Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mini Club Hungary

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wilhelm Conrad Röntgen 1895. december 22-én mintegy 20 perces expozíciós idővel készítette el első felvételét felesége - Anna Bertha Ludwig - kezéről, mely fényképet az első röntgenfotóként tartja számon a világ. Korunk egyik divatfotósa, az 1962-ben Londonban született angol…..
Nem tudom, melyik igazából a nagyobb dolog. A) végigvezetni egy bármit, mondjuk akár a fiam összecsukható rollerét Lord March kastélya előtt, bő 50 ezer lelkesen fotózó és videózó néző sorfala között (óvatos becslés, hiszen kb. 200 ezren voltak idén a Festival of Speeden,…..
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Kínzó kérdés 2011.08.17 15:15:00
Csak alkalmilag lettünk Subba. Vajon ki az a negyedik ikszet taposó, szponzor-logós Minivel szlalomversenyre járó jóbarát, aki - jobb egyben a fiával - egy egész napos masszív italozás után átgázolt a képen látható - szerencsére épp üres - sátron a versenyautójával, a…..
Mini Club Hungary 2011.08.18 11:35:25
@Ámond Pista:

A Mini Club Hungary közleményben határolódott el az autót vezetőtől és kizárta tagjai közül.

Az idézett bekezdés a tavaly őszi Évadzáró Találkozónk kapcsán született, ahol a tagság először láthatta ezt a Minit és tulajdonosát. Akkor természetesen örültünk neki, hogy valaki - egyedül a hazai autósport világából - Minivel fog versenyezni és mintegy büszkeség volt, hogy az autóra a klub logója és webcíme is kikerült.

Szerintem érthető volt a lelkesedés, nem tudhattuk, hogy ilyen dologra, mint ami történt, sor kerülhet. Egyébként tudomásunk szerint az ezt a találkozót szervező szervezetre sem jellemző, hogy a rendezvényein autók a kemping területén száguldozzanak, mint ahogy Mini találkozókon sem. "Minden résztvevő mellett nem állhat szervező", ahogy mondani szokás.
Nagyon sajnáljuk az esetet, nem csak azért, mert a miniseket rossz hírbe hozza.
Mini Club Hungary 2011.08.18 12:07:49
@Süni25:

Igen, mi is tudunk róla. Igazából az a Minik otthona - ha versenypályáról van szó.
Készül most több versenyautó is, reméljük, hogy jövőre, a magyarországi Mini Világtalálkozón minél több lesz. imm2012.hu
Mini Club Hungary 2011.08.18 21:46:31
@Dennis01:

Örülünk, hogy találkoztál a szórólappal a MITP-on! Előre is gratulálunk a Minihez, jó lesz egy ilyen kupás Mini Magyarországon! Nem tudom Te mennyire Vagy képben ezzel, de a hazai Miniseknek a Mightyminis egy fogalom, legalábbis akik jobban benne vannak.
Asszem ezzel a nicknévvel nálunk is regisztrálva vagy ugye?
Ha Pest környékén jársz, összefuthatnánk, biztos tudnánk egymás segítségére lenni ebben-abban. 06 30/538-2349