Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DarrellEReviS24

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Time Goes By Top 10 háborús film 2020.05.24 11:47:36
A háborús filmek műfajába olyan alkotások tartoznak, amelyek középpontjában valamelyik 20.-21. századi háború alatt játszódó események, és az adott háború szárazföldi, légi vagy tengeri hadviselése áll. A filmek gyakran egy-egy olyan látványos és autentikus csatajelenettel záródnak, amely bemutatja…..
Balázs cipőjének talpáról kisebb darabok távoztak, ami egy 2 hónapos, teremben használt cipőnél elég korainak tűnik. Ám hiába küldte vissza a cipőt a kereskedőnek, az lefagyott a feladattól és lassan 2 hónapja nem tudja megoldani a problémát. Vásároltam egy cipőt a grosbasket.hu webáruházban…..
DarrellEReviS24 2019.12.21 10:59:23
@Péter 2: nem,az a korrekt ár, csak a negyedèèrt is be lehet szerezni...ami viszont szèthullik mint a Szovjetunió.
Születésnapi bulik a levegőben, popsztároknak szervezett after-partik, fogadások, szupersztárok és dúsgazdag milliárdosok – egy VIP légiutaskísérő most beszámolt a mindennapokról...
DarrellEReviS24 2019.08.25 07:42:12
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
Nemrég vált elérhetővé az Álom Doktor című film előzetese. Ez lesz az a mozi, ami Stanley Kubrick kultklasszikusát, az 1980-ban bemutatott Ragyogását fogja folytatni. Az alap természetesen továbbra is Stephen King azonos című regénye, a főszerepre megnyerték Ewan McGregort, a direktori székbe pedig…..
Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, tikkadt irodai rabszolga nyájak pedig szétunják magukat a jólhűtött irodaházaikban. Ma egy nagyon fontos témával jelentkezünk, amit mindenki elhallgat előttetek: a főnökké válással. Ha öltönyös gályarab vagy és nem teljesen debil, továbbá a munkába való…..
Ass blaster Cifra nyomorúság 2018.01.01 10:45:02
Otthon voltam.  Megírom.  Egy hét nem nagy idő, de szinte végig mentem valahová. Családi és baráti találkozókra, színházi előadásokra. Itt kérek elnézést azoktól akikre az idén nem jutott idő és azoktól is akire jövőre nem jut idő mert akkor látogatom meg azokat akik idén kimaradtak. Szóval nem…..
DarrellEReviS24 2018.01.03 14:31:17
Én csak annyit fűznék hozzá, h volt szerencsém karácsonykor hazalátogatni a fővárosba, abba nem szeretnék belemenni h mi tetszett és mi nem. A politika már régóta nem érdekel, és mivel nem élek otthon, nem is akarok ítélkezni. Ami viszont nagyon más a választott otthonomhoz képest, az az emberek mentalitása.Szinte alig találkoztunk olyan emberrel aki mosolyogva segített volna, és akire viszont mi mosolyogtunk az láthatóan nem értette a dolgot,pedig nem álltunk alattomos szerek hatása alatt, se a feleségem se én. Kivétel ez alól az autókölcsönző munkatársa, aki megtehette volna h elhajt minket mint a magzatvizet, mert gond volt a kinti kártyánkkal, de Ő korrektül kezelte az ügyet,és még mosolygott(!) is.Kellemetlen lett volna December 24.-én autó nélkül vidékre utazni. Szóval a pasas ötös... A szálloda személyzete szintén. Ezeken felül viszont, elszomorító volt a helyzet. Párszor segítségre szorultunk, információs pult stb... Az unott és tünj már innen a vérbe stílus volt a jellemző.Szóval,azt láttuk h, az embereknek fáj az élet, és gyakorlatilag már a beszéd is. Nem akarok senkit megbántani, és ez csak az én véleményem.. Volt szerencsém találkozni a cikkben szereplő jegyautómatával is, nekem nem volt gondom, elvette a papírpénzt és adta a jegyet. Az utazás minden eszközzel kielégítő volt, és nem keresnék hibákat benne. Szeretem a hazámat, de sajnos a számomra nem élhető, mondom ezt 14 év eü-ben eltöltött év után..
