Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoboK

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár sok mindenre alkalmas, a politikával kapcsolatban leginkább arra, hogy egy kicsit kevésbé érezzük fontosnak és lényegesnek. Ha a politikusok ilyenkor jó érzékkel megkímélnek minket a rendszeres jelenlétüktől, akkor még a velük kapcsolatos erős (leginkább erősen negatív)…..
Magyarország nem Fidesz-es és nem Jobbik-os része, annyira szeretné, már kiterítve látni a jelenlegi kormányt, hogy ezért csukott szemmel, is belerohanna a krokodilokkal teli folyóba. A Fidesz nem hülyékből áll. Ha Balasai István egy olyan körzetben indult volna egyéni…..
Appleblog Lemondott Steve Jobs 2011.08.25 06:21:00
"Eljött a nap" - írta 35 év után a vezér, majd lemondott az Apple vezetői pozíciójáról és átadta azt Tim Cooknak. Információk szerint Jobs utolsó CEO-ként töltött napját a vállalat központjában töltötte, és bár gyengének tűnt, aktívan végezte feladatait, mint…..
Hét hónappal ezelőtt lamentálgattam azon, hogy gyakorol-e valamilyen hatást Steve Jobs betegsége az Apple-re. Az akkori következtetést, miszerint rövid távon semmilyet, azt hiszem igazoltnak tekinthetjük, főként a gyorsjelentésekből tükröződő fundamentumok alapján, de azt se…..
DoboK 2011.08.25 16:24:49
@Viktus:

Szerintem is kifejezetten piacellenes az Apple mostani viselkedése.

@kammatty:

Hát múltkor mikor elment eléggé haldokló állapotban volt a cég.
Rendszeresen szoktam itt idézni újságcikkeket, vagy egyetértőleg (mint épp most is), vagy vitatkozva vele. Mégis különleges ez a mostani írás, ugyanis egyáltalán nem friss: 106 évvel ezelőtt vetette papírra Ady Endre. Nem friss, de (sajnos) még mindig aktuális, és a megjelenése…..