Regisztráció Blogot indítok
Adatok
affiliate blog

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na miért jön valaki a blog.hu-ra blogolni? Mert az a legjobb, igaz? Nincs idehaza még egy olyan blogszolgáltató aki ilyen eléréssel dolgozna. A blog.hu sok szempontból nagyon jó, de mi van akkor, ha nem fogsz bulvársztorikat, politikuskommenteket, lájkolni való vicces képeket, meg…..
Még mindig a tartalom az ami viszi az üzletet. Semmire sincs szükség, csak minőségi tartalomra, és minden más magától jön.Na jó, kicsit meg kell noszogatni, de ha valódi a minőség, akkor a szekér megy magától. Mindegy, hogy milyen tartalomról beszélünk. Lehet ez értékes…..
Nos, az hogy valaki sikeres affiliateként, vagy sem, az nagyban a kommunikáción múlik. A minőségi és / vagy mennyiségi kommunikáción.Lehet valaki sikeres affiliateként csupán azért, mert nagyon sok embert ér el. Lehet, hogy minőségileg nagyon gyenge a kommunikációja, de mivel…..
Ha lenne ilyen, akkor most úgy megkapnám, hogy csak na. De nincs ilyen, nem is kapom meg. De vajon számít valamit, ha valamelyik partnerprogram valamilyen díjat kapott?Ha affiliate bizniszbe vágod a fejszédet, és csak úgy bele a nagyvilágba, akkor aztán sok furcsasággal is…..
Jaj, mi lesz ez? Lehet, hogy nem csak hogy nem hasznos, de egyenesen káros ilyen címet használni. De lehet, hogy csak szerinted, mert én megengedhetem magamnak ezt is. Azért vagyok problémában, mert nem vagyok egy pókszakértő. De annyit tudok, hogy a pók hálót sző. És talán nem…..
Ha valaki tud kereső-optimalizálni, akkor nem azzal foglalkozik, hogy másoknak az üzletét csinálja fel. Ha mégis, akkor igen drágán, komoly cégeknek, komoly project-eket csinál. Ha Te is tudod, hogyan kell, akkor talán már kapizsgálod, hogy sokkal többet kereshetsz akkor, ha a saját…..
Az affiliate az partner. A partnerprogramok, affiliate programok. Az interneten rendkívül elterjedt módszer az értékesítésre. Bárki lehet partner, és amennyiben vásárlót küldd az adott cégnek, az jutalékot / fejpénzt, vagy mindkettőt fizeti a megszerzett ügyfél után. Az Affiliate…..