Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Halassy

478 bejegyzést írt és 3095 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szia Egy hete találtam a blogodra, azóta olvasgatom. (Meló közben is, ami vicces.) :)  Imádom. Nagyon-nagyon tetszik elsősorban mert elgondolkodtat, meg hát izgatóak a sztorik, motivál, tetszik a stílusa. Nem modoros, de nem is vulgáris. Megszerzem ma a könyved is, azzal tervezek a…..
A.Halassy 2015.08.24 13:22:37
@Szolem: Igen, ritkán járok már jó ideje... Az én életem soha nem unalmas! :-) Vannak/voltak időszakok, hogy előtört belőlem az "írnék", de az elmúlt fél évben nagyon sok más dolgom volt. Nem ígérhetem, hogy most lesz időm, meglátjuk.
A.Halassy 2021.09.01 11:15:47
@hukko: Abszolút. Egyébként nem beszélnék róla. :)
Beszélgetés közben egy könnyed megjegyzés során került szóba egy idézet egy „férfitól”, melyre mindenképpen reagálnom kellett. Az idézet: „Nekem jó volt, de a csaj nagy színésznő, mert nem élvezett el, csak előadta.” Hallottam már pasitól azt, hogy valaki…..
A.Halassy 2012.03.04 23:32:44
@vincent vega?: Attól, hogy nem tud elélvezni még élvezheti a kényeztetést, a törődést. Sok oka lehet, hogy nem élvez el.

Például:

nem tudja, hogy mi az orgazmus.

Valami zavarja, (valami, nem valaki, legfőképpen nem az a személy, aki kényezteti) emiatt nem tud ráhangolódni a szexre.

Érdekes, hogy van egy pont - legalábbis nálam -, ha addig nem érem el az orgazmust, akkor az izgalmi állapotom rohamosan csökken, magyarul elveszítem az érdeklődésemet az akció iránt. Persze ezt tudatosan fenn lehet tartani. Például pont a legutóbbi orgazmusom ilyen volt. Remegett minden porcikám, finom veríték gyöngyözött a testemen és egyszerűen nem tudtam elélvezni. Pedig nyitott voltam és nagyon jó, tapasztalt és odaadó a partnerem, nem beszélve arról, hogy összeszokottak vagyunk. Szóval szóltam neki, hogy nem megy, nem tudok elélvezni. Azt válaszolta, hogy nem gond, van időnk! :-D Imádtam érte. Kicsit lelazítottam és nagyon kellemes orgazmust ajándékozott nekem. :-)

A lényeg, a kényeztetést is élvezik a csajok, a gyengédséget, a törődést. Remélhetőleg.
A.Halassy 2021.05.15 11:31:17
@haaszrudolf: Szuper hírek! :)
Ez lennék én. Mondjuk időnként így is érzem. Hogy miért csak időnként, hogy miért darál be a mókuskerék mostanában és egyáltalán miért élvezem jobban a tekerését jó kérdések, egyben unalmasak is. Nézzük, hogy miért kaptam a kedves kinevezést. Időként olvasgatom a…..
A.Halassy 2016.12.15 11:38:50
@attila6969: Szia! Szinte biztos, hogy jó helyre írtál!!! :-)

És örülök, hogy ezt a helyet választottad. Remélem más is válaszol esetleg majd a kérdésedre, de engedd meg, hogy én is leírjam a véleményemet.

Először is gratulálok, hogy ilyen kreatívan és tudatosan tartjátok életben a szexuális életetek izgalmát. És, hogy együtt. Engem is nagyon foglalkoztat ez a téma.

Szerintem találtok olyan férfit, aki belemenne egy ilyen játékba, hogy ő ad és nem kap. Akár swinger klubban is, ha belegondolok talán még könnyebb is ott, hiszen ott vannak férfiak, akik szívesen szállnak virágról virágra és valamikor az este végén elélveznek. :-) Valszeg előtte érdemes megbeszélni a vágyaitokat, akár az üzenőfalon történő ismerkedéssel, akár vannak ilyen fórumok, ahol tudtok ismerkedni. Türelem és kitartás kell hozzá, az biztos, de nem hajt a tatár, igaz? :-)

Előbb-utóbb meglesz az emberetek!
Sok sikert!
Na, jó! Lehet, hogy túlzásba estem a címmel és pontosabb lenne, ha Andi frusztrációját választottam volna, de lehet, hogy a végére kiderül nem rossz ez. Ha az elején kezdeném, nagyon régre kellene visszamennem az időben, így maradjunk a második vagy negyedik vagy valahányadik…..
A.Halassy 2015.01.28 19:20:08
@Szolem: A kíváncsiság megvolt a nézelődőnél - mentsük fel a gyanú alól.

A közös részeken nem jellemző a meztelenkedés. Egyes vélemények, az enyém szerint is, sokkal szexibb tud lenni néhány sejtető ruhadarab és persze a szép cipők.

