Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gro.cric0N

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Iskolai tananyaggá akarja tenni az eboktatást Nagy-Britanniában egy jótékonysági alap. A cornwalli K9 Crusaders nevű szervezet szorgalmazza az ügyet, hogy világ gyúljon az emberi fejekben a kutyák nevelését illetően. Az alapítvány úgy találja, hogy jelentősen…..
gro.cric0N 2011.08.26 09:40:46
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
A nap izéje Virág elvtárs rulez! 2011.08.25 09:31:00
A pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály Zoltán egyik művét, mondván: a Fölszállott a páva vármegye házára kezdetű dal és az abból készült zenemű sértené Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot – írja a Blikk. Horváth Zsolt szerint „a…..
gro.cric0N 2011.08.26 09:32:56
@Gandalf(helyett): Annak volt annyi előnye, hogy legalább lehet tudni, hogy hol a Corvin, ráadásul a villamosmegállónak és a metrómegállónak végre ugyanaz lett a neve, ha már ugyanott van. Ez is valami :)
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
gro.cric0N 2011.08.25 09:31:52
@donna_darko: Ahogy én eddig láttam, csak annyira veszik természetesnek itt a nemi erőszakot, amennyire te természetesnek veszed a "férfiak fölötti hatalmadat" és azt a jogodat, hogy bármikor és bárhol úgy öltözz és viselkedj, ahogy neked tetszik, ahogy akár egy erotikus filmben.
Innentől kezdve mit lehet erre mondani? Hát, leginkább semmit... bocs
gro.cric0N 2011.08.25 12:41:11
@shushu2: Itt van rögtön az első hozzászóló:
I happen to agree with him. You dress like a slut you will get treated like one. And why should you blame the officer?
Hát, ennyi
gro.cric0N 2011.08.26 09:16:02
@donna_darko: Szerintem komolytalan vagy, ennyi a véleményem így összességében. Lehet napestig magyarázni, hogy miért jó kurvának öltözve végigvonulni a városon és aztán figyelni, hogy a különböző pasik a vérmérsékletüknek, neveltetésüknek és az adott helyzetnek megfelelően mennyire fogják vissza magukat, de ez akkor is ugyanaz, mint Szomáliában végigmenni a friss illatozó hamburgerrel. Neked van igazad, tiéd a hamburger, semmi nem menti föl az elkövetőt, aki elveszi tőled és megeszi, vagy csak beleeszik, tényleg, lehet ezt ragozni, mégis mindenki érzi magában, hogy semmiképpen nem normális az éhező előtt kajálni, még, ha az éhezők többsége tudja is, hogy nem bánthat a kajáért, meg nem is fog bántani.
Lehet ezen sokáig filozofálni, de nem érdemes. Mondom, komolytalan vagy. Főleg azután, hogy látványosan erős igényed van arra, hogy "hatalmad" legyen a pasik fölött, egykét hozzászólásod egészen megdöbbentő. De jól leírja azt, hogy itt tényleg azoknak van igazuk, akik a kurvás öltözködés ellen vannak, mivel a te itteni szereplésedből derül ki legjobban, hogy lám, ez tényleg ilyen.
Szóval, nem tudok mást mondani, szerintem komolytalan vagy
Nincs idegesítőbb dolog, mint amikor a dugóban sora nézed az autókat és nagy részükben egyetlen ember ül. Pedig mindenkinek jó lenne egy közösségibb autóhasználat. Először is jó lenne, mert kevesebbet szennyeznék a levegőt, az ember nem fulladna meg mondjuk, ha végigmegy a…..
gro.cric0N 2011.08.25 12:42:39
@we: Engem is érdekel a válaszod a kérdésre, én is szeretnék átugrani, amíg tévézel, ha nem gond - tényleg ingyen van!
gro.cric0N 2011.08.25 13:42:46
@we: Szerintem fölfoghatnád esetleg TE, hogy vannak, akiknek az autójuk olyan, mint neked a lakásod. Benne olyan kárpittal, üléshozattal és egyéb kedves tárgyakkal, ami nem arról szól, hogy valaki beleül tél kellős közepén harmadmagával, a spórolás végett.
[update 2012. január: sajnos azóta megnőtt az ár, jelentősen lecsökkentek az adagok és eltűnt a kenyér is a menüsorból. Kár érte...][update 2013. újra hasonlóan jó, csak az árak emelkedtek.] Miután a korábbi hasonló témájú írásom kapcsán barátságosan kioktattak a…..
Újabban bringával járok dolgozni. Izé, lassan negyed éve. Bringás lettem, Ádámnak hála, aki kiterjedt nagyker-kapcsolatokkal bír, van már lámpám, csengőm, ma lecserélem a 15 éves, repedezett terepgumimat is valami városkompatibilisre, sőt, veszek csomagtartót, meg arra való…..
Sokan biztos elgondolkodtak már azon, hogyan is kezdjenek el golfozni, vajon mennyibe is kerülhet ez az "úri" sport? Jöjjenek a válaszok és a számok!  Az első feladat, mint minden sportnál ki kell választani a megfelelő helyszínt az adott tevékenység űzésére. Sajnos…..
gro.cric0N 2011.08.20 01:09:24
Miért van az, hogy ha megjelenik egy blog a címlapon, akkor nekiállnak a trollok fölbukkanni? Ki kéne gyomlálni azokat, akik ráklikkelnek arra, hogy "golfdroid...golfozni"... egyértelműen golffal foglalkozó blogra... aztán közlik, hogy hülyeség az egész. Nem szakmai vita indul, meg nagybeszámolók az árakról, hanem idióták kárognak. 45ezer Ft-ot már miért ne fizethetne meg sok ember? Gondolkozzatok már! Nem mindenkinek van ekkora, meg kétszer ekkora hitele! Van, aki ezt találja magának kellemesnek. Kint a tökéletesre művelt tiszta természetben kell ügyeskedni... olyan emberek szerették meg a golfot körülöttem, akikkel korábban ilyen föl se merült. Akiből ki se néznék ilyet, hogy labdát ütöget. De hát a golffal az a baj, hogy azt ki kell próbálni ahhoz, hogy tudjuk, milyen. Sokan gyorsan ráállnak, ha ráéreznek, kellemes játék.
45 ezer Ft van arra, hogy legyen romantika csatorna a tévében, meg kijöjjön a vízérvadász megszakérteni a lakásfengsuit, elképesztő mennyiségben vásárolnak edényeket és különleges ágyakat amúgy kis nyugdíjat kapó emberek, meg plazmatévét, rendszeresen cigarettát, soroljam még?
Kíváncsi lennék, a nehézéletű károgók közül ki volt az, akinek az elmúlt 10 évben háromnál, vagy annál kevesebb mobiltelefonja volt.

