Regisztráció Blogot indítok
Adatok
segits-eg

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016 szeptemberétől indítunk judo tanfolyamot 6 - 8 - 10 éveseknek illetve, akik szeretnek a gyermekükkel együtt sportolni, akkor nekik van a szülő - gyermek judo, továbbá azokat is szívesen látjuk, akik valamilyen fogyatékossággal születettek, tehát terápiás judo foglalkozást is indítunk. Fontos,…..
www.naturicum.com oldal ajánlásával, üdvözöljük!A test hogyan harcol FERTŐZÉSEK vírusok, baktériumok, gombák, férgek és egyéb paraziták ellen, amelyek belépnek a szervezetbe a bőrön, orron, szájon vagy egyéb nyílások a testen keresztül. A testünk felkészült…..
 Mi a rák? Normális sejtosztódásnál, (mitózis) keletkező sejteknek van egy biológiai órájuk, csakúgy, mint minden élőlénynek a földön. Ellátják a szervezet által rájuk osztott feladatukat, majd megöregszenek és meghalnak, ezt hívjuk…..
Crystal Silver Natur Power - 200 ml A Crystal Silver Natur Power étrendkiegészítő (régi név: Nano Silver) ezüstkolloid oldat a legtermészetesebb antibiotikum - grapefruitmag-kivonattal. Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen…..