max nevű kutya február 8-án délután sétálni indult gazdájával a Denver környékén lévő Smith…..
Kurvaanyádat cenzorkám! 2012.02.10 13:46:24
@szikjáró:
évente 10-15x? Akkor te egy seggfej vagy. Nem mondom, hogy csókolgatni kell a kutyákat, de amit leírtál, annak alapján semmire sem becsülöd a kutyádat. Számodra nem több egy élő vadászfegyvernél.
Öles betűk, féligazság, hívószónak is beillő celebnév - ezek kellenek a jó bulvárcímhez, és ha innen nézzük a dolgot, akkor a Bors mai címlapjának legtetején díszelgő cím és a mellékelt fotó tökéletesen ellátják feladatukat, az már más lapra tartozik, hogy nem a…..
Meghatódottságtól, könnyes szemeim árnyékában megbúvó szeretettel kívánok minden olvasónak, nyugodt, békés és áldott Őszöd napot! Ezen a napon 5 éve este 5 óra árnyékában érkezet meg a futárok által, az öszödi beszéd hangaanyagai minden szerkesztőségbe, innentől…..
Kurvaanyádat cenzorkám! 2011.09.18 09:00:33
Tisztelt Praxis Blog!   Újfent rákényszerültem - a tervezettnél jóval hamarabb -, hogy írjak Önöknek.Az elmúlt nap folyamán ultrahangos vizsgálatra voltam hivatalos - kismamaként ez nem is annyira meglepő. Azonban annál inkább az, ami ott történt.  Egy héttel ezelőtt…..
Praxis Le is bénulhattam volna 2011.08.22 06:00:00
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Tisztelt Praxis blog! Pár…..