Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medium size devil

0 bejegyzést írt és 1206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Charles Lindbergh 1941. 09. 11-én elmondott szókimondó beszédével máig tartó vitákat gerjesztett. Roosevelt elnök nácinak és németbarátnak nevezte őt e beszéde miatt.  De vajon igaza volt-e? Lindbergh attól lett világhírű, hogy ő repülte először át az Atlanti-óceánt. A repülés fenegyereke nem csak…..
medium size devil 2022.01.15 02:54:27
@antiindex: Mindemellett egy üresfejű demagóg pozőr pofázógép is volt, a perspektivikus gondolkodásra való képesség nagyfokú hiányával.
Mióta a nemzetközi média megtelt az ukrajnai hadiállapot november 28 -án történt bevezetéséről és az orosz - ukrán kapcsolatok mélypontra zuhanásáról (ukrán hadihajók Krím közelében történt orosz feltartóztatása miatt), sokan gondolkodnak el azon, vajon hogyan is kezdődhetett az egész? A válasz…..
medium size devil 2020.03.02 19:21:55
@laci_52: Az ukranok majd eldontik milyen erdekszferaba akarnak tartozni. Mitol lenne elorebbvalo egy orosz allampolgar erdeke mint egy ukrane?! Valojaban nem a hetkoznapi polgarok akarnak erdekszferat hanem az orosz hatterhatalom elukon a parazita KGBs tabornokokkal es a hadiipari lobby. Cel a nyersanyagok lenyulasa ahogy cari vagy a szovjet idokben is tortent.
medium size devil 2020.03.02 19:22:00
@magyarparaszt: Kiveve ha magyarul beszelo ruszki ugynok a csavo.
medium size devil 2020.03.02 19:22:05
@laci_52: Rossz modszer a kompromisszumkereses ha az oroszokrol van szo. Barbarok, megvetik a gyengeseget, csak az erot es az ellenallast ismerik el. Ha a bekeert odaadod nekik a kisujjadat, utana mar a fel karodat akarjak letepni.
Habár elég megosztó véleményeket hallottam a kórházról és tényleg rá férne az osztályra némi támogatás, mégis összességében pozitív tapasztalattal távoztam. Kedves Praxis Blog!   Sajnos úgy alakult, hogy meg kellett műteni és mivel életem első műtétje volt igyekeztem minden lehetséges információt…..
Változott a káromkodási kultúra. A k...a anyád, és a sz...jál le, valamint a hasonló, mások megalázása céljából mondott káromkodások, szép lassan átadták a helyüket a legújabb divat szerinti megalázó szavak használatának. Ma ha valakit mélységesen meg szeretnél alázni, akkor azt kell mondani, hogy…..
medium size devil 2020.02.08 17:50:26
@MAXVAL bircaman közíró:
Nem reklamozzak es a fideszes lakajmedia is ugyanugy ir rola.
Ne csusztass ne terelj ne hazudozz budosszaju agit prop patkany.
medium size devil 2020.02.08 18:08:18
@MAXVAL bircaman közíró:

Biztos forrasbol tudom, hogy Soros leszarja a kis hobbynacik hazibulijat de kerlek maradjon ez koztunk.
medium size devil 2020.02.08 18:48:15
@Visceroid: Probalj meg egy kicsit felszinesebben, altalanosabban, es kozhelyesebben fogalmazni, ez igy tul konkret, konnyu belekotni:-)
Egy elmélet szerint a „Nyugatnak” nem szabad a demokráciát „exportálnia” olyan országokba, amelyek még túl fejletlenek és éretlenek erre. Nem tudom, hogy ez az „export” pontosan mit jelent, de ha megnézzük az ún. demokrácia index térképét, elég sok érdekességet találunk. Kép forrása:…..
medium size devil 2020.01.19 22:59:58
@Lacocks: A szarmagyar valosagot vetited a vilagra amit ezek szerint nem ismersz es frankon tevedsz. Nem mindenhol buszoztatjak a senkihazi igenytelen szarcsimbok szavazoturistakat es nem mindenhol szivhatna az orszag veret egy kivakarozott olah cigany feszekalja.
medium size devil 2020.01.19 23:04:15
@MAXVAL bircaman közíró: Oroszorszagot 20 eve vezeti egy volt kgbs ezredes, a katonai-rendeszeti-fegyveripari es allami energetikai hatterhatalom embere. Legfobb ellenfelet megolette, a csecsen stroman bergyilkosok rohogve neznek a kameraba.
