Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(Admin)

13 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a régi "első próbálkozás" blog nem bővül tovább. Egészséges és tartós fogyókúra témában az új weboldalam itt érhető el: Utolsó Fogyókúra    ..
 Minden étkezésed tartalmazzon teljes értékű fehérjét! A tápanyagok közül a fehérje a legfontosabb. Fehérjék nélkül nincs növekedés, nincs gyógyulás.A fehérjék aminosavakból épülnek fel, húszféle aminosav létezik. Az állati eredetű élelmiszerek (hús, hal,…..
Biztos láttad már a tejesdobozok "kakukkfiókáját", talán már be is dőltél neki. "Reggeli ital" néven reklámozza magát a tejesdobozok közé ékelődött, tejnek tűnő termék, valójában vízből és tejipari hulladékból, savóból áll. Gyalázatos, minden…..
Az általam ismert egyik leghaszontalanabb, legértelmetlenebb „vegyipari termék”-kel kezdem ezt a témakört: a gumicukor.  Keresve is nehezen találnánk ennél mesterségesebb nassolnivalót. Az összetétele nagy vonalakban: cukor, glükózszirup, zselatin (növényi…..
Ismerek embereket, köztük fiatalokat, akik annyi gyógyszert szednek be, jóformán feleslegesen, amennyi egy lovat is leterítene. Fejfájásra, gyomorfájásra, a legapróbb torokfájásra és még ki tudja mi mindenre. Minél többször nyúlnak hozzájuk, annál nagyobb dózis kell a…..
Valószínűleg nem csupán egy tényező függvénye, de az biztos, hogy a japánok hosszú életének egyik titka, hogy rendszeresen fogyasztanak halat. Nekünk sem csak a karácsonyi vacsoraasztalon kellene találkoznunk a hallal...Ha nem szereted, akkor nincs mit tenni, de ha igen, akkor minél…..
(Admin) 2007.11.28 11:05:16
Szia, sok helyen olvastam, de egy konkrét index-es forrás:

index.hu/tech/hardver/oregbot/

"... a szigetországban ugyanis a születésszám annyira visszaesett, hogy sokan már egyenesen attól tartanak, hogy egyszerűen nem lesz elég ápoló az idősek gondozására. A problémát csak fokozza, hogy a japán átlagéletkor a leghosszabb a világon.
A japán férfiak várható átlagos életkora egy felmérés szerint a 2001-es 79 év után 2002-ben elérte a 81 évet, miközben a japán nők 86 és helyett 2002-ben már több mint 89 évre számíthatnak. A japán egészségügyi tárca szerint minden huszadik japán nő számíthat arra, hogy megéri a századik születésnapját."
Melyek a javasolható húsfélék?- Bár én külön szoktam venni, de ha ebbe a kategóriába akarjuk sorolni, akkor messze a legegészségesebb "húsfélék": a hal, illetve ha szereted, a kagyló és a rák.- Csirkemell, pulykamell      - Minőségi csirke- és…..
Sajnos ma már szinte kivédhetetlenek, kis túlzással a bioélelmiszerek kivételével majdnem minden hétköznapi élelmiszerben előfordulnak. Vannak teljesen ártalmatlanok, mint például a mesterségesen előállított C-vitamin (aszkorbinsav), de vannak közöttük olyanok is, amelyeket sok…..
A tea nem káros, bár több helyen olvastam, hogy nem ajánlott a koffeintartalma miatt.Élénkítő hatása miatt lefekvés előtt sem célszerű inni.        Ezeken kívül van pár dolog, amit a teával kapcsolatban említésre méltónak tartok. Személy…..
Szereted a kólát, meg a többi szénsavas üdítőitalt? Lebeszélnélek róla…A rossz szokás hatalma ismét…Semmi hasznos nincs bennük, nagyon károsak az egészségre.  Legkárosabb alkotói: Foszforsav: a foszforsav lemarja a fogaidról a zománcot, ha nem hiszed,…..
A múlt héten megbetegedett egy mérnök barátom, erre én megkérdeztem tőle: -Hányszor eszel egy héten gyümölcsöt? A válaszán nagyon megdöbbentem: -Egyszer sem!   Én már nem emlékszem, hogy mikor voltam utoljára beteg, de ha jól rémlik, még középiskolában, mielőtt…..
Reggel ráadás "ihletet" kaptam a konyhában egy zsemle kapcsán, úgyhogy ezzel kezdem :)Van fogalmad róla, hogy mennyi káros anyagot ettél meg az életed során, csak mert te, vagy gyermekkorodban a szüleid nem figyeltek oda arra, hogy egy ártatlan zsemle, vagy szelet kenyér…..
Minden nap megdöbbenek embereken, hogy mennyire semmibe veszik az egészséges táplálkozás fontosságát. Közülük sokan magasan képzett mérnökök, tanárok, sőt orvosok is, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy valamit nem jól csinálnak. A tudatlanságnak azonban magas ára…..