Amúgy meg písz...

Remember, of all the millions of golfers in the world, only about 50 are really good and only 1 of them is actually great :)
gro.cric0N 2011.08.23 16:38:34
@min: Aki erre a blogra téved és fikázza a golfot, az az egyértelműen troll.
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
gro.cric0N 2011.08.23 16:31:53
A kanadai születésű sportorvos betegei között többek között olyan világsztárok szerepeltek, mint Tiger Woods, vagy Alex Rodriguez (amerikai profi baseball-játékos).   Szerdán a bíróság bűnösnek mondta ki Dr. Anthony Galeát, aki illegális doppingszereket, többek között…..
gro.cric0N 2011.08.20 01:14:02
@ezekallatok: Az élsport az már csak ilyen sajnos. Túl nagy sikerek, túl nagy pénz. Az már nem is sport, a szó hagyományos értelmében.
90 Rollergirl - Dear Jessie 2011.08.19 14:36:00
Év 1998-1999 Nemzetiség: német Igazi különlegesség következik most, hiszen ritkán esett meg ilyesmi még ebben az egyedülálló évtizedben is. Ennek az emblematikus számnak egyből két verziója is volt annak idején, na persze csak a képi világot illetően. Ez a szélesebb…..
 Csiribú és csirábá, ez a hirdetés volt és már nincs is! Betiltották ugyanis. Idén ez most nagyon megy, járt már pórul a Lancome (Julia Roberts), az YSL (Opium), meg a Cadbury csoki is, akit Naomi Campbell perelt be. Legyél újra civilizált! - mondja a Nivea, viszont ezt jobban…..
gro.cric0N 2011.08.20 00:39:38
@dudva /: Nekem is :(
Nem is értem, hogy láthat meg egy ilyenben bármiféle rasszizmust, bármi ilyet... úristen...