Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szép heléna

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A város legveszélyesebb biciklis útját tervezik Zuglóban. A forgalmas téren úgy vezetnék keresztül az új bicikliutat, hogy az állandó konfliktus és balesetek forrása lesz. Az úton ugyanis át kell majd vágnia minden gyalogosnak, aki egyik tömegközlekedési eszköztől menne a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Napi egy kisfröccs árából megduplázhatná a magyar lakosság saját befizetésből származó önkéntes magánnyugdíjpénztári megtakarításait. Erre igen nagy szükség lenne, mert jelenleg az ilyen úton felhalmozott tartalékok messze nem elegendőek az időskori öngondoskodásra.…..
Tisztelt Miniszterelnök úr!A minap Ön Jávor Benedek úrhoz címzett nyílt levelet tett közzé, amelyben egyebek mellett azt veti az Önökkel együttműködni nem kívánó frakcióvezető szemére, hogy erkölcsi alapon utasítja el az ellenzéki összefogást, s nyilvánvalóvá teszi, hogy…..
Néhány évvel ezelőtt anyukám egyszer csak megkért, hogy mossam le a hűtőszekrényt. Álltunk a konyhában, ő a főzéssel volt elfoglalva, én meg épp arra jártam, úgyhogy megragadta a kínálkozó alkalmat. - Jó, de mivel? – tettem fel a logikus kérdést. - Szódás vízzel…..
BORtáBOR XX. Borfesztivál 2011.09.13 10:42:00
  Pfff...  kemény volt..  nagyon..   így is, úgy is..  rengeteget kóstoltam, rengeteget jegyzeteltem, egyik-másik jegyzetem- így utólag visszaolvasva- megérne egy külön bejegyzést, de most mégsem a komoly, szakmai részt osztanám meg veletek!   Végigteszteltük a meghívott…..
Mutatunk egy képet a mai Blikk online-ból, mert érdemes. A Miss Universe 2011 versengésen (muhaha) éppen hazánkat képviselő nő ebben a ruhában jelent meg a kifutón akkor, amikor népviseletbe kellett öltözni. Kommentben várjuk a magyarázatot. ..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..