  "A jógázás démontiszteletre rendelt mozgáskultúra" - hirdette Németh Sándor a legutóbbi Vidám Vasárnapon - "...a mozgás által démonokat energizál és démonokat idéz meg." - Nos, nem csoda, ha pár napja ezen röhög az ország népe.   Amikor jógáról beszélünk, annak megkülönböztethetjük testi és…..
medium size devil 2019.11.23 23:31:44
@miketbeszéltek: Egyhazi vonalon nyomulo troger volt kb egesz eleteben, minden mas kamu.
medium size devil 2019.11.23 23:33:14
@miketbeszéltek: A tudas csak annak problema akinek nincs.
medium size devil 2019.11.24 12:55:43
@miketbeszéltek: Kb ilyen primitiv sunyi kekec ide-oda ugaralo demagog mellebeszelo kis geci stilusu az egesz ervelesed.
Mit szamit te bunko majom hogy mit csinaltam 50 eve bazdmeg. Ha munkasor laktanyaparancsnok lettem volna, a balvanyodra akkor is igaz amit irtam.
Tanultam akkoriban te kartekony szektas idiota egeszen a diplomaig meg se alltam, azota is tanulok, es ebbol elek nem masok penzebol, a hatalomhoz valo dorgolozesert kapott judaspenzbol, nem masok hulyitesebol.
Remelem nincs gyereket akinek tomod a fejet a csicska kozepkori baromsagaiddal! Gyamugyeseknek szerintem szet kellene nezni nalatok.
  Nincs még egy olyan kérdés, amely annyira megosztaná a katolikus tábort, mint a fogamzásgátlás témaköre. Az egyház hivatalos álláspontja hosszú-hosszú idő óta változatlan: csakis a természetes családtervezést tartja elfogadhatónak, minden egyebet bűnösnek titulál. A hívek oroszlánrésze ugyanakkor…..
medium size devil 2019.11.23 21:28:46
@MAXVAL bircaman közíró: A Biblianak biztos nincs celja (fogalomzavar), max. azoknak akik megirtak. Meg akik a Bibliara hivatkozva probalnak hulyiteni, lehuzni, cinkelni masokat es igazolni, futtatni sajat magukat.
medium size devil 2019.11.23 21:39:43
@MAXVAL bircaman közíró:

"Lehet persze liberalizmusnak nevezni bármit, csak ez szimpla szómágia. Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, Mo-on sok az elefánt, majd kiderülne, a mezei egerekre gondoltam, melyek végülis elefántok, hiszen van 4 lábuk és farkuk"

Ez nem kb. olyan mint ha te mondanad hanem PONT olyan:-DDDD

Visszaolvasod neha a faszsagaidat es nem unod meg a sajat hangodat tokfilko?
Még 168 óra sem telt el október 13-a este óta. Az önkormányzati választáson az összeellenzék várakozáson felül teljesített, a Fidesz pedig nagy pofonokba szaladt bele. Megyei közgyűlési többségek ide vagy oda, a Fidesz felsővezetése sem számított olyan eredményekre, amelyek 13-án este kilenc óra…..
medium size devil 2019.10.25 23:19:36
@vajdasagi: A kulfoldiek 10, de akar 30 evvel ezelott is csodanak tartottak Bp-t. Ez a varos tovabbra is a korabban felhalmozott kincseibol el, fekves, panorama, furdok, Lanchid, ejszakai elet, stb. Viszont bennunket ittlako belfoldiek ezeken kivul inkabb a varosvezetes reszerol a mi penzunkbol nyujtott szolgaltatasok szinvonala erdekelne es ez finoman szolva se fejlodott. Autozz vegig a Paulayn utburkolat allapota mintha egy Somogy megyei faluban jarnal. M0 befejezese mennyit haladt Tarlos alatt? Kornyezetszennyezes, levegominoseg, zoldfelulet, Dunaba szivargo/ömlő illegalisan elasott mergezo anyagok, szennyvizek, patkanyirtas, stb.?
