Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neton

0 bejegyzést írt és 513 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2013.11.06 09:30:00
Tegnap kirúgták a Deadline Hollywood sztárboggerét, Nikki Finkét, aki a lap alapítója és tulajdonosa volt addig míg el nem adta a Variety-t is birtokló cégnek. Hollywood leggyűlöltebb újságíróját azért rúgták ki állítólag, mert nem állt be a sorba bólogatni.…..
Isten áldja a Fail blogot, hogy ezeket a vicces bakikat összeszedte, mostantól minden hónapban lesz ilyen videónk. Tessék nyugodtan rászánni azt a nylc percet, megéri. ..
Jimmy Kimmel (érted, kivel? JImmy Kim-mel) harmadik éve kéri meg a szülőket, hogy szopassák egy picit be a csimótákat (azzal, hogy megették az összes Halloween-kor begyűjtött nyalánkságot), majd az eredméynt küldjék be nekik videón. Mindig jók :) ..
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
Neton 2013.10.02 21:55:39
Léges-légen töltént. Majdnem ezelkétszáz évvel, azután, hogy kidelült, hegylakó (hájlandel) vagyok, de a feltámadás tölténetem más tészta (dulum)… Nos, hű centuliómmal és pál edzett lasztás komondollal élkeztem meg Székesfehélválla Blájen születése utáni 1222. év…..
Eric Dane, Rhona Mitra és Adam Baldwin főszereplésével készül a The Last Ship című sorozat, amit majd valamikor 2014 nyarán mutat be a TNT. A posztapokaliptikus sorozatban egy vírus nekiesik az emberiségnek, alig maradunk, jajistenem, DE egy tudósasszony (Mitra) éppen az ellenszer…..
Subba Cukiság: Uncsi a ride 2013.05.29 14:10:59
Milyen szinten lehet kifáradva a kismeber? ..
Neton 2013.06.02 22:25:27
Monica, Rachel és Chandler régen nem talélkozott, most az Ellen című talkshow, azaz Ellen Degeneres műsora örvén futnak egymásba, tök véletlenül. Gagyerák egy jelenet, de egynek elmegy.  ..
comment:com Feltámadhat a Hősök 2013.04.18 14:00:00
Ha igaz a TVLine infója, az év sorozathíre lehet: a Microsoft komolyan gondolja a sorozatbizniszt, és azt tervezi, hogy az Xboxra készülő saját gyártású sorozatai között az NBC-n 2010-ben elkaszált Hősök folytatását is elindítja. A tévés szakportál kiszivárgott információk…..
Neton 2013.04.18 20:18:13
Az internetes népművészet azonnal lecsapott a Breaking Bad utolsó évadához a napokban kiadott poszterre, miért is ne csapott volna le, hiszen adja magát az átdolgozás lehetősége. Mutatunk párat, de előtte nézzük az eredetit: És a trónkövetelők (bocs): ..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.06.07 09:30:00
Az In Touch magazin szerinta hatodik Jersey Shore évad lesz az utolsó, amit az eredeti szereplőgárdával vesznek fel. A Kaliforgia következő évadában közös epizódban szerepel Jorge Garcia és Maggie Grace, a Lost két egykori szereplője. A National Geographic Big Brother szerű…..
A SyFy jövő évi nagy dobása lehet a Defiance című sorozat, amiről még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy egy iszonyú jó ötlet-e, vagy csak egy marketinglufi, bár hajlunk az előbbi felé. A sorozat ugyanis a tévétörténelemben először (?)  egy online MMO-val, azaz a legutóbbi…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.18 10:00:00
Már egymillió példányt adtak el a The Walking Dead-videójátékból. Az MTV meglepetésre elkaszálta az I Just Want My Pants Back című hipszter-sitcomot, a készítő Dopug Liman legnagyobb meglepetésére.  Az ABC továbbra is foglalkozik a Gotham című pilottal és a CW sem dobta ki a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.05.17 14:00:00
Közkívánatra visszatérünk a klasszikus formátumhoz, Twitterre csak olyan cuccok mennek ki, amik ide sem férnek be. Örülünk, Vincent?Jesse Plemons (Landry az FNL-ben) beszáll a Breaking Bad-be, ahol Todd, e megbízható melós szerepét kapta meg. Todd persze úgy melós, mint ahogy Walter…..
Subba WTF! Valahol Miskolcon 2012.05.11 15:02:00
Neton 2012.05.16 22:00:28
Húbazdmeg, nagyjából ennyi a véleményem, az előző, kissé unalmas évad után igencsak felpörögnek az események a tahó vámpírok földjén. Alan Ball utolsó évada lesz, ennek megfelelően odateszik magukat rendesen. ..
Nincs jó hírünk az autós tévéműsorok kedvelőinek: a BBC úgy döntött, az őszi műsorrendből kiveszi a Top Geart, elméletileg azért, mert szeretnék elkerülni az ITV-n futó X Factort, Simon Cowell énekes tehetségkutatóját. A magyarázat azért sántít egy kicsit, mert ugyan a Top…..
Nem minden a csöcs, kérem szépen, hiába pakolgatják ki a Tv2 időjósnőjének másodlagos nemi jellegeit a képernyőre, soha nem tudja olyan megnyugtató hangon elmondani az időjárás-jelentést, mint Károly herceg. A brit trónörökös egy skót tévébe ugrott be, és állt be a…..
A Nokia rendesen elcseszte. A mobilkorszak hajnalán nemigen volt menőbb annál, mint lezserül elővenni a Communicatort a zakózsebből, ami nem csak az akkoriban igen erősen hatszámjegyű ára, hanem közel fél kilós tömege miatt sem volt könnyű feladat. A finnek teremtették meg az…..
Fellélegezhetnek a Fringe rajongói: a Fox nem kis meglepetésre úgy döntött, hogy ad egy újabb, ezúttal utolsó esélyt a sorozatnak. Az utolsó évad a megszokott 22 helyett 13 epizódos lesz, ha a készítők így nem tudják lezárni a történetet, meg is érdemlik. Az idei évad utolsó…..
Neton 2012.04.27 20:11:36
JJ Abrams, a tévéipar egyik leghíresebb és legnagyobb geekje (a másik Joss Whedon) az EW.com infói szerint annyira szeret a Star Trek-frachise-on melózni, hogy a reboot második mozifilmje után nem tartja kizártnak egy új tévésorozat elkészítését sem. Utoljára 2005-ben láthattunk…..
Két forrás, két infó - most légy okos tévéblogger. A tvline.com azt tette közzé, hogy a Fringe készítői nem bíznak semmit a véletlenre, és a jelenleg látható negyedik évadhoz két befejezést forgatnak. Egyet arra az esetre, ha a sorozat megkapja az új évados berendelést, egy…..
Reggel hét óra van, ami azt jelenti, hogy pár percen belül megérkezik Döme osztálytársam. Azzal az ezüstszínű A4 audival fog jönni, amit tavaly kapott év végén, mert nem húzták meg semmiből. Míg begurul a parkolóba, ellenőrzöm gyorsan az órarendemet és örömmel konstatálom, hogy ma egész nap a…..
Már csak két napot kell várni a rajongóknak, hogy újra találkozhassanak Mike Judge két antiszociális, önjelölt kritikusával. Az MTV Hungaryn tizennégy év után feltámadó Beavis és Butt-Head halad a korral és videók helyett már főleg az MTV-t meghatározó realitykbe pofáznak…..