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..
Ma 60 esztendős az amerikai film történelmének egyik legjobb színésze. Tom Hanks pályafutása során sokféle karaktert eljátszott, és nem is akárhogy. Mindegy, milyen figurát, szerepet kapott, munkáját tökéletesen elvégezte. Szenvedéllyel, hitelességgel, lélekkel kelti életre a rá bízott szerepeket,…..
DarrellEReviS24 2016.12.23 21:54:50
A régi idők James Bond-filmjeinek rengetegen próbálták a nyomdokaiba lépni. Láthattuk már gyerekekkel, kutyákkal, sőt beszélő kocsikkal is, de nemigen fordult elő, hogy ezek az alkotások ugyanolyan szórakoztatóak legyenek, mint az eredeti. A '90-es évek első felében a Bond-filmek szünetet tartottak…..
Azt gondolom, hogy a történelmi témákat feldolgozó filmek éppen annyira képesek véleményt formálni, tájékoztatni vagy tanítani, mint az iskolai töri tanárok, vagy a történész portálok. Sőt. Bizonyos kasszasiker kategóriába kerülő „csúcsfilmek” jóval inkább hatnak az emberekre és fiatalokra, mint…..
DarrellEReviS24 2016.02.06 12:38:53
Érdekes kérdés, hogy miért kell filmes lista a börtönös alkotásokról? Nos, azon túl, hogy sokan szeretjük az ilyen típusú filmeket, kétségtelenül színvonalas, érdekes és szórakoztató művek tartoznak ebbe a kategóriába. Persze a különböző filmes listák összeállításakor két kérdés mindig felvetődik az…..
DarrellEReviS24 2016.02.06 12:27:37
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
(SPOILERES KRITIKA!) Szomorúan kell bejelentenem: a Jedi ezúttal sajnos nem tért vissza. J.J. Abramsszel kapcsolatban sokszor elhangzott, hogy a Star Wars-saga azért van jó kezekben nála, mert ő maga is fanatikus rajongója a szériának. Vagy ha úgy tetszik, elkötelezett híve egy…..
  Eljött a betelt pohár napja!Nem azt mondom, hogy a televíziózás legalja, mert elkövettek már ennél meredekebb műveket is, de érdekelne, mit szívnak a sztori-írók? Tény, hogy bárki színvonalasabb műsort csinál a telefonjával, én mégis azt kérdezem: bealkonyulhat valaha is az…..
Movie Tank Top10 Gengszterfilmek 2012.03.16 14:08:00
Gengszterfilm. A bűnügyi történetek alkategóriája, mely talán a filmművészet legegyedibb hangulattal és stílussal megáldott műfaja. Fókuszban nem a bűnt üldöző, önfeláldozó rendőrök, hanem a kőkemény maffiózók, akik eggyé forrtak a bűnnel, akiknek egy gyilkosság olyan,…..
DarrellEReviS24 2015.02.25 14:51:39
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Mel Gibson legújabb filmje a Börtönregény kapcsán kedvet kaptam összeállítani a legjobb börtönös mozikat. Miért szeretjük a börtönökben játszódó filmeket? Talán ugyanazt el lehet mondani erről is, mint a horrorokról, hogy bármiféle valós kockázat nélkül átélhetünk…..
DarrellEReviS24 2014.09.18 04:18:09
Kiiktatnád az atmoszférából Mezei Dánielt, hát elment a józan eszed?! Futótűzként terjed a hír: kussoltatható a kommentátor. DE arról senki sem tájékoztat, mit veszíthetsz. Rengeteget. Elmondjuk nyolc pontban, ami azért nyolc, mert valójában végtelen.   1: PoénokA…..
A makettezés egy kiváló hobbi és időtöltés. A valóság kicsinyített mását élethűen megépíteni nem kis feladat, de hatalmas sikerélményt is nyújt annak, aki ezt a hobbit űzi. (Ráadásul ma már nem csak a valóságot, hanem a sci-fi és a fantasy világát is le lehet makettezni).…..
DarrellEReviS24 2014.04.06 15:19:57
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
DarrellEReviS24 2014.01.14 12:57:39
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
DarrellEReviS24 2013.11.09 11:08:08