Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jill.w. (törölt)

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Rólad szólnak a hírekVeled van tele a sajtóAki a pokolra kíván jutni annakBalra a második ajtó(via)Kedves Barátaim, szeretett Nép!Az van, hogy maga alá tepert és legyőzött egy bulvárkacsa, éppen csak meg nem tolyózott. Engem, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének motollát, a…..
Varánusz SkiccPali tipp-mix 2012.03.27 01:20:12
Statiszta voltam melletted, a gyűjteményedbe kellettem, Azt mondtad, kevés vagyok már, mint gojóstolban a túlnyomás. Lemondjak, vagy ne mondjak, azon tűnődtem.A kézcsókom már nem old meg semmit sem! Te nem szeretsz, én nem szeretlek téged! Érzés nélkül múltak el az évek. Jól…..
Matolcsy György szerint az egykulcsos adó megmozgatta a magyar családok fantáziáját, és feltüzelte gyerekvállalási kedvét, ezért született tavaly év végén több gyerek, mint egy évvel korábban. Az [origo] által megkérdezett demográfusok nem tudják az okot, de nem hisznek a…..
Hosszú és kalandos életemben eleddig egyetlen halálos ellenséget sem sikerült szereznem magamnak, úgyhogy ha nem akarok ilyen nélkül meghalni, rá kell hajtsak. Tehát barátaim buzdítására írok nektek a sóletről: ennél tutibb módszert keresve sem találhatnék. Geokémiai…..
jill.w. (törölt) 2012.01.10 00:03:28
@tyto:
Ha megengedsz magadnak néha egy-egy égbekiáltó vétket is, itt a mézesmadzag:

Juhtúrós sztrapacska szalonnapörccel.

Minden alapanyaga a tilalomfádról való.
Már az illatától megrészegülsz. Kivánom Neked.
jill.w. (törölt) 2012.01.11 00:58:07
@HaKohen:

Te nem Parti Nagy Lajos vagy? Ekkora nyelvi humorral...

Bocs.Pp.! De bizony ezen én kacagtam a rovásodra.
jill.w. (törölt) 2012.01.11 12:25:30
@HaKohen:
Tegnap este láttam a Tháliában a Sírpikniket.
P. N. L. fordította . Főleg az Ő neve miatt választottuk ezt az előadást.
Nagyon jó volt. A neve által jelzett színházi előadásokat nem szoktam kihagyni.
Én nagyra értékelem Őt, bár volt egy könyve, amelyet nem voltam képes végigolvasni.(Hősöm tere)
Szóval a korábbi rákérdezésemet elismerésnek szántam.
Örülünk, Vincent? Kacsamell 2012.01.07 23:01:00
Barátaim, seprűbajnok és Pásztörperc leírásainak közelébe se érhetek, viszont egyszerűsége ellenére finomsága miatt mégis meg kívánom osztani veletek a szombat esti vacsorát (ami ebédnek indult, de mivel megőrzésre kaptunk további 3 gyerkőcöt, este lett az…..
jill.w. (törölt) 2012.01.10 00:15:49
@V mint...:

Én itt most tényleg rehabilitációs céllal olvasgatok.
Torkig lettem a politikával, szorongok az új hírek hallatán.
Kevesebbet akarok tudni a napi politikáról. mint amennyi rám ömlik

