Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Halassy

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
A.Halassy 2014.01.27 22:33:50
Az egykori (magyar) pornósztár, később olaszországi politikai karrierbe kezdő Cicciolina szerepében tündököl Miranda Kerr a V magazin aktuális számában. A felnőtt filmekben szereplő színésznő legjellegzetesebb ismérvei - úgymint a szőke haj, illetve az abban viselt…..
A.Halassy 2013.08.28 21:07:00
Férjcserélő Post scriptum 2013.08.21 05:38:39
Sok kedves buckalakó olvasó bújt elő az odvából, és írt, meg kommentelt, hogy ne hagyjam abba. Ez édes. Tudnivaló, hogy grafomán vagyok, meg exhibicionista, úgyis írok valamit, mert jólesik. Szóval akit tényleg érdekel, mi van velem, dobjon egy privátot, és megadom az új blog…..
A.Halassy 2013.08.22 11:14:15
@whale: Egy hölgy egyértelműen megfogalmazta, hogy mit szeretne. Elég okos ahhoz, hogy megoldja a problémáit, nem gondolom, hogy szüksége lenne technikai tanácsokra. Egyelőre Te akarsz tőle valamit és nem viszont. Elgondolkodtató, hogy ha egy ennyire egyszerű dolgot, mint egy e-mail írása, nem tudsz megtenni, akkor a diszkréciót, amit szintén kért, vajon, meg tudod adni neki?
A.Halassy 2013.08.22 12:20:40
@C. Gallus: Nem jellemző rám a feszültség, legfőképp nem egy idegen ember egy másik idegen emberrel lévő kapcsolatát tekintve. Az igazság nem indulatból érkezik és erejét nem is indulat bizonyítja. :-) Vannak emberek, akik saját magukat sem tisztelik annyira, hogy másnak sem tudnak tiszteletet adni.
"»Ba, baa, baaaa, aahhh« nyögdécselt egy feltűnően izgató testű szlovén lány, miközben egy középkorú német házaspárral félreérthetelen szexpózban gabalyodott össze és mindeközben felajzott fiúja a kezét szorítva leste az aktusban résztvevők arckifejezését. Néhány…..
Bastet is ott volt a Tantra Fesztiválon. ...és akkor most a női oldal.Mivel én is részt vettem a Kali-meditáción, Adina Stoian Az orgazmus misztériumai  című előadásának csak az utolsó harmadára értem oda. A cím nagyon ígéretes volt, az már az én problémám, hogy nem…..
A.Halassy 2012.11.07 01:07:31
@alte trottel: A mennyiség egyénfüggő, de valóban az állaga, színe és az illata is teljesen más, mint a vizelet, vagy akár a normál hüvelyváladék, ezen kívül fontos megjegyezni, hogy a "spricc" a hüvelyből jön, míg a vizelet nem.

Úgy tűnik ez a kérdés megosztja még egy darabig azokat, akiket foglalkoztat.

