Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lady boo boo

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a…..
lady boo boo 2011.12.24 19:28:35
Csupa jó hírt közöltem Barroso úrral – mondta pikírten ma esti interjújában Orbán Viktor, amikor beszámolt arról, hogy elutasító választ küldött az uniós bizottsági elnöknek. Miután az előző bejegyzésben részletesen elemeztem a racionális mérlegelés szempontjait,…..
  Tegnap este bóvlivá minősítette Magyarországot a Standard&Poor's is. Megkérdeztük, mit gondolnak erről az emberek. „Mindenki minősít mindent”, és lehet, hogy ez „nem csak az Unió ellen támadás, hanem Magyarország ellen is”, de „van benne…..
lady boo boo 2011.12.22 20:57:40
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
lady boo boo 2011.12.22 19:24:29
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Sorsdöntő napok jöhetnek. Barroso levele után nem tűnik légből kapott feltételezésnek, hogy az ország minden bizonnyal nem kap pénzügyi segítséget, ha a rohamtempóra kapcsolt parlamenti többség megszavazza azt a két törvényjavaslatot, amelynek visszavonását az EU a…..
Vastagbőr Elképesztő 2011.12.20 10:41:00
Éjjel durván pörgött a szavazógyár, 11 törvény egy éjszaka alatt, ez már nem semmi. Két csodálatos beadvány is megmosolyogtatott bennünket, mert bosszankodni ezeken már tényleg felesleges: 1. Puch László törvényt nyújtott be az átlátható pártfinanszírozásról. Igen,…..
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy a kétharmados többségével (vissza)élő kormánypárti frakciószövetség jelentős létszámbeli fölényét felhasználva, már eddig is tett arról, hogy különös hordereje sem a Parlamentnek, sem a parlamenti vitáknak ne…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
lady boo boo 2011.12.19 12:40:04
Hazugok vagytok!

Hány éve is? Lassan bizony 10 éve!

Végig hazudtatok 8 teljes évet! El akartátok hitetni: Ti mindenre tudjátok a megoldást!

8 évig kivonultatok, bevonultatok, felvonultatok! Ja! És kordont bontottatok!

8 évig megosztottátok az országot!

8 évig sulykoltátok: lesz 13. és 14. havi nyugdíj! Lesz nagy arányú adócsökkentés! Megvéditek az öregeket, betegeket, elesetteket!

Megvéditek a MANYUP-ot! Még néhány hívetekkel azt is elhitettétek, még a nap is másként fog sütni!

Hazudtok most is! 17 hónap alatt bontottátok le, vertétek szét a Demokráciát! És azt hazudjátok: nem. Pedig igen!!
...
Mert Demokráciában Nincs, nem létezik visszamenőleges törvény!

Mert Demokráciában Nem Lehet elsikkasztani 3millió ember nyugdíj-megtakarítását! Ti ezt zsarolással megtettétek!

Vagy odaadjuk, vagy elveszitek alkotmányos jogunkat a nyugdíjhoz!

Tudjátok még mi az Alkotmány? A Magyar Köztársaság Alkotmánya, amelyre Ti esküt tettetek! Amit folyamatosan megszegtek!

Hazudtok, amikor konzultációról, egyeztetésről beszéltetek! Mert ez –Ti tudjátok a legjobban - hazugság!

Hazudtok a Világnak! Azt hiszitek, megtehetitek. Hát nem, nem tehetitek meg! Mert a sallert nem Ti osztjátok! Ti kapjátok!

Hazudtok önmagatoknak is! Mert azt hiszitek: a hatalom, az a számotokra oly édes Hatalom még, soká fog tartani!

Tévedtek! Nem kicsit, nagyot!

Hazudtok önmagatoknak is, ha azt hiszitek: elhisszük, hogy az 1 kulcsos "arányos és igazságos" adó jó!

Hazudtok önmagatoknak is, ha azt hiszitek elhisszük az ÁFA emelésről, hogy az nem megszorítás!

Hazudtok önmagatoknak is, ha azt hiszitek elhisszük azt, amit mondtok! Mert már NEM!

