Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nephin

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint Mini #64: Unreal 2018.02.04 23:37:10
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Nephin 2018.02.05 21:11:04
Az életmódváltás a szürke hétköznapokban is számtalan kihívást tartogat, hát még az ünnepek alatt. Több, mint négy évnyi diétázással a hátam mögött, jelenleg is nehezemre esik nemet mondani, ha kínálnak. Ez egyrészről annak köszönhető, hogy a szüleim illedelmességre neveltek, másrészről annak, hogy…..
Nephin 2017.12.24 08:04:36
@Venesz: 20%??? Van az bőven 80-90 is... Kövér nőként nem sok jó ér a társadalom szempontjából, kérdezz meg néhány érintettet, vagy nyisd ki a szemed. :)
+-100 Második felvonás 2017.06.02 01:18:40
Nephin 2017.06.03 13:51:17
Angliáról régóta él az a sztereotípia, hogy esős, ködös, szeles, de enyhe időjárása van. Hogy az ég jellemzően szürke, a Napot alig látni. A folyamatban lévő klímaváltozásnak köszönhetően azonban ez a kép megdőlni látszik...
Nephin 2016.12.11 18:00:02
@aleb19: Nem igazán érted, miről szól a dolog, ugye?
A zene az élet sava-borsa, ellazít, kikapcsol, szórakoztat, és az önkifejezés egyik legjobb eszköze. A filmek és színdarabok hangulatához nagyban hozzájárulnak a szomorú, vagy éppen vidám dallamok, és az is megesik, hogy túlnőnek az alapművön, amihez írták őket. Összeszedtem néhány olyan számot,…..
Nephin 2016.10.10 23:51:34
Gamer girls GTX 1080 és én 2016.07.08 08:25:01
Közel egy hónap várakozás után megérkezett az új videokártyám, így végre a kezeim közé kaparinthattam :) . Teszt később várható, egyelőre időm sem volt alaposabban megnyúzni, de ami késik, nem múlik!..
Nephin 2016.07.08 15:16:26
A Parlament szomszédságában alig egy éve nyitott kávézó és ételműhely valódi kulináris titkokat rejt. A szociológus végzettségű Bohn Katalin tulajdonos elmondása szerint elhatárolódnak a  klasszikusnak tartott vendéglátástól. Elhivatottságát tükrözi, hogy egészen egyedi módon közelítik meg az…..
Eltelt megint egy hét, megint itt van podcastünk, és mint megszokhattátok, páratlan héten vendég nélküli miniverzióval jelentkezünk, amben csak egy régi játékot vesézünk ki, de azt frissen szerzett tapasztalataink alapján. A mostani versenyzőt ismét ti javasoltátok, egy ausztrál…..
Nephin 2015.11.15 17:30:17
Mit lehet ilyenkor írni? Számban a kakaó ízével, lelkemben a gasztronómiai élménnyel, fejemben a hitetlenkedéssel. Őrületes „csigaszezon” van és a Butter Brothers őrületes holtversenyben került az élre. Arra az élre (a kakaós csiga ranglista élére), ahol már eleve…..
Most már biztosak lehetünk abban, hogy ősszel az egész nyugdíjrendszer át lesz alakítva és nagy valószínűséggel jön a gyerekszám szerinti nyugdíj - Varga Mihály ugyanis kijelentette: tekintettel arra, hogy a nyugdíjrendszer jó és stabil, a kormány nem fog ahhoz hozzányúlni.…..
Nephin 2014.08.01 20:11:49
@mokevar: Te sem vagy képben a magas hozzáadott értékű munkád ellenére, látom.
Nephin 2014.08.01 20:22:55
@Istóczy úr: azért erősen röhejes, hogy olyan bolsizik, aki vörösre vert tenyérrel tapsikol az államosításoknak, gyerekalapú nyugdíjnak meg a többinek... :D
Nephin 2014.08.02 11:00:32
@mokevar:

"...addig tisztelt gyerektelenek pénzükből évente 3szor nyaralnak, két évente cserélik a kocsijukat és félévente a ruhatárukat."

Erre gondoltam. Viszont azt hiszem, tegnap nem jött át a következő mondatod második fele, amelyben leírtad, hogy nem minden gyermektelen önző életművész, elnézést, kicsit túlcsordultam a fentiektől és a hasonló többi kommenttől. :)