(Egyébként a bejegyzést képtelenség végigolvasni egyes szakaszok átugrása nélkül... valszeg még visszatérek, hogy a kihagyott részeket bepótoljam, de az is lehet, hogy nem.)
Gigamelles képet rakott ki a napokban a Facebookra VV Gigi. Naná, hogy a Blikk kifaggatta, igaziak-e az új óriáskeblek: "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom…..
A.Halassy 2012.08.30 10:57:46
Szombat délután lesz a Budapest Pride 2012 egyik programjaként az Andrássy úti felvonulás. A világ szerencsésebb országaiban felszabadult karneválhoz hasonlít egy ilyen rendezvény, nálunk pedig annak is örülni kell majd, ha atrocitások nélkül véget ér a felvonulás. A tüntetés…..
pica pica sejtelem 2011.04.18 15:15:00
 Mit tehetnék különb fogódzók híján, kínnal telten toporogva az évszázadnak küszöbén, mint hogy elfogadom, az ember úgy és akként teremtetett, ahogyan az írva vagyon. Jól van, hiszem hát, hogy sárga és vörös agyagból gyúrt minket a Teremtő, mielőtt orrunkon életet…..
A.Halassy 2012.07.06 13:33:05
A.Halassy 2012.07.06 13:59:42
@vészmadár (pica pica): Bírom a képeidet! Egyébként életszerű. Nekem nem ezek jutnának eszembe elsőre. (Most így próbáltam belegondolni, hogy mégis mi... de másodikra sem jut eszembe semmi... :-D Illetve olvasás közben az a kép beugrott, hogy szedem ki a bolhát a macskából csipesszel, mert a bolhaírtó cseppre nem reagáltak az elvárások szerint, szóval szedem ki és isteni nyugalom száll meg. Az a tipikus minden izom laza, külvilág kizárva...
Jót mosolyogtam magamon. És nem, nem ettem meg a bolhák tetemét! :-D
Szóval, ja, jó képek! :-)
A.Halassy 2012.07.06 14:08:40
@vészmadár (pica pica): Megértem, mégha megnyugtató is, nem tűnik ösztönös-érzelmi tevékenységnek. :-)
Tisztelt Blogszerkesztő! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe…..
A.Halassy 2012.06.23 18:01:11
@velaxin: Amikor nem a neten lógok! :-)
A.Halassy 2012.06.23 18:16:23
@velaxin: Neked is van egy valóságod és nekem is! :-)
A.Halassy 2012.06.25 08:52:47
@udol: ;-)
masszázsblog Kinek mire jó? 2012.05.24 10:41:00
Az nem kérdés, hogy a masszázs hasznos dolog. Mindegyik. Vagy a legtöbb, legyen teljesen egészségügyi masszázs, egy egészen kicsit érzéki masszázs, esetleg nagyon erotikus masszázs. Sokféle ember van, így a masszázs sok mindenre jó. Elsőre ezek jutnak eszembe, de ha valami…..
A.Halassy 2012.06.06 19:29:13
@ErrOr: Szerintem a huszonéves fiúk azért vállalnak negyvenes nőket, mert ugyanazt igénylik és bírják, már amennyiben egymást keresik... (nyilván nem mindegyik huszonéves tudja odatenni magát, de amelyik be mer vállalni egy negyvenes nőt, annak kell önbizalmának lennie).
@maretz: Aki nem jár masszíroztatni, hanem itt olvasgat, és főleg azokat az írásokat találja meg, amik erotikusak, annak valszeg a masszír=faszverés.

