Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SenSe

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na akkor nekikezdek.Ahogy már írtam, több részben fogom leírni az eseményeket. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a rendezési elv, nem fogom naponként átvenni a 8 napot mert azért voltak elég eredménytelen napjaink is, inkább a nagyobb események és a különböző halfajok köré…..
Fish&Dirt Megjöttünk! 2011.10.16 23:29:53
Megjöttünk. Le merem írni: végre. Nehéz és kemény túra volt. 8 éjszaka a szabad ég alatt, 3 táborépítés, sok sok meló, de persze nem eredmény nélkül. Összeszedem magam és a fotókat, rendezem az emlékeket és leírok majd szépen sorban mindent. De most először…..
Testvéreim!Eljött az évnek az a szakasza, amit minden pergető horgász a legjobban vár! Itt az ősz, itt a 3 hónap, amikor mi vagyunk a királyok!Persze, mindenki végigdobálja a nyarat, mert hátha bejön, de közben már azon jár az agya, hogy színes leveleken lépkedve a hajnali…..
Kicsit izgultam, mikor ma lementem, hogy fogok egy újabb betliből sztorit rittyenteni. Már én is unnám olvasni. Szerencsére nem ez történt.Hida és a fia Miki úgy döntöttek ma csatlakoznak. 8kor indultunk, Hida pontos volt mint mindig és a szokott helyen kezdtük a pergetést. A víz…..
Fish&Dirt Egy tökéletes nap 2011.08.29 01:32:00
  Sense barátunk meghívására ma hajnalban Pistikével egy mesebeli tiszai holtágat látogattunk meg. Sense azt mondta, hogy a víz tele van csukával. Márpedig, ha van olyan víz, ahol már Augusztusban csukát lehet fogni, akkor menni kell.6:30 értünk a töltésre, ahol Sense már…..