Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamatomi

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csókolom, Mari néni, a maga fia volt portás az „xy” gyógyszercégnél? Igen?! Akkor tessék félreállni, bemegyünk. A nagy sikerű állami párválasztó után jönnek az állami betörők is. Razzia!... A Fidesz nemcsak az iskolákba küld rendőrnyomozókat, hanem – hogy az…..
tamatomi 2013.06.05 11:37:20
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kezd a fityesz közeli
cégeknél majk kinyilik a szemed az agymosás után...
Ezúttal a Dózsa György utcában szemeltek ki maguknak egy családi házat a betörők vasárnap hajnalban, akiket az sem tartott vissza, hogy közben bent aludt a biztonsági őr édesapa és a tizenéves lánya. "Kerületi szokás" szerint ezúttal is a könnyen pénzre…..
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
tamatomi 2012.12.29 18:30:14
@OrangeOrder: ne kenj semmit el, az LMP nek semmi köze a kontárkodásotokhoz.Hülyeséget csináltatok mint mindig, most megszégyenkezhettek.

A Tákolmány lesz életetek nagy müve , csak éppen a kukában landol.
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
tamatomi 2012.12.24 18:49:57
@fran7: ha kirugják őket, igen megváltozik.
A hazudozás és feleleges értelmetlen hablatyolás másképpen NEM.
tamatomi 2012.12.25 08:17:20
@SzaGyu: A fityesz csak a hülyéket preferálja azok befolyásolhatók CSAK ... Mindenhova ültetett belőlük hozzá nem értőeket.

Aki gondolkodik - vagy véletlenül ellenvéleménye van -náluk annak nincs helye az elfuserált pártban..
A KARD Pávatánc a diákokkal 2012.12.23 09:24:17
Kezd nagyon menni már ez a pávatánc-dolog. Nem arra gondolok most, hogy a gazdasági miniszter szerint épp a valutaalap tukmálná ránk a pénzt, ami viszont nekünk nem kell, most új színpad nyílik a pávatánc-színházban. Most mintha a diákok felé járná ezt a kormány. A legújabb…..
Elnézem ezeket az öntudatosan feszítő, ám kissé már bepálinkázottnak tűnő, nyakkendős urakat, a Polgári Magyarországért Díj kitüntetettjeit, Magyarország megmentőit. Akik úgy vigyorognak a fényképezőgép lencséjébe, mint szűzlány a tarlón. Ez nem valami vicc ám, ők és…..
tamatomi 2012.12.22 18:13:05
@My Name is Nick:

egy normális demokráciában nem tüntetnek a kormány mellett...

De ezek semmit nem hagytak normálisan műkődni, sz*tcsesztek mindent amit csak lehetett. Ezt meg kell jutalmazni .

