Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butalo01

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még 2012. október 1-re? Ezen a napon Lázár János rendkívüli kormányülést hívott össze, olyan súlyos, nemzetbiztonsági veszély fenyegette az országot, majd rendkívüli sajtótájékoztatót tartott: "A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes…..
Míg itthon a lakosság energiatudatossága kábé addig terjed, hogy nagy melegben megrohanjuk ventillátorért a barkácsáruházakat, addig az angoloknál simán megél egy webshop, ami zöld-energiás modulokat árul lakossági felhasználásra. Mi kellene nekünk ahhoz, hogy rácuppanjanak az…..
A kormány a költségvetéshez benyújtott módosító indítvánnyal zárolta a BKV-nak 2012-ben szánt 32 milliárdos támogatást, az ORFK 800 millió forintnyi éves bérletet mondott le, az állami cégek közül egyre többen nem vesznek BKV-bérletet a dolgozóiknak, Matolcsy nem volt…..
 nemzetiségibéke -lehet-e erről valamilyen fogalmunk.../a tegnapi belga-vita margójára/  Még a múlt évszázad 90-es éveinek az elején történt, a politikaikommunikációs szinten "délszláv háborúnak" nevezett időszakban, hogy a bootschko-i schwoobok a…..
butalo01 2012.01.10 10:28:27
 >> Не страляйце, таварышы, я работнік фабрыкі Путилов<<   ..
butalo01 2012.01.06 12:41:49
Kérésünkre Rufus bővebben kifejtette tegnapi kommentjét. "A Magyar Közlönyben kiadott 2011. évi CXCIII. törvény (A befektetési alapkezelőkről és a kollektív befektetési formákról) 162.§ mintegy mellékesen "kicsit" belenyúl az Adózás rendjéről szóló törvénybe is, az (1)…..
Az IMF-tárgyalódelegáció egyetlen valódi pénzügyese Pleschinger Gyula, az NGM államtitkára. A "szakember" ma azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak (nem a Magyar Nemzetnek!): "Egy elővigyázatossági hitelkeret (PLL) nagyon előnyös lenne Magyarország számára és…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
>>Ámberek! Akartok nejlon ingeket? Ászonjok! -nejlon kombinékat? Akkor támogassátok a Munkás-paraszt Fóradalmi Kórmán-t!<< /Kádár János beszéde Mezőtúron, 1957./ Először egy viccet akartam elmesélni a kedves és egyre kedvetlenebb olvasóim üdülésére, miszerint…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Az esztergomi újság, a Hídlap írja:"A környezettudatos esztergomiak külön-külön gyűjthetik a háztartásokban termelődő papír-, műanyag-, és üveghulladékot. A szelektív gyűjtőszigetek felállításával az a közszolgáltató célja, hogy úgynevezett hasznosítható…..
"A régi típusú IMF-megállapodás, amelyet lezártunk 2010 őszén, az arról szólt, hogy ők megmondták, mit kell csinálni Magyarországon, és ha mi azt csináljuk, akkor adnak pénzt, és akkor mi nem fogunk összeomlani. Az új megállapodás lényege azonban az, hogy mi inkább…..
>> A mai élelmiszeripar legnagyobb problémája, hogyan tehetné a vizet kenhetővé és vághatóvá.<</vegyészbölcseség/   Aki konyhai fesönblogokat is olvas, tudhatja jól, hogy a népekkel mindenféle szemetet fölzabáltat az élemiszervegyipar. Kedvencem a…..
Nagy rajongói vagyunk mindenfajta szóvivőnek, legyen az magáncégek, állami vállalatok, pártok vagy a kormány szóvivői. Kemény meló nap mint odaállni a kamerák elé, és belehazudni faarccal, lelkesen tolmácsolni azokat az üzeneteket, amiktől -ha van eszük- ők maguk is…..
butalo01 2011.11.17 21:02:11
@Viktus: bocs a munka miatt csak most olvastam írásodat, 60 milliót fizettél be? - egyetlen kérdésre nem tudtál egy álló nap válaszolni- maximum az a vállalkozás ahol biztonsági őr vagy a portán és az eléd tett számítógépen internetezel munkaidőben. Mi jutott még az eszedbe ha nem rendőr akkor nyugdíjas, milyen zseni vagy ( most jut eszembe a Tesco biztonsági központban lehet netezni?, mert annyi eszed van mint az ott szolgálatot teljesítőknek).
Másik kérdés miért nem adtál akkor a szakijaidnak többet, hogy kevesebbet kelljen befizetni és a szakijaid is imádnának (tudod bérköltségek csökkentik az adóalapot)?
butalo01 2011.11.18 07:03:55
@Viktus: ha azt mondom 53 milliót, megnyugszol attól még olvasni nem tudsz, ennek alapján úgy gondolom -jogosan-, hogy egy pöcs biztonsági őr vagy a tecsóban, mert
Mi volt a kérdés: egy nettó eltartott,miért irigykedik a saját szülei nyugdíjára, amit nem ő fizet?
Figyu: ha holnaptól nem szednek adót a nyugdíjra nekem több marad és szüleim sem hallnak éhen, de a hozzád hasonló biztonsági őr bére a portán egy fillérrel sem lesz magasabb és még az éhen halt nyugdíjas hozzátartózóik temetési költséget is nekem (neked sicc ) kell állni, érted már te kisvállalkozók gyöngye?
butalo01 2011.11.18 10:04:31
@Viktus: Most próbálom utoljára (nem érdeklődtem az adóbevallásod, munkaköröd, világnézeted, lábméreted, autód után):
az a kérdés hogy: 80eFt-ért dolgozó -mondjuk- miért irigyli nyilvánosan a nyugdíjat a saját szülőjétől capise? Milyen emberi szint ez? ( zárójelben eltartani nem tudná a saját szüleit, kínai modell szerint) Ha erre tudod a választ akkor írj... ( nem én sőt úgy rémlik te sem panaszkodtál az újraelosztásról)
"Egy út van előttem, melyiken induljak"/Nagy Ferenc XX. századi matematikus, költő, filozófus, szaxofonos és mentor -de gyűjti a régi csöves rádiókat is/tény: Magyarországon jelenleg egyetlen-egy nemzetközi labdarúgómérkőzésre alkalmas stadion sincsen. A FIFA…..
butalo01 2011.11.12 14:43:27
@Steinmann grófnő: ha kegyed nem szeretné, hogy ilyen taplók a szájukra vegyék mint én, akkor telefonon, magán levelezésben mondja fel a központból kapott mondatokat, ha valódibb érveket szeretne a jelenlegi szabályzók ellen azt is szívesen írok önnek (lássa azért a taplók is emberek)
Ha a politikusoknak lenne egy külön Dumaszínház, Kerényinek stabil és állandó helye lenne. A direktor úr ugyan nem igazi politikus, de mivel Orbán Viktor által kinevezett miniszterelnöki megbízott, így nyugodtan lehet annak tekinteni. Mivel most már reggel-délben-este is Kerényi…..
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
Mielőtt máma egy újabb fészbúkmozgalom gründolódik, gondolom a lovat/kutyát/gyereket már idomítják, a 2012-es előrehozott választásokra (nyugi, majd ősszel lesz, a nyári vakációt nem fogja zavarni!) gyorsan-gyorsan, először a mottót:>>Le drapeau va au paysage immonde,…..
Vastagbőr Meghekkelt közlemény 2011.10.14 17:31:00
A mai nap legjobb sztorija: MTI 2011. október 14., péntek 12:31 Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők! A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel, ami a…..