Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carlo74

1 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig mindig én készítettem a reklámrejtvényeket az eredeti fősor letakarásával egy már létező hirdetésből, ezúttal viszont én is csak találgatni tudtam arról, hogy mi is lehetett a reklám üzenete. A poszterről annyit tudok, hogy a japán metróban helyezték el, és hogy a…..
Mai bejegyzésünkben egy több, mint 10 éve munka nélkül tengődő olvasónk gondolatait ismerhetitek meg. Borzasztó hosszú tud lenni néhány hónap is, ha az ember nem találja a helyét és mindig falakba ütközik, ilyen hosszú időt még felfogni sem gyerekjáték. Nektek mi volt a…..
Amikor Steve Jobs bemutatta az új Airt, arról beszélt, hogy nem akar érintésérzékeny kijelzővel szerelt Macintosht gyártatni. Próbálták, de nem jött be, mert állítólag kényelmetlen: az emberek nem szeretnek vertikálisan nyúlkálni, legjobb esetben ráteszik a kezüket az előttük…..
Amikor először láttam a Való Világ negyedik szériáját beharangozó szpotot, nem hittem a szememnek. Nem értettem, mire lehet jó ez a szinte szándékosan vacak, lapos, kiszámítható és közönséges reklám. Aztán rájöttem, hogy igazából nincs is ezzel nagy baj, hiszen nem lehet…..
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
A kétharmados felhatalmazás ritka lehetőségével nem élni történelmi felelőtlenség. Úgy tűnik, mintha ez a feladat agyonnyomná Orbán Viktort: nem mer az ország legnagyobb problémáinak nekiugrani. (Fotó: fidesz.hu) Rendkívül elgondolkodtató volt tegnap hallgatni Orbán…..
carlo74 2010.11.16 19:39:59
@stratez: köszönöm, az egyetlen normális reakciót erre a töketlen írásra.

lassan végképp kitiltom a szerzőt az internetrül.
Ki az az őrült, aki olyan munkahelyet választana magának, ahol öt évre visszamenőleg visszavehetik a fizetését? Legfeljebb az, aki sehová nem kell, vagy aki egyébként is a Párt eltartottja. (Fotó: Segesvári Csaba / delmagyar.hu) Amint arról az Index tegnap beszámolt, ha hétfőn…..
carlo74 2010.11.12 11:06:24
@ámbátor: az emberi jóérzés mást mond.
máv, volán, bkv, elmü, öszöd, és még sokat sorolhatnék.
Nem teljesen tiszta nekem, hogy az általam nem igazán ismert Hyperakt ügynökség megrendelésre vagy önszorgalomból, proaktívan készítette-e az Adobenak ezt a Photoshopot népszerűsítő filmecskét, de a végeredmény szempontjából tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy tele van…..
Subba Kínzó kérdés: Viszlát 2010.10.18 14:23:00
Ki az a humorista, akit ma azonnali hatállyal basztak ki a produkcióból, mert forró témát érintett a csatorna másik előadóművészével kapcsolatban? Állítólag visszamenőleg is törlik a szerepléseit, és a mai műsor is elmarad. ..
Orbán anno az őszödi beszéd után közölte, hogy "már holnap" készen áll a kormányzásra a Fidesz. Most kedden azonban a költségvetési bizottság támogatta azt a kormánypárti javaslatot, amely szerint a választási évben kitolnák a büdzsé készítésére vonatkozó…..
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
carlo74 2010.10.06 15:30:33
??
carlo74 2010.10.06 16:07:58
www.rockwool.hu/

ez itt még szarabb. jobb volt, amíg nem magyarázták meg, mert azt hittem, vmi olyan értelme van, amire nem gondoltam eddig, és mégis lehet, h jó. csak ügyetlen vagyok.
Nekem is nagy meglepetés volt, de igaz a hír. A facebookon tegnap már kikürtöltem, milyen megtiszteltetés ért a Magyar Reklámszövetség szervezésében kedd este, Egerszalókon megtartott reklámkonferencián. Az MRSZ idén indította útjára a Golden Brain díjat, amelyet nyolc…..
Subba Gigolo 2010.09.23 14:31:00
A férfi, akinek a neve hallatán az emberek többségének nem pont ő jut eszébe, super zenés kisfilmmel promótálja magát.  ..
A Geek-O-Méterem mutatója kiakadt, kijelzőjén pedig hajszálrepedések jelentek meg, amikor megláttam a lenti képeket. A Star Wars, a videojátékok és a házi barkácsolás szeretete találkozik ebben a csodában, amit készítője, Brian De Vitis évek óta fejleszt. Legutóbb a Penny…..
 Megnyitotta kapuit a Nobu Budapesten. Tessék az első promo videójuk. ..
carlo74 2010.09.17 16:59:32
Valaki nyugtasson meg, hogy az alábbi videó fake, és nem létezik ilyen.   ..
carlo74 2010.09.07 12:14:41
carlo74 2010.09.07 18:59:01
@Még azt mondják: friggin in the riggin

észak-dél háborúban volt vmellik indulója, de én az anthraxtól ismerem.

www.youtube.com/watch?v=hTyEnpocBSo
Appleblog Vibrál az új iPod touch 2010.09.06 12:44:19
A negyedik generációs iPod touch nemcsak kétszer jobb, mint az elődje (legalább), de úgy tűnik, vibrálni is tud. Erről árulkodnak legalábbis a szétszereléséről szóló fotók.A hírt maga az Apple is megerősítette, a honlapján írja, hogy a készülék vibrál, ha hívást…..
 Abban, hogy egy idén júniusban alakult, ötvenmilliós cég tízmilliárdos beruházással szeretné felépíteni Bonyhádon a világ egyik legnagyobb tengervíz alatti szállodáját, már önmagában több poén van, mint Sas József teljes életművében. De ne ítéljünk…..
/FIGYELMEZTETÉS: Ezt a posztot inkább ne okostelefonon olvassátok reggeli kulázás közben, hanem majd bent a cégnél, videók, meg képek is vannak./Tegnap, ahogy fél füllel hallottam a Tv2 Aktívjában a nagy hírt, miszerint egy magyar geek, Ifj. Vezekényi László, Laci animálta Lady…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
carlo74 2010.08.12 10:30:20
@Mu Deng: MINDIG az volt. állítólag hasonlítok rá külsőre. broáf
Subba Napi GIF: Peace 2010.08.12 09:00:00
carlo74 2010.08.12 09:48:42
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
carlo74 2010.07.21 11:58:18
A Queensryche azon zenekarok közé tartozik, amik pályájuk zenitjén nem jutottak el Magyarországra, vagy ha igen (mint ők), akkor kaptak egy szarul hangosított, délután hat órás előzenekari pozíciót egy Monsters of Rock bulin, 1991-ben. A Seattle-i zenekar 1990-ben, az Empire című…..