Most töltekezem: színház, mozi, sólet, minden jól jön a túlterhelt idegeknek.
Egy időközi választásban az a szép, hogy győztes, vesztes egyaránt megtalálhatja a történtek pozitív oldalát. Akinek jól ment az erőpróba, az elmondhatja, hogy minden pártpreferencia-kutatással, reprezentatív méréssel szemben ez valódi megmérettetés, nincs rejtőzködő…..
Az EVA megszüntetésének politikai története önmagában is izgalmas volt az egymással vitatkozó kormánypárti szereplők nyilatkozataitól. Igazi nagy üggyé, már most számtalan publicisztikát és blogbejegyzést ihlető történetté azonban nem ettől vált. Egy olyan adózási mód…..
jill.w. (törölt) 2011.11.09 13:49:50
@szellemkor:
A szellemi rehabilitáció a hozzáadott érték érdekében nagyon kellene, mert a közgazdász úrnak egyre kevésbé "domborodik" "a szekszepilje".
Hoffmann Rózsában benne van az X faktor. Én mentorálnám ezt a zseniális tehetséget, akkor legalább a kötelező tematikus rock esten elénekelhetné az egyetlen hozzá igazán közel álló dalt, a lassan Fidesz himnusszá előlépő Beatrice örökbecsűt, hogyaszongya:Az elfecsérelt…..
Megszülettek a parlamenten kívüli ellenzék új sztárjai – írja közömbösnek biztosan nem, lelkesnek annál inkább nevezhető tudósításában az Index újságírója a mai tüntetésről. Árok Kornél és Kónya Péter neve mára valóban politikai jelentőséget kapott, ők ugyanis…..
Az „utcai politizálás” fogalma gyakran hangzott szitokszóként, pedig teljesen normális része minden demokráciának, minden jogállamnak, ahol a gyülekezés szabadsága alapjog. Magyarországon 2006 óta viszont utcai politizálásról hallva véres tömegoszlatás,…..
Nem különösebben meglepő, ha így szeptember idusának elmúltával többeknek eszébe jut egy régi nagy sláger refrénje, az előrehozott választások. Öt éve ilyenkor nagyon népszerű volt ez a dal. A pártpreferencia-mérésekben a 2006-os választások után szinte azonnal átvette a…..
Kumin szerint A józanész határai 2011.09.22 17:21:06
Amióta Gyurcsány Ferenc bedobta ötletét a szocialista frakció kollektív öngyilkosságáról, több, közélet iránt érdeklődő ismerősömmel próbáltuk találgatni: mi lehetett ezzel a célja? A politikai elemzés egyik nagy gyengéje, hogy feltevése szerint a vizsgált szereplői…..
jill.w. (törölt) 2011.09.22 20:58:30
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
jill.w. (törölt) 2011.09.11 11:43:34
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
jill.w. (törölt) 2011.09.01 18:47:09
@Horizont:
A szűk családja figyelhetné az állapotát.
jill.w. (törölt) 2011.09.01 19:06:09
@Horizont:
Addig jó a családtagoknakk, míg elfogultak.
Képzeld el azt a családi tragédiát, mikor rádöbbennek.
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
Érdekes előadást tartott Kedves Vezetőnk tegnap magyar diplomaták előtt. Volt ebben minden: apró pici önkritika, kicsit nagyobb ködharapás, és olyan gyönyörű képzavarok, hogy diplomatáink is csak kapkodták a fejüket, mint Semjén szalonkája a nikkel sörét elől.Viktort…..
jill.w. (törölt) 2011.08.30 10:02:59
@farcsika67:

"akiket a gazdasági szükség tart össze."

Meg a két évtized alatt együtt elkövetett bűnök.
A brancs régi tagjai túl sokat tudnak egymás viselt dolgairól.
Előző posztomban csak szőr mentén érintettem a szocialisták belső viszályát, a Gyurcsány hívők és a status quo érdekeltjeinek konfliktusát. Ennek kapcsán kezdtem el összeszedni, hogy hol is tart ez az ügy, mert hallani nem sokat lehetett róla az utóbbi időkben. Valóban, a…..
jill.w. (törölt) 2011.08.29 21:02:41
Varánusz Ravatalon: a matolcsyzmus 2011.08.29 05:31:37
Vannak az életben törvényszerű dolgok, amik elől nem lehet kitérni. Amik pont olyan elkerülhetetlenek, mint a lakótelepi galambrajból hulló foscunami. Nézheted az eget, tipeghetsz kettőt jobbra kettőt balra, mint részeg vőfély a kakastöke pörkölttel a roma lagziban, ám…..
jill.w. (törölt) 2011.08.29 20:06:25
@nu pagagyí:
Az eleve mélynövésűekre nem jellemző. A leanderemen látom.
jill.w. (törölt) 2011.08.29 20:18:19
@Boli:
Ha nem amputálják a szent jobbot, csak a duma stílusa fog változni. Erre kell GÍro.
Szívunk, nagyon.
jill.w. (törölt) 2011.08.29 20:50:38
@Kalmár:

Nem a címlapon múlik, hogy melyik blog lesz virulens.
Hiába virulna ott a neve folyamatosan, ha az írása erősen hervatag.
Teljesen szubjektív vélemény: nem szeretem a nyílt leveleket. Valaki vagy levelet ír a másiknak, ami egy személyes, diszkrét műfaj, vagy kiáll a nyilvánosság elé, és közöl valami olyat, amely mindenkire tartozik – a kettő nehezen fér össze egymással. Talán az Elnöki…..
 A neonáci honlapok tegnap óta az augusztus huszadikán kitüntetett Kopátsy Sándor állambiztonsági anyagaival vannak tele. Úgy tűnik, valakik eljuttatták a dokumentumokat a legismertebb neonáci portálnak, és onnan terjed a dolog. Én nem fogok linkelni ilyen szemetet, akit…..
jill.w. (törölt) 2011.08.22 14:42:35
@Lólábfi Horgász SC:
De szép baba! :-)))))
Egy hatalmas meghajlással szeretnénk megköszönni nektek, hogy ránk szavaztatok a Goldenblogon, az Egy nap a városban kategóriagyőztes lett a Helyi-érték elnevezésű mezőnyben. Marha jó érzés, hogy ennyien szeretitek, amit csinálunk, és ilyenkor mindig kapunk egy kis plusz löketet,…..