Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deaniel

76 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy fénypontja, amelyik szimpatikusabb. És tegnap, nem ma, meg nem is holnap.  Utoljára még akkor vettem magamnak farmergatyát, amikor ezt a blogot pont elkezdtem/nem kezdtem el. Szóval 2011 nyarán. Bevásároltam Amerikában. De most. Eljött az idő, hogy megint költsek…..
Hangsúly a többin Homokozó 2012.12.14 00:19:10
Még nyáron Bulcsú mondott egy nagyon okos dolgot. Meg is maradt bennem, annyira mélyen érintett és ennyire is értek a gondolatával egyet. Azaz teljesen. Pedig csak a második napja volt velünk. Szóval még eladni is el tudja magát. Legalábbis az ilyen "tojáshéjafenekén" kölköknek,…..
Hangsúly a többin Kérdések 2012.12.09 03:02:50
Ilyet sem csináltam még. Loptam egy ismerős blogjából. Szerencsére csak a kérdéseket, válaszok sajátok.Kaptál valaha gyűrűt ?Nem emlékszem, hogy kaptam volna.Leghosszabb kapcsolatod ?Bruttó hat hónap körül volt. Mit kaptál utoljára ajándékba ?Egy tábla milkacsokit egy…..
ÖnmegvalósításJó hangulatBátorságFelelősségAsszertivitásŐszinteségKitartásMagabiztosságCéltudatosságEredményesség BátorságFelelősségKitartásCéltudatosságEredményesség KitartásCéltudatosságEredményesség Céltudatosság Szóval igen, CÉLTUDATOSSÁG...
Jupiájéóó, TDK leadva!Igaz 27 órával a végső határidő után, de elkészült. Azt hiszem rajtam kívül már senki nem hitte, hogy kész leszek vele. Sőt! Néha engem is kísértett a gondolat, hogy minek erőltetem, úgyis kicsúszok az időből...Aztán kész lett..Már csak elő kéne…..
Épületeknél, nagyobb szerkezeteknél csinálnak ilyet. Megnézik mekkora terhelést bír még ki a szerkezet maradandó alakváltozás nélkül. Azt hiszem most én is valami hasonlót csinálok magammal, persze csak képletesen. Megnézzük mi az a határ, amire még képes vagyok. Kíváncsi…..
Vagyok. Néha csak egy picit. Néha csak egy pici hiányzik, hogy teljesen. Van amikor meg az a pici sem hiányzok. Katasztrófa! De ha ez nem lenne elég, akkor lapátozzunk még erre! Hát hogy a kurva életbe lehet egy ember ennyire türelmetlen..? Jesszus! Néha azt érzem, hogy az agyam…..
Hangsúly a többin Jelentem 2012.09.27 17:08:50
Elindultam!Sajnos egyedül. Vagyis. Hát, nem tudom, kezdem másképp látni a dolgokat. Őszintén szólva már lelkem legmélyén lemondtam róla. És nem azért, mert nem volt mit érezni, hanem azért, mert túl sok minden volt/van amit érezhetek. Ezeket pedig nem tudom kezelni ilyen…..
Hangsúly a többin Standing 2012.09.26 00:42:16
Egy helyben állok. Menni akarok. Szaladni, rohanni. De még nem tehetem. Nem akarom. Nem tudom. El akarok indulni, de nem egyedül. Viszont nem tudom, hogy velem akar-e  jönni. 3 hete még úgy tűnt benne lenne. Azóta is találkozunk.... Ezért nem jó, azért nem jó. Most éppen megfázott…..
Hangsúly a többin Dani, verzió: 2012.09.11 00:51:14
Ha jómúltkor 2.0-át mertem írni, akkor most minimum a 3.0 az ahol éppen járok, de szerintem sokkal messzebb. Figyelembe véve, hogy mekkora gödörben voltam és másztam ki belőle (végreee!!!!). Ráadásul nem elég, hogy kijöttem a gödörből tengerszint felettre, rögtön el is…..
Hangsúly a többin Aranygaluska 2012.08.18 21:02:20
Megkapta a beígért aranygaluskát. Receptet is kért. Most körmöltem le neki. Gondoltam csinálok egy posztot a receptből. Íme:3 deci meleg (nem forró, mert akkor meghal az élesztő!) tejbe belemorzsolsz fél csomag élesztőt, továbbá teszel bele egy evőkanál cukrot. Miután felfutott,…..
Hangsúly a többin Alapozó 2012.08.18 16:36:04
Hát az elmúlt "X" időszak elég mozgalmas volt, úgyhogy azt hiszem lesz majd miről írnom......a következő posztokban. Először azonban írok egy hatalmasnagy balatonkörbetekerős posztot, reményeim szerint videókkal megspékelve, amiből kiderül, hogy mennyire fasza volt az a nap,…..
Hangsúly a többin 2012.08.04 09:15:27
"Hiánycikk lehet a fű a Szigeten" Ez a cikk címe indexen. Nem olvastam el, mert nem érdekel(t). Viszont teljesen másra gondoltam, mint a valóság. Katasztrófa, hogy néha mennyire kifordítva, a dolgokat a ki tudja melyik oldaláról közelítem meg...Pár éve - emlékszem ám - volt a…..
Huszonkettedikén, vasárnap volt egy lazább bringatúra. Utólag derült ki, hogy ez összesen hármunknak - Ferenc, Rita, jómagam - 110 km-t jelentett, fejenként persze. És ebben volt egy majdnem 500 méteres hegyecske is. Nagyon állat volt. Pláne, hogy az eddig legnagyobb egybetávom az 55…..
Hangsúly a többin Utóirat 2012.07.21 09:14:00
Amit kihagytam az éjszaka közepén, és mindenféleképpen meg akartam említeni, hogy N-nel így is úgy is vége lett volna. Csak idő kérdése lett volna, hogy mikor dobom be nála a törölközőt. Persze lehet, hogy el lehetett volna húzni ezt még egy jó darabig, de éreztem -…..
Hangsúly a többin A post 2012.07.21 00:57:00
Elnézést mindenkitől, de annyira kiestem a kerékvágásból, hogy a vasárnap írt posztot csak most sikerült élesíteni. Ez van. Legalább volt időm gondolkozni, élvezni az életet, a munkát, meg tököm tudja még mit csináltam vasárnap óta. Egyébként az a durva, hogy tényleg meg…..
Hangsúly a többin Prepost 2012.07.20 23:59:00
Nem is tudom, hogy kezdjek bele. Azzal akartam kezdeni, hogy "nem is tudom, miért írom ezt, mert úgyse fogom leírni azt, ami most bennem van." Poénos lenne most leírna azt amit ma kajáltam? Gyros, gabonapehely. Ezek vannak bennem. Kac-kac. Mégsem nevetek.Egyszerűen nem érzem most jól…..
Június végén került volna a mozikba a G.I. Joe folytatása, ám a Paramount nemrég úgy döntött, hogy 2013 március 29-re tolja át a bemutatót. Mint kiderült a tesztvetítések végén a nézők két dolgot akartak: több Tatumot és 3D-t.Channing Tatum idén elég szépen teljesített, a…..
Deaniel 2012.05.30 19:32:38
@robbie90: :D