Hazudtok önmagatoknak is, ha azt hiszitek nem vesszük észre, hogy saját hatalmi gőgötöktől megittasulva szétveritek a Hazánkat a Demokráciánkat!

Hazudtok önmagatoknak is ha elhiszitek, hogy nem tudnánk tovább sorolni a bűneiteket! De még lehetne, de nem érdemes!

Hazudtok önmagatoknak is, ha elhiszitek, hogy mi az emberek - akikre oly szeretettel hivatkoztok - még soká tűrjük a hazugságaitokat!

Mi nem hazudunk, amikor azt mondjuk: Eddig és nem tovább!

Mi nem hazudunk, amikor azt mondjuk: JOGUNK VAN ELKERGETNI A KORMÁNYT!
Viktor! Ezt te mondtad 2006-ban!

És most mi mondjuk NEKTEK!
Felesleges leírni, hogy a héten gyakorlatilag vége lett a magyar demokráciának. Sokan megírták már, volt kb. 22 jó évünk. Szeretném hinni, hogy az Orbán-diktatúra időszaka majd 10 év múlva úgy kerül be a történelemkönyvekbe, mint egy négyéves (vagy remélem rövidebb)…..
Varánusz Viktor a kokizivatarban 2011.12.17 05:41:00
Nem tudom láttunk-e valaha ekkora fejetlenséget kormánykörökben, mint tegnap. Az IMF váratlan elrohanása olyan volt, mint mikor Viktor befingik a kormányszaunába: recsegős is, büdös is, de a döbbent csend után egyszerre kezdi mindenki magyarázni, hogy miért képtelenség a Felséges…..
Közismert bölcsesség, hogy a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót. A CIB, és az Erste után a Raiffeisen is lehúzza a rolót néhány kirendeltsége ajtaján. Be lehetne tudni a válságadó és a végtörlesztés miatt érzett sértődöttségnek, de ez nem teljesen fedi a…..
Van az úgy, hogy az ember a szégyentől legszívesebben elsüllyedne, ez mondjuk a köztévé és a vonzáskörzetébe tartozó csatornák és műsorok esetében valószínűleg az egészségesnél sűrűbben fordul elő, legalábbis erre utal az, ahogy a Lomnici Zoltán kiretusálása miatt…..
Aki kereskedelemben  szezonális osztályon dolgozik, tudja, hogy a szezon elején az áruház kifejezetten magas árat ad a terméknek, majd a szezon vége felé szépen viszi lefele, készlettől és visszáruzási lehetőségektől függően persze. Így lehetséges, hogy ugyanaz a medence…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Az új vasúti menetrend néhány nappal ezelőtti életbe lépése tökéletesen bizonyítja, hogy alapvető tévedés volt - részemről is - azt feltételezni, hogy az Orbán-kormány által kinevezett új MÁV-vezetés nem meri meglépni azt az aljasságot, hogy szárnyvonalakat zárjon be. Aki…..
Azt hittem, azért van olyan határ, amit még egy kétharmados demokráciában sem lépnek át. Lázár János a múlt héten felballagott a Sándor-palotába és átcsúsztatott két nevet az Elnök úrnak. Pénteken Schmitt Pál be is jelentette, hogy Handó Tündét és Darák…..
   Úgy látszik, hogy Scout Willis - Demi Moore és Bruce Willis középső lánya - megelégelte, hogy a világ folyton a mamájával, és a régi-új apukáival van elfoglalva. (Ő nem az, akivel összehozták Ashtont, az Rumer volt) A pletykalapokban a lányok…..
lady boo boo 2011.12.11 19:09:23
Orbán Viktor az Európai Uniós csúcson megmutatta mi a magyar virtus. A most már bizonyosan bizonytalan magyar gazdaságrányitás a hírek szerint előbb nemet mondott az eurós mentőcsomagra, majd parlamenti szavazáshoz kötötte azt. Mintha a kétharmad nem szavazna meg mindent.. Vannak az…..
  Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ma bemutatta a Magyar Növekedési Tervet és a stabilitási törvényt. A miniszter szerint 2020-ra csökkenhet a magyar államadósság a GDP 50 százalékának környékére. Az általunk megkérdezett emberek nem hiszik, hogy csökkenni fog az…..