Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TBurg

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki ne mondja nekem, hogy nem szeretem a kihívásokat. Nem volt könnyű írni erről a termékről, na. Mivel kicsit kevés termékem van kéznél, amiket tesztre tudnék bocsátani ezért elkértem a feleségemtől az egyik táska akasztót. Ez rendkívül praktikus és nagy szüksége is volt rá, ennek ellenére jó ha…..
Vettem a bátorságot és rendeltem egy műszaki cikket, egy Bluedio N2 bluetooth fülhallgatót az Aliexpress hatalmas kínálatából. Pont olyan áron volt, hogy még bőven megérte kipróbálni, de már nem tűnt gagyinak. Nagy reményeket természetesen nem fűztem hozzá, de azért örültem volna, ha edzés közben…..
hogyvolt Éden hotel - 2x05 2012.03.13 06:58:00
Egy héten túl vagyunk, jött két csábító, bár ha Muzsikus Tamás és Denás Adrienn annak számít, akkor én másik univerzumban szeretnék élni, ha lehet. Hullott a műcsöcsök nagy barátja, Ádám2 és Denás, aki akkor sem maradhatott volna bent, ha az összes eddigi kivillanó farkat…..
Az Acta Neurochirurgica 153. évjáratának 6. számában tanulmányt jelentetett meg a tekintélyes düsseldorfi Heinrich Heine egyetem orvostudományi karának öt elkötelezett oktatója Traumatikus agykárosodás az illusztrált irodalomban: az Asterix-képregényekben okozott több mint 700 fejsérülésből származó…..