melyik öt szóval konkrétan? :D

és melyik része lehúzó a kommentemnek?

(amúgy direkt figyeltem arra, hogy a lehető legkevésbé lehessen "szidalmazásként" értékelni a szófosásomat, de ezek szerint van aki így is rá harapott)

és az meg méé nem jó ha kopipésztelem a hibás részt? még számoljam a sorokat is, hogy mi merre hány óra? :P :D
Hangsúly a többin Mik vannak.. 2012.05.17 23:55:55
Vajon hány ember van, akinek a csokiba mártott eper hallatán egyből - vagy egy kis fáziskéséssel - Damu Roland jut eszébe? azt hiszem ez beleégett a fejembe. Végleg.Előszőr tessék elgondolkozni picit. Aztán meg lehet ezt a videót…..
Hangsúly a többin Dani, verzió: 2012.02.27 01:03:46
2.0 béta, de inkább csak alfa...
Hangsúly a többin Gyágyá 2012.01.13 23:42:28
Nem hiszem el. Van egy jó csajom és mintha sikerülne elkúrnom a dolgokat, pedig kurvára nem áll szándékomban. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy igen erősen túlfújom most ezt itt, na de akkor is. Áhh, fejben lejátszom...
Hangsúly a többin Ájj 2011.11.28 02:03:00
 Na, kb pont egy órája akartam elkezdeni írni itt valami kisebb regényt, de valami kis dolgom akadt, aztán meg elkezdtem fészen csetelni sok emberrel egyszerre, és feledésbe merült.Bocsika, még egyszer feledésbe merült. Na de majd holnap jobban igyekszem...
Hangsúly a többin Könyv 2011.11.25 23:43:00
Azt hiszem, hogy talán egyszer még könyvet is fogok írni. Valami párkapcsolatosdisat. Az úgy érzem menne. Nem elég, hogy annyit elmélkedek, filózok szinte mindenen, és persze próbálok rájönni, hogy mi minek a jele, mi fog történni, stb, de még nagyjából az is kijelenthető, sőt,…..
Q karaktere a legtöbb James Bond filmben felbukkant, utoljára azonban Pierce Brosnant látta el mindenféle hasznos kütyüvel. Utoljára John Cleese játszhatta, ennek is már 9 éve, a Halj meg máskor (Die Another Day) produkcióban okozott kellemes perceket. Amióta Daniel Craig formálja meg…..
Hangsúly a többin One step back 2011.11.20 01:01:10
 Olyan vagyok mint egy kisgyerek, aki mindenért tud rinyálni. Ugyanakkor minden kis apróságnak tudok örülni. Az első eset akkor fordul elő, ha valami nem úgy jön össze, ahogy terveztem, szerettem volna. A második meg úgy általában mindig jellemző rám. Kis apróságok. Mondanék…..