Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silentwave

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pancsa azon kevés előfizető közé tartozik, aki böngészi a UPC médiaboxán a műsorok részletes leírását. Egyelőre nem tudni, hogy csak nála kavarodtak össze a szövegek egy félbemaradt csatornafrissítésnél, vagy máshol is, de legalább történik valami érdekes a…..
silentwave 2012.11.06 14:26:14
@Peetee: Nem az a lényeg, hogy lehet-e élni interaktív műsorújság nélkül vagy sem, hanem az hogy a poszttoló fizetett valamiért.
A pénzéért pedig egy nagy rakás kakát kap, de gondolom M.O.-n már ezen meglepődni is ciki!
Félreütött kártyás fizetéseket sem lehet elég gyorsan korrigálni bankon keresztül, a SZÉP kártyásakat pedig különösen nehéz, főleg nyáron. A Széna téri Burger Kingnek eddig 4 hónap alatt nem sikerült visszaadnia mintegy 7000 forintot: Mivel az én ügyem most lépte át a 4…..
silentwave 2012.08.29 19:22:38
@parkolok.com:

Elnézte a pénztáros? Előfordul.
Elnézte a vásárló? Előfordul.

DE a pénzt adják vissza ha már többet emeltek le!!!!!!!!!!

Aki szerint meg a posztoló a hibás, annak kívánok hasonlókat! :)
Kellemes élmény lehet mikor fillérre ki van számolva az ember!
A fránya gyári számok miatt naiv ügyfél nem egészen azt kapta az Aquától, amit rendelt. Minthogy a kiválasztott videokártya nem volt elérhető, az arra leginkább hasonlító modellből küldtek egyet, hátha jó lesz: 2012.07.20-adikán az AQUA Electromax internetes boltjából…..
Tegnap este szinte madarat lehetett volna velem fogatni. Úgy feküdtem le hogy lesz ma már egy finom kis autóm, megjön a fizetésem stb... Boldogan netezve feküdtem le aludni, de előtte még megkötöttem a biztosítást, kifizettem a havi díjat + depozitot. Reggel már kezdődtek a bajok.…..
Tamásék nem készültek még fel a közösségi tévézésre, mert megbotránkoztak azon, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések közül csak a Youtube tudta lenyomni a "szex-pina-3d szex" trióját. Még szebb, hogy mindez 3 kattintással elérhető, tehát a gyerekeknek sem nehéz…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..