Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PókerBónusz

81 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 28 éves férfi egy otthon rendezett pókerpartira próbált meg betörni egy észak-karolinai házba, ezt követően lőtték le őt. A rabló és társa a játékosok ellenállásába ütközött és a dolog vége az lett, hogy az elkövetők egyike meghalt. A helyi rendőrség beszámolt a…..
Victoria Coren könyve nem egy póker stratégiai útmutató, inkább arról szól, hogyan élheted túl ezt a kegyetlen, de gyönyörű játékot - sokkal tágabb értelemben. Következzenek az ő szavai új könyvéről."Pókermemoárom, a “For Richer, for Poore: Confessions of a…..
Az online póker terjedése jól érzékelhető és a pókeroldalakat rendre új játékosok sokasága támadja be és regisztrál. Miért van az, hogy egyre több és több pókerrajongó már az online szórakozást keresi inkább? Nos, sok oka van annak, hogy az utóbbi időben az online oldalak…..
Magam is követtem már el nagyobb hibákat póker karrierem elején, de ezeknek a játékosoknak a rosszul időzített hívásaiból igazán lehet okulni. Néha többet tanulhatsz a hibákból, mint a tökéletes játékból. Erre kedden este jöttem rá, miközben a Egyesült Királyság és…..
A Full Tilt Poker sztárja, Phil Ivey visszatalált megszokott önmagához a hétvégén: minden kihívóját legyőzte és 476 ezer dollárral lett gazdagabb.Fő ellenfele Kagome Kagome (aki korábban IhateJuice néven futott) volt, akit teljesen kizsigerelt $3,000/$6,000 Limit Hold’em…..
Póker Bónusz Blog Hero call 2011.02.19 14:40:00
Victoria Coren a PokerStars szponzorált játékosa: A PCA 10 ezer dolláros versenyén láttam, hogy egy játékos olyan hibát követett el, amit én is gyakran megtettem. A PCA (amit a PokerStars szervezett) jó volt hozzám korábban: 2009-ben és 2010-ben is pénzbe értem, idén viszont sajnos…..
Victoria Coren a PokerStars szponzorált játékosa: "A PCA-n a Bahamákon játszottam egy csak hölgyeknek szóló versenyen, mégpedig a 2001-es WSOP óta először. Akkoriban nem voltam komoly játékos. Nagyon kevés nő volt az. Ez egy új verseny volt, amit anyák napján rendeztek meg,…..
Hogyan, miként nyertél és veszítettél 2010-ben – legyél tisztában vele, hogy mit és hogyan szoktál csinálni!A kaszinókban nincsenek órák – az odaadó póker játékosok nem törődnek az idővel, dátumokkal. Phil Ivey egyszer Karácsony napján hívta fel az…..
Az online póker csak egy hobbi, amit szórakozásból űz – és ami már több mint 2 millió dollárt hozott neki. Tony Bloom, azaz The Lizard (magyarul a Gyík) egy igazi pókerjelenség. Nem „főállású” játékos. Egy sportfogadó cég igazgatója, emellett családapa és…..
Talán azt gondolhatnád, hogy már mindent láttál a pókerasztalnál, pedig koránt sincs így…Néhány évnyi játék után, tapasztalt póker veteránként, hogy elkezded azt gondolni, hogy már láttál minden lehetséges helyzetet. De nem. Történetünk hőse, a PokerStars pro Vicky…..
A két Full Tilt Poker pro, Gus Hansen és Phil Ivey közti beszélgetésnek köszönhetően izgalmas bepillantást nyerhetünk abba, hogyan is kellene a pókert játszani.Íme egy kis párbeszéd a négyszeres WPT-bajnok Gus Hansen és a póker zseninek számító Phil Ivey között, amely akkor…..
Ha játék közben változik az addig kitervelt póker stratégia, az általában rossz húzás, de mint mindig, e szabály alól is vannak kivételek. Íme egy elég ritka leosztás, amelyben taktikát kellett volna váltanom – ez egy 20 dolláros beülőjű NL Hold'em MTT versenyen volt.…..
A pókerlegenda Dave Uliot, azaz Devilfish pont olyan rugalmas és úgy siklik ki ellenfelei kezéből, mint az az élőlény, amiről a nevét kölcsönözte.Élő póker versenyszezon volt nem rég Londonban – a WSOPE éppen véget ért az Empire-ban, majd elkezdődött az EPT London a…..