Az idézett résszel önmagában továbbra sem értek egyet, sőt, súlyos csúsztatásnak és veszélyes általánosításnak tartom, továbbá agyrém ez az eszement nyugdíjötlet úgy, ahogy van.
Az essexi születésű, 48 éves kanadai színésznő, Amanda Tapping a Csillagkapu és a Génrejtek sorozatok (na meg a szinte mindig kihangsúlyozott dekoltázsa miatt) legalább annyira népszerű a sci-fi rajongók körében, mint a Scully ügynököt alakító Gilian Anderson vagy a Star…..
Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik…..
 Az lehet, hogy kicsit túlzás a cím, főleg annak, aki nem ismeri ezt a sorozatot, vagy szerinte még a lécet sem üti a szórakoztatás palettáján. A Boston Legal nem szimplán egy televíziós sorozat, egy olyasfajta életérzés, életszemlélet, ami mindenkinek a javára válik. Remek…..
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..
Nephin 2013.06.17 14:57:54
@Balibgeczyk: Te melyik bolygón élsz?
Van az abszurditásnak egy olyan foka, amin túl már csak röhögni lehet, önfeledten, teli szájjal, mert másnak, sajnálkozásnak vagy ejnyézésnek, esetleg együtt érző sóhajtozásnak semmi, de semmi értelme nincs. Ha a magyar tévében gondolkodunk, mondjuk ott van a Bűnök és…..
Nephin 2013.04.08 21:43:05
@theus: Hmm, biztos, hogy nem maga az építmény ilyen kék helyenként?
Nephin 2013.04.09 07:10:00
@theus: Az nem kilátás, olyan az épület...
Nephin 2013.04.09 07:11:44
@Nephin: Mármint a terem fala, épület pff, hejj, de kora van... :D
Sokáig gondolkodtunk azon, hogy vajon mivel csillapítsuk hangosan korgó gyomrunk éhségét. Addig-addig futottuk a köröket, amíg megállapodtunk egy szárnyasmáj rizottóban, mely a nevében az, a valóságban azonban csak félig. Hogyan is lehetséges ez? Úgy, hogy időközben…..
Ki kíváncsi a nagy múzeumokra? Ha már a századik fosszíliát, ezredik festményt is unod, keress valamit ami végre érdekel, leköt, megborzongat és értetlenül állsz a kijáratnál, pokolba kívánva az alapítót. Ki mondta, hogy egyszerű tárgy nem kaphat múzeumot? Van Wc kagyló,…..
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
Alternatíva In hoc szignó perdis 2013.03.14 09:16:08
Egyáltalán nem volt meglepőnek nevezhető az, amit Áder tegnap a felé szegezett kérdésekre és várakozásokra válaszolt. Az új pápára figyelő média örve alatt, a Híradó közepébe becsempészett nyilatkozat stílusa és tartalma viszont éppen az elmúlt hetek eseményeinek,…..
Nephin 2013.03.14 14:02:33
@percenként százhuszat verő gumibot: Még ha így is lenne (amivel egyébként egyáltalán nem értek egyet), ott szabadon választhatnál, megeszed-e. Óriási különbség, hogy itt megpróbálják lenyomni a torkodon, ha nem akarod, sőt, alaptákolmányba írhatják ezentúl, hogy akinek nem kell, az mondjuk mehet követ fejteni apus bányájába, TEK-kísérettel. Mert csak. Jogszerűen, kétharmaddal.
Nephin 2013.03.14 14:34:35
@Dzsentrisvihák: Kedves Béla, sehol sem mondtam, hogy odakint kolbászból lenne bármi (még a kolbászra sem).

Épp ellenkezőleg, kemény munka kell, aminek azonban van eredménye: meg lehet élni, a pénzügyeim nem egy elmeroggyant napi agymenésétől függenek, a közélet nem a vörös-narancsról szól, meg lehet szabadulni a dohos provincializmustól és nem néznek hülyének naponta cinikus zsebdiktátorok, sőt, még az európai normákat is tiszteletben tartják általában. Ráadásul a politika nem tolakodik a magánéletembe és nem akarja megmondani, mi a család, mikor számítok magyarnak és hasonlók.

Neked gondolom ez hihetetlen és érthetetlen. Sajnállak, mert nem is fogod fel, mi a probléma, annyira belemerültél a nektek, Béláknak kreált alternatív valóságba.
Nephin 2013.03.14 15:00:44
@Dzsentrisvihák: :) Szegény te.
Megindoklom.Áder János azt mondta, hogy nem tehet mást, alá kell írnia az alkotmánymódosítást. Akár tetszik neki, akár nem. Vagyis azt érzékeltette, hogy tulajdonképpen volna vele baja, jaj, bizony, sok és nagy baja volna vele, de hát mi a túrót csinálhat, ha egyszerűen muszáj neki aláírnia. Mert ő…..
A KARD A nyomorultak 2013.01.09 07:26:53
Bezárják a főváros kifejezetten mozgáskorlátozottaknak (nemrég) épített közoktatási intézményét. Lám, megint egy kurzus, amelyik spórolni akar az egészségügyön, az oktatáson - a nemzet tartópillérein - és ha kell, egyszerre. Szégyen. Minden rohadt forintért…..
Nephin 2013.01.09 12:37:17
@Rendíthetetlen Álamkatona: Nem tudom. A beszélgetés idejében az úriember válaszolt az állás után érdeklődőknek és a saját elérhetőségét adta meg kontaktként, nem irányította őket mindenféle munkáltatóhoz, ha ez jelent valamit.