Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimmu1986

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a mai fogadóóra rögzített adása ..
Egy dolgot azért meg kell hagyni a Fővárosi Állat és Növénykertnek, ha olyan 4-5 évente mész oda, sosem lesz ugyanolyan, mint azelőtt volt. Ezt azért nem sok hely mondhatja el magáról... Extrém példával élve akár jöhetnék a Vidámparkkal is, amely nagy része horrorisztikusan…..
A korábban meghirdetett közös találka nagyon jól sült el, remek embereket ismerhettem meg. A résztvevők névsorát itt nem akarom leírni, majd beírják a kommentekbe, ha úgy gondolják. Köszönöm a közös estét, remélem nem ez volt az utolsó! :) ..
Még mindig vannak filmek, amiket mindig is látni akartam, de valahogy sosem jött össze, de most már legalább eggyel kevesebb... Sikerült pótolnom 1975 klasszikusát, méghozzá Blu-Rayen a 35 éves jubileumi kiadást, amit éppen akciósan még mindig meg lehet venni. A szintén akciós DVD…..
Elnézést mindenkitől a hosszú kimaradás miatt, de a Kérdezz-Felelek most eléggé elviszi az időnket, mivel rengeteg kérdésre kell válaszolnunk. A válaszvideókat hamarosan elkezdjük feltölteni, (még csak az email-ben feltett kérdésekre válaszoltunk, de így is öt órányi anyagunk…..
Az itt már sokszor emlegetett Aeon Flux blog kapott levelet, amely megint valami döbbenetesen elkeserítő bizonyíték, hogy idehaza már csak hülyék dirigálnak ..
Dimmu1986 2012.03.04 15:29:45
Érdekes és örvendetes szórakozási lehetőség (akármennyire is bizarrnak hangzik)Olvasgattam más élménybeszámolókat is és elég jó a visszhangja. Ráadásul rendszeresen van rá 50%-os kupon ajánlat rá valamelyik portálon, amivel pont árilag is átmegy a megengedhetőbe.Hamburgban…..
Teljesen jogos videó (Kivéve az Idegen Arcok forgatókönyvét)  Flux blogon találtam..
Dimmu1986 2012.02.29 14:12:59
@freddyD: Abban igazad van azért, hogy jelölhették volna, mert azért mégis csak ilyen Koszorúslányokat (amit én személy szerint nem bírtam végignézni) jelöltek.
Dimmu1986 2012.03.01 02:59:30
@zibi07: Először is leszögezném, hogy néha nagyon tud irritálni ez a figura, de néha mond néhány igaz dolgot:
-Ralph Fiennes kiérdemelte volna a legjobb maszk díját, sőt szerintem a legjobb férfi mellékszereplőjét is.
-Nekem tetszett a Hugo, de a legjobb vizuális effektek díját én is a Majmok Bolygójának adtam volna mert zseniális volt a majmok mimikája.
-De, hogy mondjak róla valami rosszat is: Octavia Spencernek nem azért adtak Oscart, mert fekete, hanem mert emlékezetesen játszott a Help-ben szerintem. Ezen állítása nemhogy elég szánalmasra sikeredett.
1:21 Szép jó estét mindenkinek! Felébredtem időben, most puding nélkül próbálok ébren maradni. De meglepően frissnek érzem magam, remélem majd munkahelyen is így lesz.1:23 Wi-fim hisztisen viselkedik, remélem összekapja azért magát1:24 Háttérben Matthew Mekkonehjú ment el a…..
Dimmu1986 2012.02.27 21:17:58
@blady: Azt, hogy miért nem jelölték a J. Edgart Oscarra én csak annyit mondanék: Amerikai álszentség.... Nem szeretik az olyan filmeket ami sárba tiporja a kis külvilágnak felállított amerikai ideált. És Clint Eastwood-nak nem ez volt az első ilyen alkotása: példának tudnám mondani még a Letters from Iwo Jima c. alkotást, ahol a japán katonák nem feltétlenül fanatikus, lelketlen gonosztevőknek vannak beállítva. Ezt meg kell szokni egyszerűen, vannak olyan gyöngyszemek, amik keserű szájízt adnak az amerikaiknak.