Miközben fizetnek a madaraknak hogy menjenek békemenetelni....
Alternatíva A kormány bajban van 2012.12.19 18:06:49
Az, hogy most, miközben ezeket a sorokat írom, a középiskolások és egyetemisták, tanárok és szülők ezrei újra az utcán vannak, azt bizonyítja, hogy van remény. Nem lehetett leszerelni ezeket a polgárokat a felsőoktatás ingyenességének populista ígéretével. A kormány bajban…..
tamatomi 2012.12.19 19:45:01
@The brain: Hülye vagy a mint a kedvenc koklerkormányod. Ez már régen nem erról szól. A szemétség átlépett egy határt , már régen esedékes volt volt, hogyí történjen valami.
A pávatános pofára esett és ott is marad. ...és ez csak a kezdet. nem lehet mindenkit palira venni, csak
benneteket./ egyre kevesebben vagytok.
Pézsma Kocsmafilozófia 2012.12.16 08:39:25
Orbán Viktor Brüsszelből hazaérkezve váratlanul egy kis csoport diákkal találkozott, amely élmény hatására fordítva kezdett beszélni. Vagy inkább folytatja, amit eddig, csak más akcentussal.  Mano a mano Kedves Orbán Viktor, a tárgyias elemzés előtt először szeretném…..
tamatomi 2012.12.16 18:29:13
@Magyar diákok, ne bízzatok a sunyi orbáni meséknek:
jellemtelenség :Orbán rezsim a neved.
Gátlástalanul mindent, erre telik összesen.
Miközben Orbán Viktor egy romkocsma mélyén a PR csapat által összeválogatott, 20 diákkal egyeztet a felsőoktatás jövőjét illetően, addig a Fidesz pártlapja, a Magyar Nemzet a legrosszabb bolsevista hagyományokat követve teljesen törvénytelenül, az adatokhoz ki tudja honnan…..
tamatomi 2012.12.15 20:05:42
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ugy gondolom óriásit tévedsz a diákság nem áll Viktorotok mellett Legfeljebb az a 20 db kokadt madár akit ma odarendeltek egy kocsmába.
Az iskolavárosi múltjára oly büszke Debrecen 15 iskolájának a működtetéséről mondott le önként: 15 iskoláját adta át teljesen állami kezelésbe - nyilván mert nem tudta fizetni a rezsit ezekben az intézményekben. Halkan kérdezem meg: az új stadion üzemeltetésére akkor miből…..
tamatomi 2012.12.15 15:21:34
@regress: lajosok márcsak ilyenek....
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
tamatomi 2012.12.08 13:14:19
@Balibgeczyk: csak egy megjegyzés,a többit el sem olvasom. A Munka Törvénykönyve fuserálgatása olyan fércmű mit eddig soha senki meg nem engedett megmagának, az ország szégyene. Ezzel ne kérkedj !!! A munkavállaloktól minden jogot elvett.
tamatomi 2012.12.08 13:15:27
@Balibgeczyk: a Tákolmányról ne is beszélj , meg a visszamenőleges hatályokról.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy olyan országban fogunk élni, ahol a toalettre nemcsak belülről - ugye az illem kedvéért - hanem kivülről is zárat kell szerelnünk. Mert aminek szaga van, azt viszik, gyakorlatilag ez a legelső és zsigerből jövő tanulság, amit a felcsúti…..
tamatomi 2012.12.01 14:07:15
@Moan: ezek a koklerek nem gondolkodnak , ez lavinát fog elinditani , de ha már igy akarják.
tamatomi 2012.12.01 14:09:26
@Mária: sötét diktatura látszik kibontakozni, de csak egy határig mert ha borul a bili akkor rettegni fognak a mostani kiskirályok. Akkor lesznek igazi sza*rban csak. Ilyen szinten ritka az ennyire nyilt szini lopás, tényleg azt hiszik , nekik mindent szabad.
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
tamatomi 2012.11.18 11:59:05
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
tisztességes hozzáállás kár hogy a páttársai erre képtelenek voltak kompromisszumot kötni értelmes cél érdekében. A szavazóik felét MOST biztosan vesztették . DE a parlamenti bekerülés sem lesz meg.... Jól megérte. Sohasem voltak meghatározóak, most politikai öngyilkosságot követtek el.
Aki figyelmesen olvasta a választási szabályok változásairól, a kampányban előforduló hirdetések korlátozó szabályairól szóló cikkeket, észrevehetett valamit. Azt, hogy valami hiányzik belőle. Míg az internetes, kereskedelmi médiumokban, és napilapokban történő…..
tamatomi 2012.11.12 18:10:03
@RaveAcE: A fityeszből, egyetértünk undoritóak bizony kis kaméleon társulat. A sok hülye birka hogy nem fogta fel ezt előre ?? Már aki trónra ültette ezt a bandát.
Folyamatosan változik a választási törvény, és valahogy sikerül mindig úgy csavarni rajta, hogy az egy újabb lépés legyen a jogok korlátozása felé, az ellehetetlenítsen mindenkit a kormánypártokon kívül. Mivel jó szokásuk mindent akár utolsó pillanatban is átírni, ez még…..
tamatomi 2012.11.09 21:50:16
@idelle: Koklerkormány , egyre szemetebb és pofátlanabb dolgaival. Undoritó, ma már....
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
tamatomi 2012.11.05 20:39:32
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ami ott folyik , egyetértünk az az.... Lenyulás szinten.
Bizony, az az utolsó szó megfelel erre.
Publius A Bajnai-csapda 2012.11.02 11:25:12