Hajlektalan ellatas? Duna Arena, Racfurdo mikor lesz publikus a lakossagnak? Parkolasi maffia?
medium size devil 2019.10.26 12:32:23
@vajdasagi: Ismeroseid hogy oldjak meg ha becsinalnak a varos latvanyatol? Mert nyilvanos wc-t biztos nem talalnak.
medium size devil 2019.10.26 13:32:59
@vajdasagi: Kollegaid mikor jarnak a Duna Arenaba? Csak mert munkanapon 10-f3 ig van nyitva. Mar ha nincs eppen boxverseny.
"Azonban elrejtőzve maradt mégis néhány patkány a falakban, vagy a pince gödreiben. És amikor az ember észrevette, hogy újra szaporodni kezdenek, hosszasan elgondolkodott, hogy mit is tegyen velük."  (W.A.) Hazánkban -- mint a legtöbb közösségi inkompetenciától szenvedő frusztrált országban -- a…..
medium size devil 2019.10.22 09:13:15
@cívisvárosi: A kerdesed egy Sas Jozsirol szolo postnal lesz aktualis de arra aligha fogok becsekkolni. Ugyhogy valahogy fel kell dolgoznod, hogy nem tudod meg.
medium size devil 2019.10.22 09:35:01
@maxval birca man: A ballibek hatarontuli ellenessege kb. szinten csak egy legenda, az ellentabor reszerol eronek erejevel rajuk sutni akart kirekeszto cimke, amit nehany tulreagalt felremagyarazott de legalabbis semmikeppen se reprezentativ konkret esettel probalnak alatamasztani.
medium size devil 2019.10.23 09:02:21
@cívisvárosi: Cseh Laci magyar, Cseh Katalin politikai identitasban nem magyar" - ... was??? Baratom, te olyan ostoba felmuvelt (de inkab tizedmuvelt) felszines figura vagy, hogy meg egy falusi zsakbafuto verseny zsurijebe is hiba lenne delegalni, nemhogy orszagos nyilvanos forumon kommentelgess komolyabb temakban. Ne idegesits masokat, inkabb olvasgass irogatas helyett, mindannyian jobban jarunk.
Hát, amúgy meg lehet, hogy nem. De ne szaladjunk ennyire előre! Klasszikus szerepek egy változó világban Lerágott csont tudom, mégsem lehet eleget beszélni arról, hogy a folyamatosan modernizálódó világunkban még mindig a régi, klasszikus szerepeket igyekszünk ráhúzni egymásra. Mindezt pedig olyan…..
medium size devil 2019.08.19 08:52:35
@Emmett Brown: Legkevesbe se, sőt. Okoskodsz csak felszinesen elettapasztalat nelkul.
medium size devil 2019.08.19 09:43:14
@Emmett Brown: Nem a valogatasi lehetoseg a lenyeg hanem maga a kivalasztas ami sose szukitheto le egy szempontra. Nem beranyat vagy petesejt donort keres az emberunk hanem tarsat aki tortenestesen gyereket is szeretne.
medium size devil 2019.08.19 09:44:56
@Szarazinda: Minek kene csapkodni 16 eves kortol..??
