Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yejo

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismét D.David beküldött posztját láthatjátok, most a filmforgatások világába kalauzol minket néhány remek kép erejéig...
Ez a film Evan Goldberg és Seth Rogen első rendezése: az Itt a vége (This is The End). Nos, bár maradtak volna a kaptafánál! A történet szerint egy rakás híresség – mindenki saját magát játssza a filmben – összegyűlik James Franco házavató partiján és hirtelen kitör a…..
Az ember, miközben böngészi az Egyetlen Hivatalos Magyar Hírügynökség honlapját, percenként szembesül azzal, mennyi minden történik egy nap ebben az országban. Szerdán például sajtótájékoztatót tartott Volner János, a Jobbik alelnöke a fővárosi közlekedési káoszról,…..
yejo 2013.12.12 13:08:29
Letiltotta Majka és Caramel egy-egy videoklipjét a Youtube, mivel - a kiírás szerint - megsértették a Youtube azon irányelvét, ami a reklámokat, spameket és a hirdetési visszaéléseket érinti. Az ügy azért kellemetlen számukra, mert például Majka Nekem ez jár című számához…..
Rihanna tehetségében sosem kételkedtünk, mostanában viszont egyre gyakrabban kerülnek elő róla kompromittáló képek és videó felvételek, amelyeken viselkedése sokak számára sokkoló és megbotránkoztató. Ez a koncertjein sincsen másképp, a rajongói tweet-ek és…..
A 65 éves színész nem akármilyen autóval dönget Beverly Hills környékén, hiszen a Mercedes-Benz SLS AMG Roadstert még véletlenül sem neveznénk átlagosnak. A jelek szerint a magánéleti botrányok ellenére Arnold Schwarzenegger élvezi a kaliforniai kormányzóságot követő…..
yejo 2013.03.28 15:59:28
comment:com Üzenet a jövőből 2011.12.30 22:22:37
A Naplo-online.hu nevű oldalt eddig nem nagyon nézegettük, de mostantól lehet ez lesz a kezdőlapunk, hiszen a jövőből üzennek nekünk, mint például ma, amikor egy január 1-jén keletkezett (keletkezendő?) bejegyzésben a jövőről írnak, de persze nem lottószámokat, vagy repülő…..
A munkanélküliség Középföldét is sújtja.....
yejo 2011.09.02 13:51:49
@winston01: yup, ez így van! :)
Teljesen elképesztő rekordot állított fel a norvég NRK2 csatorna azzal, hogy csütörtök estétől 134 órán át közvetíti a Nord-Norge óceánjáró útját a fjordok mentén, és mindezt a norvég lakosság fele, 2,5 millió néző követte, eddig. Képzeljük el ugyanezt mondjuk úgy,…..
A hétfőn megszavazott új alkotmányban a Fidesz és a KDNP nemzeti érzésekre alapozza a magyar állampolgárok jogait. Pedig hiába a nemzeties máz: ez az alkotmány ártalmas hazánknak. A Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt nem a magyar polgárok, nem a…..
A bírálatok elfogadása, sőt az önkorrekció is szerves része a politikának. Sajnos azonban úgy tűnik, nem a Fidesz felfogásában. Az elmúlt napokban egy újabb határt léptek át. A Véleményvezér úgy érzékeli, hogy a magyar kormány az elmúlt napokban igen zavartnak tűnik:…..
Az angol Download Festival szervezői úgy döntöttek, hogy idén nem hívják meg a Metallicát, mivel szerintük a rockerek egyre unalmasabbá válnak. Andy Copping, a fesztivál egyik szervezője inkább a Def Leppardot választotta. „A banda ugyan nagyszerű, de ha fognák magukat, és…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
yejo 2011.03.02 10:47:25
@IHCS: "bár normál esetben az ellenzék feladata, hogy ne demagógiával keltsen ellenszélt"

ez így igaz, azonban ez elvárható lett volna a fidesztől is, akik voltaképpen mesterien űztek a populista és demagóg ellenzékieskedést
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
"Apukámnak adnám születésnapjára, köszi!" Az olvasó segített. Klikk a képre! ..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
Keményen nyomják a Counter-Strike harcosok Kínában. Egy Jilin tartománybeli netkávézóban múlt kedden összekapott két CS-s, egyikük wallhackkal vádolta a másikat, vagyis azzal, hogy olyan cheatet használt, amivel átlátott a falakon (és így látta, hogy merre mozognak a ték és a…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Sidney Crosby hirtelen halálos góljával nyerte a házigazda Kanada a vancouveri olimpiát. Hajtós, kemény, feszült döntőt játszott a két tengerentúli csapat, a dráma a rendes játékidő utosó percében érte el a tetőfokát, az aranyérem sorsa a ráadás 8. percében dőlt el. Hazai…..
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Subba Porno-freakshow! 2009.10.28 10:00:00
Vászka szokásához híven igazi mocsokkal piszkolta be a körmeit a köz javára. Fogadjátok szeretettel a Freak Fuckerst, köztük olyan klasszisokat, mint a Pinatarkójú Lány!..
yejo 2009.10.28 14:37:22
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
yejo 2009.06.05 12:02:33
@Villy: azért nem, mert ekkor egyből kötelet tekernek a nyakad meg a péniszed köré. Ha nincs péniszed, megoldják máshogy.