Cikkírónak... hiányolom azoknak a nőknek a megemlítését, akik azért járnak masszázsra, mert jólesik nekik, felfrissíti őket, illetve az olyan pasik sem kerültek megemlítésre, akik erotikus masszázst kínálnak nőknek. (Ha már itt tartunk férfi-férfi masszázs levezetéssel van?) :-)
Hello! A napokban felkaptam a fejem a Kinek mire jó cikkben egy mondatra, miszerint az eszo masszázs jó korai magömlésre. Nem vagyok jártas az erotikus masszázs téren, a blogotokat sem régóta olvasom, de ennek kapcsán kezdtem el keresgélni a témában. Nem szépítem a dolgokat,…..
A.Halassy 2012.06.05 15:06:43
@kalandfereg: A masszőrnőkről írt, nem a nőkről.
Ebben a melegben metrón utazni nem egy leányálom. Tömeg van, büdös van, mindenki izzad és hisztis. Ha nagyon sok ember utazik, elkerülhetetlen, hogy összeérjenek a karok, a lábak vagy időnként a hátak. Nyáron mindebből a csupasz is. Ám pontosan tudom, ki az, aki…..
pica pica definitive 2011.02.21 19:11:28
 Ha az ölelkezésről van szó, azt hiszem, semmi nem perverz, amit mind a két fél egyaránt akar. Vagy legalább az, amelyik a végén fizet. ..
A.Halassy 2012.05.25 13:17:56
@vészmadár (pica pica): :-) ... és esetedben nehéz eldönteni, hogy vajon veled született és gondosan elrejted, vagy épp ellenkezőleg, nincsen ilyen képességed, csak tanultként tárod a társaság elé, néhanapján.
pica pica algoritmus 2012.04.15 16:19:10
 Előbb tanulj, hogy válaszaid legyenek, aztán tapasztalj, hogy kérdéseid. Végül csak várj, hogy ezek találkozhassanak...
A.Halassy 2012.04.25 22:13:28
@vészmadár (pica pica): Ilyen butaságot nem kérdeznék soha, hogy egy madár legyen egyben ornitológus is.
Természetesen lehet egy madár ornitológus is, de ez kettő nézőpont, amikor madár, akkor nem ornitológus, és amikor ornitológus, akkor nem madár.
"Ha az elméd nem elég tanult, akkor a szemed és a füled hamis tanú." ezt az idézetet köszönöm, szép! :-)
Ahogy egyébként a Tied is a posztban. :-)
Sokszor szembesültem az életben azzal, hogy a kérdésekhez nem elég a tudás, amit a tudásból megért és elkezdni használni az ember, akkor jön rá, hogy esetleg elrejtve lehet még egy-két részlet, amire aztán rá lehet kérdezni.
A.Halassy 2012.04.26 22:31:12
@vészmadár (pica pica): Igen, elméletileg így van, ahogy leírod! Kétségtelen, hogy a legobjektívebb megfigyelést egy teljesen kívülálló adhat, aki nem érintett a témában. Amikor mégis úgy döntöttem, hogy a véleményem az lesz, mint fent, akkor egyszerűen életszerű példákat vettem elő és azt hiszem, ha tudja valaki, hogy mikor madár és mikor ornitológus, akkor meg lehet ezt oldani. A legegyszerűbb példát hoztam fel: ember - antropológus. :-) Az objektivitás megkérdőjelezhető, de a hitelesség kevésbé, ha egy hozzáértő nem csupán kívülálló egy bizonyos témát tekintve.
Ronda szó hogy prosztata, de érdekes hogy benne van a tata.Fiatalabb koromban nem is tudtam, hogy van egy ilyen szervem, amíg egyszer az urológus be nem nyúlt.Volt prosztatagyulladásom ami potencia problémákat is okozott.Akkor ismerkedtem meg a prosztata masszázzsal.Az doki csinálta,…..
A.Halassy 2012.04.23 23:52:58
@Sólyom Tomi: :-D Itt beszéljük ezt meg a masszázsblogon? Ha olvasol, amit köszi, akkor nem jött le, hogy egy kedves nőci vagyok? :-) Na, midnegy!

Mibe mennek? :-D Hétköznapi ruhában, aztán ott átöltöznek. A pasik boxeralsó, esetleg poló, papucs, van aki csak egy törcsit teker magaköré.
A csajok meg nagyon változatosan: bikini, szexi fehérnemű, szexi partiruha ilyesmi, ezt hosszabban lehetne sorolni, de minek, el tudod képzelni, gondolom. :-)
A.Halassy 2012.04.24 00:59:46
@Spadla z oblakov: ugyanez! :-)
A.Halassy 2012.04.24 01:02:24
@Sólyom Tomi: Meghívhatlak valamelyik blogposztomba beszélgetni? :-) (Ne a címlaposba.)
Öhm, nem kiábrándítóak a pasik, sőt! :-) Nekem a törölközős megoldás tetszik, mert akkor csak letekeri az ember és máris ott van csupaszon és ez nagyon izgató! :-D
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
A.Halassy 2012.04.20 22:44:52
@Gé a könyvtáros: Én a színpad előtt, a "küzdőtér" közepén voltam, nem emlékszem erre a jelenetre, de ott olyan iszonyatos zsúfoltság volt, hogy nem tudom elképzelni, hogy megtörténhetett, de azt is, hogy igen... És nem a 93-ason volt a Jethro Tull, de hogy az milyen jó buli volt!!! :-)