Két fekete ász osztó pozícióban. Szép, minden póker játékos álma! De az ászpárral tönkre is lehet menni… A múlt heti egyik online MTT versenyemen már az első leosztásban fekete ászpárom volt az osztó helyén. Remek! A pókeresek Mona Lisája. De akárcsak Mona Lisa…..
Egy cash game játékost megítélni a legérdekesebb, hiszen a versenyeken sok olyan játékos tűnik fel, akiknek nem sikerül megérteniük a készpénzes játékok és versenyek közti fontos stratégiai különbségeket.A múltkor egy fiatal, ismeretlen játékos az osztó helyéről emelt NL…..
Át kell gondolnod, mit teszel – különben bajban vagy.Mind tudjuk, hogy a póker egyfajta lélektani játék. Éberen kell figyelned az ellenfeleid félelmeire, magabiztosságára, agressziójára, reményeire, fáradtságára, éhségére – ezek mind hatással vannak a tetteikre. Az…..
A blöfföléshez a helyzet alapos ismeretére és megértésére van szükség, amint a következőkben leírt helyzet mutatja. Ha a kezdő póker játékosok tippeket kérnek, általában azt tanácsolom nekik, hogy jóval kevesebbet blöfföljenek, mint amennyit a filmek, vagy tv-s póker…..
Ha azt látod, hogy egy laza játékos minden zsetonját elblöfföli, általában jó lesz a kedved (ha te vagy aki ellen blöffölt) vagy irigy leszel (ha nem te ellened tette). A következő leosztás egy ritka példa a stacked totális legyilkolására. Ez egy las vegasi póker versenyen…..
Póker Bónusz Blog November Nine 2010.07.24 12:19:00
...avagy kik lettek a „Novemberi Kilencek”?Eldőlt a November Nine, azaz a Novemberi Kilencek névsora. Ez tehát a 2010-es World Series of Poker döntője, melyen folytatódik a szokatlan rendszer, tehát a versenysorozat döntője 5 hónappal később zajlik le, mint a verseny kezdete.…..
A 2008-as WSOP bajnoka, Peter Eastgate bejelentette, hogy visszavonul, mint profi játékos.A WSOP véget ért, a „November Nine” névsora kialakult, akik négy hónap múlva visszatérnek Las Vegasba a döntőre.Eközben azonban megdöbbentő hírek is napvilágra kerültek: a 2008-as…..
Póker Bónusz Blog Blokkbet 2010.05.27 13:49:00
Szót ejtetenék egy poker leosztásról, melyben Brian Johnson 20 000-re emelt A8-al a riveren, Dave Ulliott elllen a 7-K-Q-8-5 boardon, amivel elérte, hogy Devilfish megadja a tétet hatos párral. Sokan ezt rossz játéknak tartották Johnson-tól, amire később ő válaszolt az internteten.A…..
Póker Bónusz Blog Nice play 2010.05.16 14:30:00
A póker versenyeket általában megvágva közvetítik a televízióban. Ez nagyon jó dolog, mivel a nézőknek nem kell végig nézniük a rengeteg jelentéktelen leosztást, melyben nincsen akció. Viszont megvan az a hátránya, hogy sok kulcsfontosságú leosztás is kimarad, melyekben bár…..
Egy nagy cash game póker partiban vagy és a floppal lett három 4-esed. Mi a következő lépés? Képzeld el, hogy egy nagy tévés cash game-ben játszol £25-£50 vakszint és erős nemzetközi játékosmezőny mellett. Az osztó pozícióban vagy és 6♣ 4♣ lapokat kapsz.…..
Miután 2009-et közel 6 millió dollár mínusszal az év legnagyobb veszteseként zárta, Gus Hansent sokan high stakes fishként kezdték kezelni. Az elmúlt évek statisztikái ellenére Hansen a 2010-es év nagy részében eddig nyereséges volt.A Full Tilt Poker-en a hétvégét pár $200/$400…..
A 2+2 póker fórumán vicces vitát indított el egy férfi, aki megbüntettek, amiért szitkozódott egy női ellenfelével.  Kezdetben erős skót akcentussal egy Angus nevű játékos sértegette a hölgyet. Mivel senki sem értette mit mond, „hősünk” (aki közölte is, hogy…..