Regisztráció Blogot indítok
Adatok
famella

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijjártó már megint nem tudja, mit beszél. Csaknem teljesen mindegy, hogy milyen bizonyítékai vannak az USÁ-nak az egyébként mindenki által tudottan korrupt magyar politikusokkal és államigazgatási vezetőkkel szemben, sőt annál rosszabb nekünk, ha nincsenek ilyen bizonyítékok --…..
Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a…..
famella 2014.01.17 11:54:16
@malevil2050: Kár,most nem tudom mi lesz velem! :) Most kapcsolódtam be ebbe a fantasztikus műsorba,gondoltam akkor mindent vagy semmit! :)
famella 2014.01.17 12:30:33
@Chat Géza: Az szuper lenne!Előre is köszi! :)
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
famella 2012.12.08 22:00:30
@pushpang (univerziális határeset): Ez erős túlzás szerintem,mert Szabó Dávid nálam a borzalom netovábbja,és tényleg nem tudom miért,de amint megjelenik azonnal tekerek!:)És azért ne felejtsük el ZK-t se...
famella 2012.12.08 22:06:53
@Perpétua: Igazad van,teljesen.Tényleg jókat derülök a legtöbb kommenten,de néhány megjegyzéstől a gyomrom kifordul nekem is.
famella 2012.12.08 22:22:54
@Perpétua: Szívesen,de szerintem többen is,csak ez mostanság nem trendi!:)
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
„Jósoknak itt ma könnyebb, / S a fájdalmak mismások: / Milliós Messiások / Magyar sok Messiások. / Elmessiásodtak... / Üdvük nincs - majd szereznek. / Mert mást mit is tehetnek... / Faképpel elszegődnek: / Beállnak mind keresztnek.” (Kovács András Ferenc: Új magyar…..
Az ellenzéki „perverz koalíció” ötletének megjelenése óta már nem először tűnik úgy, hogy egyes szakkérdésekben nagyon hasonló álláspontot foglal el a három ellenzéki párt. A legújabb hír: a Jobbik is az egykulcsos SZJA-rendszer visszavonására szólítja fel a…..
famella 2011.08.24 22:58:55
@márta)): Sokszor úgy érzem,hogy nagyon leáltalánosítják a dolgokat.Lesz munkahely (1millió!:),lesz gyerek,pörög a gazdaság,lesz ki fizesse a nyugdíjat stb.De ennél jóval összetettebb a dolog,és ezért nem fog sikerülni ez az egykulcsos mizéria és Matolcsy vágyálma,mert 10 millió ember,az 10 millió gondolkodás mód és megoldókulcs.
A környezetemben élő ismerőseim nagy része nem azért nem vállal gyereket érdekes módon,mert anyagi megfontolásai nem engedik,hanem 1000 más dolog miatt.
A harmadikat mi is bevállalhatnánk,vissza is tudnánk igényelni a max.-ot,de ki garantálja,hogy ez a kedvezmény megmarad?És nekem kezdetek óta rossz érzésem van,hogy a pénzzel akarják megfogni az embereket,ami nem jó,mert fontos a pénz,de az emberek nem emiatt vállalnak gyereket,hogy attól több lesz a jövedelmük.Ez olyan piaci mentalitás.
famella 2011.08.24 23:40:08
@márta)): Első kör: Én nem személyeskedtem!
Második kör: Olvasd újra,pont azt írtam,hogy vissza tudnánk igényelni a max.-ot,de pénzért,az államnak nem szülök,csak azért és kizárólag azért,mert így gondolnánk teljesnek az életet.Pici odafigyelés csak az olvasásnál!
És végül: ebben az országban élek,családgondozóként dolgozok jelenleg,amúgy 10 éve a szociális szakmában vagyok,nekem nem kell bemutatni,hogyan és miből (nem) élnek emberek.Csak ennyit akartam mondani,minden indulat nélkül.
Amúgy úgy gondolom,ami félre érthető volt,hogy az embereket nem hatja meg a kedvezmény,mert mint már kétszer kifejtettem,mert nem a pénzért szülnek többnyire,(én sem:),és senki nem biztos benne,ha mégis bevállalják a 3. gyereket,mert égető szükségük van rá,másképp meg nem jutnak pénzhez,sokáig élvezhetik ennek az anyagi vonzatát.(Már ha nem a közszférában dolgozik pl.,mert ott jelenleg is csak a töredékét tudja igényelni)
famella 2011.08.25 11:48:18
@ejszarny: Ezzel egyetértek,mindenki saját belátására van bízva,hány gyereket tud eltartani tisztességgel.
Ugyanakkor teljességgel embertelen kijelentésnek gondolom,hogy aki szegény,az ne is vállaljon gyereket.Sajnos gyakori az általánosítás,hogy aki szegényebb,mint a nagy átlag,az csak anyagi haszonszerzés végett szül.Van rá példa,de nem minden esetben.
Az előző bejegyzés meglepően komoly visszhangra talált. Egészen váratlan helyekről kaptam reakciókat, a kommentárok szokatlanul széles skálán mozogtak. A legtöbbet mégis egy újraolvasott könyv, egy politikai regény segített: a Primary Colors (magyarul: A piszkos kampány), amely…..
famella 2011.08.22 14:51:48
@bóra77: Köszi!Ugyanez a véleményem viszont,mert ha legalább 4-5 hónapja nem írtam ugyan,de olvasni olvastalak titeket!:)
famella 2011.08.22 14:01:19
Régen írtam(akkor is más név alatt,csak sajnos elfelejtettem a jelszót:)Most azért írok csak,mert bár olvastam minden posztot,sok kommentet is,többnyire ugyanaz ment:hülye szoci kontra hülye fidesz,megspékelve TG naivságot tükröző felvezetésével,az utolsó két poszt azonban valami más...
Én azt láttam,hogy folyamatosan küzdött az elveivel,amit gondolt a kormányról és amit ugyanakkor látott.Szokásos finom stílusával azért régóta érzékelteti ellenérzését...gyakran fogalmazta meg,hogy minden kormánypárti tegye fel magának azt a kérdést:akkor is éljenezné-e a hozott döntéseket,ha az elmúlt kormány tenné/tette volna ezeket.Legutóbb az fn-ben lévő riport sorozatban kérdezte Giró-Szásztól ezt.A válasz magától értetődik!:)
Szerintem azért ír talányosan és ilyen megrendülten a függöny mögötti világról,mert valami a tudomására jutott,amit még legrosszabb álmaiban sem gondolt/gondolnánk.Szerintem nagyot csalódott...Szerintem...Persze a tévedés az én jogom is!:)

Ugyanis velünk ellentétben,ő jobban mögé lát a dolgoknak,jól néznénk ki,ha a politikai elemző ne tudná a háttér dolgokat!
Az pedig,hogy mereng,tűnődik,kételkedik(gyakran magában)és nem kijelent,számomra tudást feltételez.Igen,ilyen dajcstomis világban lassan szokatlan ez a hangnem...Az jut erről eszembe,amit egy tanárom mondott(nem tudom kit idézve),hogy a valóban nagy emberek szerények,mert tudják,hogy még mennyi mindent nem tudnak.
Ugyanakkor valóban,ha valamit sejt,és ennek hangot is ad,illenék kifejteni...