Az úzvölgyi temetőbeli incidens kapcsán mindkét oldalon elhangzottak már a másik felet rosszminőségű emberekként lefestő párhuzamos narratívák. Aki akarta megreklamálta az Igazságot. Kötelességszerűen meg kellett jelenjen a mindkét sovinizmust elítélő liberális reakció is. De nem az a valódi kérdés,…..
medium size devil 2019.06.13 23:32:10
@'it's cool to know nothing': Te vagy aki kutya ami ugat de nem harap - igazi szarmagyar tipuskarakter.
medium size devil 2019.06.15 01:21:40
@'it's cool to know nothing': Nincs jo hirem szamodra: egyszeruen nem fogsz tudni olyan soka elni, hogy valaha is raebredj a sajat primitivsegedre.
A "trianon-szindróma" ugyan ma is ható jelenség, de magának a békediktátumnak valódi gyakorlati jelentősége ma már nincs. Több mint száz évvel ezelőtt országunk már de facto elvesztette területének mintegy 2/3 részét, a Párizs melletti Trianon-palotában csupán ennek a helyzetnek a de jure rögzítése…..
medium size devil 2019.06.04 23:18:12
@pitcairn2: Tevedsz, az I. vh. alapvetoen nemet-osztrak projekt volt.
medium size devil 2019.06.04 23:26:08
@Tamáspatrik: A rohoges mellett azert gondold is at amit irtam, hatha igazam van.
medium size devil 2019.06.04 23:29:01
@pitcairn2: Huzz mar el innen a picsaba a Nogradi meg Drabik publikaciokbol osszezagyvalt dezinfo baromsagaiddal agyatlan felmuvelt barom.
Nagycsütörtökön elbattyognak a harangok Rómába, elcsendesednek a templomtornyok. A magyar harangok korábban indultak, évekkel ezelőtt, mert messze van az a Róma. Ezért aztán hiába rángatják az atyák/lelkészek a kötelet, nincs hang, amely felverné a puszták népét. De lehet, hogy nem is rángatják,…..
medium size devil 2019.04.21 14:47:24
@Nagyorrú Barbi: Nem mintha tudnad konkretan, de amugy tehetne, maszek penzbol van, nem a mi adonkbol amit jobb allami szolgaltatasokra kene kolteni az fideszes komcsi agitprop fake media alsajto prosti alujsagiroinak kitartasa helyett.
medium size devil 2019.04.21 14:52:02
@Helga Beauty Salon: Fidesz ertekrendjevel aligha talalkozik olyan ugyanis nincs. Magasrol kopnek a keresztenysegre es egymas kozott jot rohognek a sok igenytelen birkan.
Továbbá azért kampányoltak, hogy legyen második referendum. A belvárosban megbénult a közlekedés, a demonstrálók elfoglalták a Westminster környékét...
medium size devil 2019.03.24 09:20:27
@Bkkzol: Miert ne? Ha mar demokracia. Ha tevedsz es nem jon be egy rossz dontesed akkor elvi alapon halalra szivatod magad vagy inkabb valtoztatsz a donteseden? Amugy meg fasz kozod van hozza, majd ok elrendezik.
medium size devil 2019.03.24 09:51:46
@Willkommenskultur: Jobb lenne ha nem irogatnal egy orszagos forumra, meg falugyulesi vitara is gyengek a kepessegeid.
medium size devil 2019.03.24 12:05:31
@darlacko: Van meg valami bargyu kozhely amit nem mondtal fel erveles helyett? D. Korea egyebkent parlamenti demokracia de ne szolj senkinek.
Az embernek a hazáját, a családját, az akol melegét, mindegymit, rohadt nehéz elhagynia. Mert megszokta, mert ideköti, mert kényelmes, mert kiszámítható, mert létbiztonságot ad. Otthonos. Már a barlang is az volt. De mi van, ha teszem azt, kikiáltanak a nép ellenségének, és a szomszéd habozás nélkül…..
medium size devil 2019.02.28 02:53:14
@laci_52: Bazd meg a Szozatot es apad faszanak osztogassal eletvezetesi tanacsokat ilyen mumajer paposkodo tanaros stilusban!! 2019-et irunk csavoka es nem a reformkorban!
