Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzetor

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemzetőrségek nemzetőrségek 2007.10.24 16:56:00
 Bevezető:Ez a honlap azt a célt szolgálja,hogy egy honlapra gyűjtse-az országban elsőként- a nemzetőr szervezeteket.Ezért kérem az olvasóimat, hogy ha tudomásukat van más nemzetőr egyesületekről és weboldalaikról, írják meg nekem. (a szerk.)…..
nemzetor 2008.06.04 19:44:37
Üdvözlöm!Sajnos a csongrád megyei vezetőt nem ismerem,ez ügyben az info@nemzetorseg.hu címre kellen írni,ők biztosan tudnak hasznos információval szolgálni.A nemzetőrt szolgálatban semmilyen többlet jog nem illeti meg,mint egy átlag állampolgárt.magyarul a bűncslekményen tettenért személyt elfoghatja,viszont a gyanusítottat rögtön át kell a rendőrhatóságnak.Nem igazoltathat,nem jelenthet fel.A rendőrséggel vagy közterület-felügyelettel közösen végzett szolgálat alatt a nemzetőrt különleges büntetőjogi védelem illeti meg(hivatalos személy támogatója). Ha szabályzat nem tiltja, szolgálatban-csakúgy mint azon kívűl- kereskedelmi forgalomban kapható gázsprét ,közterületen fegyverviselési engedély meglétével gázpisztolyt tarthat magánál és használhatja jogos védelem vagy végszükség esetén.
A nemzetőrség önállóan végez katonai alapkiképzést(alaki,elméleti stb) .
Újabb rossz hír a nemzeti vagyon kiárusításáról. A 181 éves magyar lóversenyzés került végveszélybe. Megszüntetés fenyegeti a Kincsem Parkot és az Alagi Versenyló Tréningközpontot. Miért akarják eladni a 3 milliárd forintért modernizált Kincsem Parkot? - kérdezte a Tisztelt…..
nemzetor 2008.08.09 15:26:06
a www.tataderby.blog.hu szívesen részt vesz az aláírásgyűjtésben.
Lovasélet Tatán Tata és Tóváros mezővárosok életében a XIX. század vége hihetetlen fellendülést hozott.A Zsigmond király alatti fénykort és a XVIII. század újjáépítő lendületét hasonlíthatjuk ahhoz a virágkorhoz amely az 1867-es kiegyezés után köszöntött…..
Tatai lovasoldal Tatai lovasoldal 2007.12.13 09:42:00
Üdvözlöm kedves látogató!     A tatai lóversenypálya Eszterházy gróf halála után elnéptelnedett,ezzel a galopp versenyzés megszűnt létezni Tatán a xx. szászad elejétől...         …..
Tudhatja mindenki, akinek van valamennyi felelősségérzete: EZ az, ami már tényleg veszélyes.Álljunk meg!..
nemzetor 2007.11.26 13:41:17
www.nemzetorsegek.blog.hu-n találtok írást a Kárpát-Haza Nemzetőrségről,amely pártsemleges és keresztény szervezet.olvassátok el a cikkemet,hasznos lehet a számotokra

ödv.Nemzetőr
DarkBlog Nocsak... 2007.10.08 20:06:49
Jelentés: a MVK Zrt-s cikkel már blog.hu címlapra is kerültem. Jelentés2: még nem válaszoltak... (pedig 2 címre is elküldtem a levelet)Amúgy ma láttam néhány fekete-ruhás-bakancsos-kopasz fiút (igen, én is feketében járkálok, csak nem vagyok se kopasz, sem náci [sem zsidó...]).…..