Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wec

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vállalkozást indítani sohasem könnyű. A siker receptjét ugyanis nem lehet pénzért megvásárolni, ezért minden startupnak magának kell megtapasztalnia, hogy milyen kihívások várnak rá az üzleti életben.  Mi, a Rendszergizda blog csapata ezért úgy gondoltuk, hogy ugyan a garantált sikerhez vezető utat…..
wec 2016.02.12 18:11:29
A repülős utazásban kétség kívül a biztonsági ellenőrzés a legidegesítőbb, talán a budapesti reptéren a pléhkarám veszi fel vele a versenyt. Amellett, hogy túl kell élni, van pár dolog, amivel meg lehet könnyíteni az átjutást. A nők pakolási szokásai eltérnek a…..
wec 2014.06.12 15:04:42
wec 2014.06.12 15:29:48
Két kislányunk van, igyekszünk gondoskodni Róluk. Január elején kihasználtam a szabadságot, és elindultam "Start számlát" nyitni nekik. Tudom, nem teljesen helyes a megnevezés, de a köztudatban így terjedt el. A korrektség kedvéért: a Start számlára vásárolható babakötvény…..
A Reuters Snowden dokumentumokra hivatkozva arról számolt be, hogy az NSA 10 millió dollárt fizetett a jelenleg az EMC részeként működő RSA Security társaságnak, hogy azok Bsafe nevű kriptográfiai könyvtárában a minden bizonnyal hátsó kaput tartalmazó Dual_EC_DRBG…..
Már korábban megírtuk, hogy az Amazon közel 200 ország között hazánkra is kiterjesztette az androidos alkalmazásbolt elérhetőségét. Április közepén "néhány hónapon belülre" ígérték, hogy megnyomják az indítógombot - ez elég hamar sikerült is nekik, ugyanis a bolt a mai…..
wec 2013.05.23 14:56:48
@Yarner: OK, azt hittem véletlen. Úgy látszik öregszem, már nem tudom követni a trendet :(
Bárcsak minden ilyen flottul menne! Először kiszivárog, majd tegnap rinyálunk, hogy jöhetne már igazán, most meg megjelenik a Keep, a Google gyors jegyzetkészítést lehetővé tevő alkalmazása. Segítségével háromféleképpen rögzítjük gondolatainkat, bepötyöghetjük…..
A Google letette a maga két centjét. Íme a Nexus-vonal...  Elképesztően jó árakon kínálják amúgy az eszközöket. A Nexus 4 telefon pl 299 dollárnál kezdődik, ami kb 66 ezer forint. Mellé a Nexus 7 beugró ára 199 dollár, ami meg negyvenpárezer forint. Így egy iPad Mini…..
wec 2012.10.31 09:43:45
@Alwares: A Google eddig is beleolvasott az emailekbe. Ez alapján dobott fel hirdetéseket, vagy sorolta spam-be az emailt.

Nettó $200-ért Amerikában sem lehet megkapni, ott is ráteszik az adott államban érvényes fogyasztási adót, csak az nem 27%.
Érdekes időket élünk így a hitelválság sokadig évében is. Az éjjel-nappaliban dolgozó csávó mutogatja az újonnan vásárolt iPhone 5-jét. Mondja, hogy két év hűséget kellett aláírni, és már hozhatta is. Ha jól gondolom, ez neki havi nagyjából 20 ezer forintot fog jelenteni…..
wec 2012.10.23 18:36:29
Az Apache SF nem rég kiadta a Struts keretrendszer legfrissebb, 2.3.1-es változatát, amely több kritikus, akár kódfuttatásra alkalmas hibát orvosol. Ezekről részletes leírást adott ki a SEC Consult illetve szintén értékes információkhoz juthatunk velük kapcsolatban Johannes Dahse…..
Életminőségünket jobban befolyásolja az általunk használt webmail felülete, mint az aktuális időjárás.Már az előző hivatalos Gmail téma kapcsán is érezhető volt, hogy a Google nagyon ráérzett arra a vonalra, mely az egyik emblematikus webes dizájn lesz a következő években. A…..
wec 2011.11.05 13:56:01
@hírbehozó: A sötét dizájn jobb AMOLED-en, és ergonómikusabb is (IMHO).
Nem, hiába írjátok be az AppStore-ba, hogy "Flash", továbbra is csak az elemlámpás appokat látjátok. Nem lehet telepíteni az Adobe valamilyen lejátszóját a készülékre, de erre nincs is szükség: nem az Apple lépett, és nem is az iPhone vagy az iPad változott meg. Trükk…..
A hamburgi Museum für Kunst und Gewerbe állított össze egy kiállítást "Stylectrical. Von Elektrodesign, das Geschichte schreibt" (az elektonikai dizájnról, ami történelmet írt) címmel. A téma szinte ordít az Apple-ért, és ez a cuccokon is meglátszik: a 300 darabos…..
wec 2011.08.29 12:04:33
@droctor: +1
Úgy tűnik, megint szexi téma lesz a Mac. Miután az iPhone és az iPad kifutotta a maga köreit, egyre érkeznek a jövő Macjeivel kapcsolatos találgatások. Már a tavalyi évtől lehet sejteni, hogy az iOS-eszközök és a Macek közelítenek egymáshoz, míg az operációs szintű…..
 Bár sem - az állítólag botrányosan rossz - ország tortáját, sem az új kenyeret nem kóstoltam tegnap, azért igyekeztem az esti tüzijátékra megfelelően pozícionálni magam, hogy egy látványos videó elkészítésével hívjam utolsó csatába és szavazásra az igényes…..
wec 2011.08.21 21:47:12
@Gáborom: +1