Orbán törheti a fejét, miként mászik ki a saját maga által előidézett slamasztikából, de lehet, hogy úgy tesz, mint egykor II. Jóska, szóval, egy tollvonással, legalábbis a rabszolgatörvényt. Egyelőre nem látszik, hogy meg lehetne buktatni a Viktátort, de nem kizárt, hogy a magyarok rájöttek,…..
Stanik István alapember. Ha valaki megírja az erdélyi magyar sajtó történetét, a vállalkozásainak külön fejezetet kell majd szentelnie. Tegnap egy szösszenetet írt föl a nyilvánosság üzenőfalára: a szemközti kávéházból okostelefonjával lefényképezte a Cafe Frei homlokzatát. Ez az a hely, ahová soha…..
Fülig Jimmy nyilatkozik. ..
Ilyen ez a régi vágású kereszténydemokrácia...
Ez egy nagyon hirtelen felindulásból indított blog első posztja.  Igazából annyira fel vagyok indulva, hogy alig találom a szavakat. Pedig jól tudom, hogy nem lenne szabad, a saját testi-lelki egészségem érdekében, blablabla. Igen. Hallgattam Bagdy Emőkét, olvastam a Candide-ot, meg minden. Csak  a…..
Tíz napig folyamatosan részeg táborvezetők és kocsmából begyűjtött fiatalok. Ilyenek voltak az építőtáborok a nyolcvanas években. Pedig eleinte jó ötletnek látszott a rendszer.  ..
Úgy tűnik, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere erősebb, mint valaha. A Fidesz országlásának haszonélvezői szinte minden olyan területet az ellenőrzésük alá vontak, melyek pénzt fialnak, vagy erős befolyást biztosítsanak a jövőben. Az ellenzék pártjai vagy a sebeiket nyalogatják, vagy egymás…..
medium size devil 2018.08.13 22:30:08
@IT Knight: Ez se nem polgari se nem kereszteny se nem nemzeti hanem a tarsadalom bunozo sopredeke akik ugyesen ujraaktivaltak Kadar Janos ittfelejtett igenytelen csocseleket. Ez a multnak egy reakcios restauracios visszaallitasi kiserlete semmi egyeb.
A populizmus definíciójában nincs teljes egyetértés, közös ismertetőjegyek alapján szokták ide sorolni Peron, Chavez, Erdogan, Putyin, Orbán, Katczinsky, Berlusconi, Trump és az Öt Csillag mozgalom kormányzását vagy Le Pen, Wilders és mások pártjait. A "populistának" nevezett politikusok közös…..
medium size devil 2018.07.09 04:48:20
@maxval balcán bircaman: Eddig is a neptomegek szavaztak, vagyis nem "jon" semmi.
medium size devil 2018.07.09 04:57:06
@megamovieboy: Nincs egy onallo es foleg realis gondolatod csak cimkezgetsz es felszines kliseket mondasz fel. Gazprom, Roszatom, stb. miben mas mint pl. a Shell, az oroszok kinek nem adnanak el fegyvert az egesz vilagon? Ocska kis komcsi agitprop.
medium size devil 2018.07.09 05:11:50
@dunántúli gyerek: Vasarloero a lenyeg kozgazzseni. Munkabert meg amugy nem a kormany emeli, kereslet/kinalat, csak mondom.
Volt már üzemzavar karbantartás közben, elszivárgott egy úszómedencényi hűtőfolyadék, szinte az összes valamirevaló hűtéscső szétrohadt, de ez még mind semmi ahhoz képest, ami akkor lesz, ha a reaktortartály egyszer csak bemondja az unalmast...
medium size devil 2018.06.28 16:53:11
@Pic: Vicces ez a habzoszaju szovjet komcsi retro oblogetes. Te itt nem tiltasz be semmit kis Roszatomos prosti. Az auto eloregedesbol adodo biztonsagi kockazat az piciket nagyobb mint egy atomeromu esetben, nem gondolod csavoka?