Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrew_s

4 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
A munkahelykereséssel kapcsolatban gyakran megélt helyzet az, amikor nemleges választ kap a jelentkező. Ennek leginkább semmibe vevő megnyilvánulása az, amikor semmilyen választ nem kap valaki. Annak ellenére, hogy megígérik. Ám sokszor akkor sem sokkal jobb a helyzet, ha válaszolnak,…..
A munkahelykeresés több általános kérdésköréről volt már szó korábban, és egy konkrét hirdetés kapcsán már közelebb kerültünk az információforrásokhoz is. A fejvadászat nem egy esetben egyfajta meta-fejvadászatba megy át. Ennek közvetítői azok a portálok,…..
A munkahelykeresés diszkrét bájai. Nagyjából ezzel lehet értékelni azokat az eseteket, amikor szinte nyilvánvalóan csak a formalitás kedvéért kerülnek meghirdetésre az egyes pozíciók. A „pipáljuk ki” mozgalom részeként. Melyre nyilvánvalóan azokon a helyeken bukkanhatunk rá…..
Forrás: Felsőfokon.hu A munkanélküliséggel kapcsolatban szinte közhelyszerű megállapítás, hogy az magas. Miközben persze az is kétségtelen, hogy léteznek álláshirdetések, és erre hivatkozva szokták emlegetni a strukturális munkanélküliséget. Annak jellemzésére,…..
Mikecz Dániel írása Én is szeretnék kimenni a Szigetre, de nem fogok. Sajnos, nem tudok kifizetni 14 000 forintot egy napijegyért, amelyhez ha még hozzászámoljuk a szigeti szórakozás költségeit, könnyen túlléphetjük a 20 000 forintot. Középiskolásként, fiatal…..
Andrew_s 2013.08.07 12:00:53
@danielpros: Az utóbbi 1-2 évben valóban nem voltam kint már. Az utolsó emlékeim nem túl kellemesek. Viszont amíg a napijegy árából el lehet buszozni Prágáig, és a műsor finoman szólva is kétséges, míg a szervezés kétségtelenül gyenge, addig nem is lesz nagy nosztalgiám.
Andrew_s 2013.08.07 17:02:53
@schgabor: Ahogy másutt fejtegettem, társadalomszociológiai, de humánetológiai irányból megközelítve is ostobaság az a fajta nemzetek európája, amit mostanában fuvoláznak.
endresy.blogspot.hu/2013/07/birodalmasodasi-uton.html

De ez a szigettől messze visz
Vastagbőr A botrányok botránya 2012.07.16 11:15:00
Kövér László megint remek interjút adott a párt állami televíziónak. Az IMF-es, pancserpuccsus, "megtámadtak minket, de győztünk" részekre most ki sem térnénk,  talán csak annyit ehhez, hogy "nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs…..
Csak hogy meglegyen ez a két videó így egy oldalon, örök emlékül ..- Reggel kiszivárog a telefonadó terve.- Az Origo és a HVG megkérdezi erről a kormánypárti képviselőket.- Délután a Széll Kálmán terv 2.0-ban a kormány bejelenti az új adót.Félelmetes, hogy ezeknek az…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
"...az elmúlt tizenöt év során egy olyan helyzet alakult ki Magyarországon, hogy az emberek a számukra fontos kérdések eldöntését egyre távolabb érzik maguktól. A köztársasági elnök személyének kérdése tekintettel a nemzeti egységet kifejező funkciójára, a közélet…..
 Az újbudai polgármester az állítólagos lakossági panaszok magas száma miatt nem akarja engedélyezni a Zöld Pardon további működését a jelenlegi helyszínen. A ZP üzemeltetői továbbra is úgy látják, hogy nincs bizonyíték a panaszok létezésére.    A Zöld…..