Érdekes felvetés a nézelődés. Nem zavaró, de valahogy nem is tolakodó, én magam is szeretem nézni az embereket a klubban. Ha belegondolok talán azért nem fárasztó, mert az alapszabály, hogy a nem, az nemet jelent valamiféle védelmet ad.
A.Halassy 2015.03.09 18:27:53
@Megmagyarazo: Ha megengeded én kezdem a véleményezést. Első és legfontosabb dolog, hogy a kiválasztás részt Te vállaltad magadra. Nem tudom, hogy hallottad-e rólam, hogy "ha nem élmény, akkor tapasztalat". Nos, ezt az esetet felfoghatod egy tapasztalatként.
Talán éppen azt - ami a második gondolatom volt, amikor elolvastam a kommentedet -, miért nem szállítottad le magadról és kérted meg, hogy szedje a cókmókját és kísérted ki...

Talán pont ez a tanulságod, de lehet, hogy egészen más.

Kívánom, hogy legyen sok élményed és ezzel együtt tapasztalatod, jó tapasztalatod!

És egy kis személyes vonal, hogy én hogyan választok pasit, akivel randizom. Nagyon határozottnak kell lennie és ezzel együtt rendkívül figyelmesnek, aki szívesen enged nekem a kis, nőies dolgaimban, de a nagy kérdésekben ő dönt. Erről is írtam valahol, majd megkeresem, vagy írok róla megint!

Köszönöm szépen, hogy olvasol! :-)
A.Halassy 2015.03.09 19:34:41
@Megmagyarazo: privát életben én sem mászok rá egy férfira sem

házinyúlra nem lövök, mert visszarúg a puska és az fájdalmas

marad a klub, ahol viszont aktuális kedvem szerint szórakoztatom magam

látom, hogy évek óta olvasol és talán nem kerülte el a figyelmedet, hogy a mai napig izgalommal megyek klubba, mondhatni izgulva, mondhatni leküzdve mindenféle félelmet és a többit... persze az első a legparásabb! :-)

amúgy nem tudok receptet, nekem a leginkább az válik be, ha a megérzéseimre hallgatok

korábban nem volt az sem rossz, ha pontosan megfogalmaztam, hogy mit is szeretnék, mondjuk akkor le kellett mondanom a spontaneitásról, utóbbihoz azonban mostanában sokkal jobban ragaszkodom, emiatt nagy teret hagyok a férfiaknak és ez még több izgalmat tartogat - már, ha odajutok, hogy pasizzak :)
... és, ha már arra járok, miért hagynám ki? Megérdemlem. Úgy döntöttem, hogy a tiktakba megyek. Legutóbb és már néhányszor előtte összességében nem tetszett a kedvenc klubom. Jól éreztem magam és nagyon jó pasikkal voltam - hiszen megérdemlem -, ha ott maradtam és…..
A.Halassy 2014.12.30 11:06:32
@pittscards: Óh, megyek még!
A.Halassy 2015.02.23 21:13:02
@Vélemény Egy: Sok minden előfordul egy swingerklubban. Főleg olyan dolgok, ami az adott ember(ek) szeretne(nek)... A szopatós részbe belecsöppentem, hogy mi volt előtte és utána, azt nem tudom, de valszeg minden szempontból ki lett elégítve mindenki. Vagy nem.

