Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tótpofájú 'medve' Józsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írországban vendégeskednek Weiss mester fiai. A római bravúr után, az Aviva Stadium gyepén, a mágus újabb varázslatra készül. A szlovák válogatott hat mérkőzés után 13 pontott gyűjtött, akárcsak az orosz és az ír nemzeti csapat. Egy idegenbeli győzelem nagyban javítaná…..
Tótpofájú 'medve' Józsi 2011.09.02 15:55:32
@paraszthajszal:a Napoli az aztán hatalmas csapat bazdmeg, utoljára Maradonával voltak komolyak :D
 Sajnos a kormány "nagy" erőfeszítéseinek hála nem hogy csökkenne a munkanélküliség hanem nő, mondhatnánk messze még az 1 millió új munkahely (szakértők szerint kivitelezhetetlen) de a fiúk dolgoznak rajta :).Ki menthet meg minket, talán a filmipar?Munkanélküli…..
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Tótpofájú 'medve' Józsi 2011.08.23 17:22:18
@kultúrpesszimista: Jah mert nem volt internyet' meg volt egy tv csatorna :), az oktatással is lehet sokat rombolni, az oktatás gyengül + ennyi a szenny az ide vezet... unokaöcsémen veszem észre, hogy amit felépítünk itthon, annak egy része pillanatok alatt összedől a sok türhő között az iskolában...
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
Tótpofájú 'medve' Józsi 2011.08.20 18:29:31
@Qju: Kóstolta?