Alig telt el pár pillanat az Együtt2014 meghirdetése után, a régi baloldali és liberális vezetők egy része rögtön kijelentette, hogy csatlakozni akar az együttműködéshez. Gyurcsány Ferenc és Kuncze Gábor mellett Ungár Klára is jelezte részvételi szándékát, Mesterházy Attila…..
tamatomi 2012.11.02 14:00:52
@millhouse: Ennél a koklerkormánynál minden csak jobb lehet. Nem diktátor kell az országnak hanem egy értelmes ember, aki nemcsak a közgépre meg társaira játszik. A rablásból végképp elég volt, a demokrácia romjain.
Az Alkotmámy sárbatiprásától kezdve ,mert a tákolmány az nem az - a választási csalásra való előkészületekig mindenből.
Bár másokat sértegetni és bántó megjegyzésekkel illetni nem szép dolog, mindannyiunk érdeke, hogy megtanuljuk mindezt elviselni: a véleménynyilvánítás szabadságának megtartásáért. CSABA Réka írása Kapcsolódó hivatkozások: Rowan Atkinson’s speech at RS5 parliamentary…..
tamatomi 2012.10.23 08:51:10
@Dr. Furia: a primitiv viselkedésnek is megvannak a jellemzői, Tarlós ezt kimeritette. A mellébeszélés az megvolt, elfogytak az érvei. Fityesz ember, sokan vannak igy a stilussal náluk. A meglepő az, ha éppen nem égeti magát a madár igy mint Ő is. Szalonképtelen.
tamatomi 2012.10.23 09:40:15
@Dr. Furia: ÉN ezt a műsóort tény hogy nem láttam, de korábban amit Tarlósól megjyegeztem , nem akart vagy tudott egy egyens választ adni semmire. Ha kinos kérdést kapott akkor Demszkire kent mindent és ez igy ment a műsor végéig. Ha Olga szeretne egy egyenes választ , az miért is baj, mert kinos ?! Egy politikusnak kell tudni a viselkedni ha már hazudozik egyébként össze vissza. Tarlós egy faragatlan fráter a mézés mázos modorával. Nem kellene olgát degradálnod , Ő profi a maga műfajában, nem ugy amit interjupartner. Viatpartnert nem mondok mert annak nem megfelelő. Süketel.
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..
tamatomi 2012.10.22 20:04:32
@Festfreak: Ebben van a lényeg , a fény ÉS hangjelzés, külön külön éppen semmi + JOG nem illeti meg. Ugyanolyan résztvevője a közlekedésnek , mint Te vagy én ...
Ahogyan az várható volt, a Bizottság letette a tolólapot a távközlési különadó ügyében. Szabatosan fogalmazva: megindította a kötelezettségszegési eljárást - ez annak harmadik szakasza egyébként, az udvariaskodás (Gyuri, bazdmeg, ez hülyeség, te is tudod) után a bíróság…..
tamatomi 2012.10.19 20:53:12
@wanekus: pancserkormány igazi reperzentánsa, a fönökével együtt. Marhára ragaszkodnak egymás hülyeségeihez. De csak ahhoz....
A magyar kormány ismét szorít a présen. Már nem keres új alanyokat, az eddig "bevált", ideológiailag is megalapozott módon a bankokra és a multikra hárít nagyobb terheket, s úgy tesz, mintha a változások az emberek széles tömegeit "szinte nem is érintenék".Matolcsy György szerdai…..
tamatomi 2012.10.17 19:58:19
@Mariann19: itt az ideje megállitani mielőtt a saját marhaságait keresztülviszi a kárunkra.
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
tamatomi 2012.10.03 17:51:09
@Anti Anyag: Azért ez a fajta mocsokság soha senkinek még nem jutott eszébe. Kokler kormány kokler szavazóikkal.
Másodjára aratott győzelmet a magyar civil társadalom a kormány fölött. Másodjára történt meg, hogy az elképesztő társadalmi nyomás hatására meghátrálni kényszerült a hatalom, és fejet hajtott a polgári közélet akarata, igazságérzete, derekas kiállása előtt.…..
tamatomi 2012.09.15 17:29:25
@Wl: Tipikus Fityeszes mentalitás , légy büszke arra hogy alanyi jog hülyeség. Ezt sem mondta ki biróság, akiket a kevenc pártod lehetetlenné tett mert száz évig egy hülye libára bizták. DE van ennek törvényes módja hogy lyukat üssön az égen idő előtt. A szarka mehet tanulni hozzátok, de bizom benne, nem lehet ezt bünetetlenül megtenni és Simlicska és társai sem mindenhatók....
tamatomi 2012.09.15 19:21:13
@Wl: Egy elfuserált giolyóstollat már választottatok , szégyent is hozott rátok, égő volt.

Mondanivalóddal nem kivánok érdemben foglalkozni, de inkább játszzál Grétsy Lászlót , minthogy az általatok szétbombázott igazságszolgáltatásra hivatkozzál a " nem volt taggyűlés óta ".. Hogy y biróság nem mondta ki: a biróság sok mindent nem mond ki , de attól még a bűn az az marad, független biróságról az orbáni időszak óta ne beszéljünk.
tamatomi 2012.09.15 19:35:14
@apanna: pl. adjunk meg nekik minden jogot az önvédelemhez. Ha szeretne az erőszaktevő belefutni mondjuk egy késbe , adjuk meg a jogot a megtámadottnak , mert a támadó általában az erősebb nem képviselője.
Ha minden eszközzel megvédhetné magát a nő , mindjárt nem lenne olyan k*rva nagy legény néhány kétlábu férfiállat. Persze ewz okozhat visszaélést , de az hogy nem vesznek róla tudomást az nem járja. A Fideszes madár milyen hülyeségeket hordott már össze, szégyenkezés nélkül, persze mindezt az éjszaka leple alatt.
Ugyan mi köze a bántalmazásnak , a gyerekek számához ?!
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..