Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K0vasz

0 bejegyzést írt és 1353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy magyar türhő átlagokba' B)  ..
K0vasz 2015.11.24 19:44:08
@Stoner Tom: ööö, nem akarlak elkeseríteni, de ha a lángoló serpenyőre vizet öntesz, annak kurvanagy robbanás lesz az eredménye
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
A tegnapi nap bombahíre, hogy az Activision-Blizzard 5,9 milliárd dollárért megvette a Kinget, a Candy Crush Saga fejlesztőjét. Őrületes pénz ez, valószínűleg rekord a videojáték-történelemben, bár kétséges, hogy megérte-e ennyi pénzt adni egy olyan cégért, amit az elmúlt…..
Van az Index mellett egy étterem, elég szörnyű kaját adnak, de az van a legközelebb, ezért elég sokszor járunk oda (főleg rossz időben). Fent van a Google Mapsen is, ezért pár éve megnéztem, milyen értékeléseket kap. Egy darab vélemény volt, az viszont ötcsillagos értékelés -…..
Magyarország legnagyobb goldiggere és legidiótább nevű énekesnője CSÉZY (bazdmeg CSÉZY) megénekelte, hogy miért olyan fasza Magyarországon élni. Van hurka-kolbász, termálvíz, szívcsakra! Mondjuk, ha nem a saját nagyfaterjához ment volna feleségül, biztosan rohadt elégedett…..
K0vasz 2015.10.12 21:51:28
@Ernoke: volt nemrég róla cikk, hogy ha fiatal szüzek vérét kapja az ember vérátömlesztésbe, akkor megfiatalodik... biztos fordítva is működik a dolog, hogy ha vénemberek testnedvét juttatja a szervezetébe, akkor meg megöregszik
Szóval hosszú nyári szünet után újra itt vagyunk, tegnap podcastet ígértem, ma meg is kapjátok. Legutóbb vendéges Checkpoint volt, most akkor jöjjön kistesója, egy Checkpoint Mini (de már a jövő hétre tervezett vendéges adást is felvettük, rögtön két vendéggel, atomjó…..
Humorban is erős a kis Donatelló B) ..
A számos jubileumi, megajubileumi és millecentenáriumi adás után elérkeztünk a tizedikhez, amit úgy ünnepeltünk meg, hogy ezúttal egész jól sikerült a hang, mindenki olyan közel ült a mikrofonhoz, amennyire kellett, öröm volt vágni az anyagot. Vendégünk Horváth Norbert…..
Tovább folytatjuk Checkpoint nevű podcastünk kistesóját, a Checkpoint Minit, amiben vendég nincs, és minden alkalommal csak egyetlen régi játékot vesézünk ki 10-15 percben. Persze a kivesézés része, hogy elmeséljük, milyen élmény volt újra kipróbálni ezeket a játékokat…..
Már kilencedszer jelentkezünk videojátékos podcastünkkel, amit az E3-ról frissen hazaérkezett Grath-tel vettük fel (megvágni aztán kicsit tovább tartott egy családi nyaralás miatt, bele is csúsztam a hétvégébe, de azért tartjuk a kétheti ütemet). Az adást nyitó hírblokkban…..
K0vasz 2015.07.12 18:20:15
nekem ami emlékezetes volt átvezető videók, az az eredeti C&C videói, illetve a Cyberia 1, ami ugye egy prerenderelt rail shooter volt még a 386-os időkben, de iszonyat durván nézett ki (www.youtube.com/watch?v=v-3kGq6RKYo)

a final fantasy VII-ben meg bár jók voltak az átvezető videók, de már akkor, 97-ben is gáz volt a 320x200-as felbontás (főleg, hogy maga a játék is 640x480-ban futott, és a csaták elég durván jól néztek ki)

viszont én is úgy emlékszem, hogy egy ideig ezek a prerenderelt átvezetők mentek, aztán mikor a 3D elkezdett terjedni, onnantól kezdve már inkább az ingame átvezetők voltak a menők (mondjuk eleinte még egyértelműen szarabbak voltak, mint a prerenderelt cuccok).

amúgy vicces nézni, hogy ma már real time is ezerszer jobb grafikát tudnak generálni az otthoni gépek, mint amit anno egy egész gépterem 0-24-ben renderelt :)
ÉN ezt mér nem láttam tavaly ragyogni a inertnet egén?  Ez a kis unicell énekel, de közben fosik: Ez a másik zigóta pedig NYELVTÖRŐKET OLVAS FÖL BASZMEG:  ..
K0vasz 2015.07.11 15:16:01
@TomekKowal: +1. aszittem szarás közben énekelget majd a vécén... félre lettünk vezetve
Jönne föl az epe a tegnap miatt? Na ez majd segít kirakni! Szal van ez a feminista mozgalom, hogy vérezzél szabadon, mert a tampon meg a betét csak a patriarchális társadalom elnyomása, hogy  stuka az fúj, meg nemgyó. A feministák válasza erre pedig, hogy ünneplik a stukát…..
Az E3 ellenére sem estünk ki a Checkpointtal a kétheti ritmusból - ez a jó hír. A felvételkor viszont még mindig bénázunk a hanggal - ez meg a rossz. Megint volt egy-két hanghiba, valószínűleg Grath túl messze volt a mikrofontól, vendégünk pedig túl közel (esküszöm,…..
Subba Dinnyetörő 2015.06.24 10:33:00
Nem nagyon tudom eldönteni, hogy kiverném rá jól vagy elrohannék inkább a picsába, mindenesetre babonázó: Never skip leg day B)..
:DDDD jóój, ahogyan Bírónő szeppenten olvassa a Dopey szöveget, AWWWW!  ..
Ha az Indie Retro Newsnak hinni lehet, nemrég élesedett ez az oldal, amiről elindulva mind a 12 klasszikus Dizzy-játékot végig lehet tolni böngészőben. Aki nem tudná: Dizzy egy mászkáló tojás, aki a róla elnevezett nagy sikerű sorozat főhőse volt a nyolcvanas-kilencvenes években.…..
K0vasz 2015.06.05 22:27:19
@vorti: hehe :) mondjuk olyan szempontból ezt én nem bánom, hogy felnőttként az embernek se türelme, se ideje nincs arra, hogy akkor ezredszerre is nekikezdjen, meg hogy majd a következő checkpointnál mentsen, ami mondjuk legalább fél órányira van
na jó, segítek Környezetében kevesen tudják róla mennyire sokoldalú  ..
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..