Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sora77

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praktikus nő Holnemvolt éjszakám 2015.06.04 22:09:56
Gyakran forgatnak filmet a környékünkön, a Sorstalanság sok jelenetét is itt filmezték. Most is ide költözött egy stáb. Estefelé egy emelőkosaras kocsival a templomtorony magasságában erős világítást állítottak be. A fény a kicsit odébb lakókat biztosan megörvendeztette, a…..
Praktikus nő Gólyapár 2015.05.04 12:27:15
Ahogy kiléptem a szobánk teraszára örömmel fedeztem fel, hogy a gólyafészek nem messze van tőlünk. Teljes zoommal ennyire sikerült őket lefotózni, nagyban persze jobb a kép. Elkezdtünk beszélgetni a férjemmel a gólyákról, ki is ül a tojásokon - napközben rendszerint csak az…..
Praktikus nő Vasárnapi ebéd 2015.04.17 20:40:09
Gyermekkoromban belém ivódott a vasárnapi ebéd különlegessége. Édesanyám szombat hajnalban kiment a Nagycsarnokba egy pár csirkéért. A csirkék a fa szemetesládába kerültek, tetejükre a gáztűzhely rácsa arra pedig, hogy le ne verjék a nehéz rézmozsár. Vasárnap reggel…..
Praktikus nő Hős apa 2015.04.16 21:25:38
Egyszerű mindennapi apa, nem nagy hőstettek végrehajtója. Mikor vártuk gyerekünket aggódva kérdezte: ugye nem kell lábujjhegyen közlekedni a szobában ha megszületik? - Persze, hogy nem, válaszoltam mosolyogva. - Amúgy sem lett volna sok értelme, már akkor is nagyon recsegett a régi…..
A tegnapi részekben kevesebb műnövény és több jég volt. Hanna rém idegesítő, ideje lenne megütni egy péklapáttal és Kinga most már egyértelműen a világ leggusztustalanabb nőnemű teremtménye, legalábbis számomra. Ja, és azt is megtudhattuk, milyen, ha két kakas van egy…..
1. rész Hónapok óta dolgozunk azon, hogy megnyissuk Európa első tesztáruházát. Gyakran előfordult, hogy úgy éreztük, valaki kisebb-nagyobb köveket gördít az amúgy is kitaposatlan ösvényre. Néha óriások keze nyomát véltük fölfedezni, akkora sziklák kerültek…..
Így fog kinézni a vásárlótérből nyíló fókuszcsoportos szoba. A lépcső mellett lesz megtalálható a konyharészleg, a háttérben a tárgyalóterem látható. A lépcső másik oldalán a kozmetikai cikkek töltik ki a sminkszobát. Itt akár helyben ki is lehet próbálni őket...
Sample Central Játék! 2011.08.20 12:40:00
Szeretsz játszani? Szeretnél egy éves Sample Central tagságot ingyen? Tudod, hol nyílik hamarosan Európa első tesztáruháza? Három igen esetén kapd össze Magad, és indulj a helyszínre. Légy Te az első, aki lefotózza – fotóztatja magát a Sample Central budapesti üzletének…..
sora77 2011.08.20 15:37:21