Pont ezen az estén mesélte az egyik kalandom, hogy odament egy párhoz, beszélgetett velük, együtt beültek a jakuba és a csaj leszopta, mert ehhez volt kedve... Akkor meg lett szopatva? Vagy szeret szopni? Vagy nem elégítette ki valaki előtte vagy utána? Lehet, hogy aznap azért ment, hogy csak adjon. Szíve joga. Nem piac, hogy ha valaki kap, akkor ad is. Hacsak nem azért megy. Olvasgass esetleg tovább, ha érdekel, erről is írtam valahol korábban...
Megkerestem: swingervagyok.blog.hu/2013/06/16/joert_jot
Egy nő élete Félhétvége 2015.01.12 19:51:13
Szombaton hazafelé próbáltam végiggondolni, hogy milyen ennivaló van otthon, lehetőleg amit nem kell főzni, persze praktikus okból: megálljak-e a boltnál. "... pezsgő, fagyi van..." Egyiket sem kell főzni, ezt tény, de ekkora jelentőségük lenne, hogy ez ugrik be…..
Tudjátok, hogy mit csinál két nő együtt? Szerintem nemtől függetlenül beindul a fantázia, elképzelve, ahogy felfedezik saját érzékiségüket egy másik női testen, új illatokkal, ízekkel találkoznak, hatalmas férfikéz helyett, gyengéd női érintéssel ismerkednek és az ujjak,…..
A.Halassy 2014.07.05 21:25:19
@Szomszéd srác: :-D :-D (gondolhatod, hogy én is! :-P )
A.Halassy 2014.07.05 21:30:30
@ironia: A poszt a szexről szól. Remélem minden párnak teljesül a vágya, aki szeretne gyereket, akinek pedig segítségre van szüksége megtalálják a nekik megfelelő segítséget, akár az avivában (igen arról van szó), akár másban. :-)
A.Halassy 2014.12.30 14:10:03
@Nvné: Szerinted zavarná? ;-)
„Szia, köszönöm, hogy megkerestél. Kíváncsian várom, hogy mit szeretnél pontosan és hogyan.  Andi” „Szia, interjút szeretnék készíteni veled a szvingerezésről. Leginkább az érdekel, hogy amit a blogodban írsz, olyasmi az olvasónak, mintha egy hollywoodi film elevenedne…..
A.Halassy 2014.12.18 22:20:28
@Nvné: Pontosabban nem is lehetett volna megfogalmazni: lesarkított cikk... Köszi. :-)
A.Halassy 2014.12.26 12:39:40
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Azért, mert szép a lelked és csak a szépet látod meg! Ennek örülök!
A.Halassy 2014.12.27 21:20:22
"De ő... öhm, nem buzi?" elnézést, hogy nem politikailag korrekt a kérdés megfogalmazása. "Nem hiszem. Vannak emberek, akik nem élik meg a szexualitásukat. Se így, se úgy." És tényleg vannak ilyen nők és férfiak. "Brumimaci szélmalomharca a magány ellen Gondoltam, én is…..
A.Halassy 2014.11.04 00:00:54
@anntonia40: Neked is van ingyenes belépő-nyereményed? Mert ez is feltétele volt a lúzer pasi klublátogatásának...
A.Halassy 2014.12.23 22:59:53
@zombie1967: Boldog Karácsonyt neked is.
A.Halassy 2014.12.23 23:04:40
Bulvár újságtól keresett meg egy hölgy, hogy szívesen készítene velem interjút az életmódomról. Persze, beszélgethetünk a swingerről, bár az életmódomra több jelzőt is ráakaszthatnék, a swingert nem találnánk meg az elején, mindenesetre kíváncsian vártam, hogy mit…..
A.Halassy 2014.12.19 15:33:08
@Nvné: :-)
A.Halassy 2014.12.19 15:33:48
@Andy73: Intelligens okfejtés, nagyon köszönöm minden olvasó nevében!
A.Halassy 2014.12.19 15:43:37
@gallusz: Boldog Karácsonyt Nektek! :-*

@LallR: Sajnálom, most ez így alakult! ;-)

@de Bergerac: Elgondolkoztató gondolatok, ok-okozat játéka. :-)
Egy levélrészlet, ami miatt létezik a blogom: "Azért valahol sajnálom, szívesen megismernélek, biztos jó társaság vagy, egy igazi nő, aki ki meri mondani amit gondol és el is veszi, amire vágyik. Ez minden nőben ott lapul, csak nincs bátorságuk megmutatni. Ehhez egy olyan partner…..
A.Halassy 2014.12.18 22:19:30
@Nvné: <3
"Szia, szerintem napokig nem tudom majd letörölni a vigyort az arcomról annyira hihetetlen volt ez az estém, de ehhez azért kellett egy olyan pasi, mint akikről Te meséltél, hogy benne van a témában és bevezet, mindezt úgy, hogy egy percig sem éreztem kihasználva, megalázva magam. Ami…..
A téma itt van az asztalomon már néhány napja, de címet nem találtam neki. Tegnap este a klubban barátnőmmel többször felmerült: kérdezi valaki? Akkor válaszul, most pedig ez lesz a téma! Ez a blogbejegyzés rólam fog szólni. Na, gondolhatod, fény derül rá, hogy a történetek…..
A.Halassy 2014.12.07 15:12:59
@gallusz: Időnként vannak jó zenék is a blogon! ;-) Hehe! :-)
A.Halassy 2014.12.07 15:29:28
@gallusz: Köszi, én is így gondolom! :-)

(Ja, és képzeld, ezekhez a -nem jobbik kategóriába tartozó- zenékhez kapcsolható pasik egyike sem pocakos, pedig a megállapítás, miszerint... az később jött... Érdekes.)
A.Halassy 2014.12.07 21:54:23
@gallusz: Kicseréltem a zenét, hallgass bele, ha van kedved, szerintem ez jó. :-)
"Na, majd olvasom a blogodban 'P nem bírja szuflával!'" és nevet. Én örülök, hogy - ezek szerint - olvassa a blogomat. "A kezem meg a lábam bírja, de a farkam már nem olyan mint régen." "Nekem jó volt." és első menetnek tényleg erős. Ja, hogy ő nem élvezett el? Majd a…..
A.Halassy 2014.12.01 18:58:54
@Kulics: A következő poszt erről fog szólni. De félreértés ne essék: egy szóval sem írtam, hogy ne szeretném...
A.Halassy 2014.12.01 18:59:24
@PixiLee: Tök jó! A lényeg, hogy közben más is jöjjön csak nyugodtan. ;-)
Egy nő élete Listázás 2014.11.23 22:26:54
Imádok listázni. Listázni a tennivalóimat, a vennivalóimat, bevételeimet, a kiadásaimat. Egyszerűen: mindent. Be fogom listázni a blogírást az egyik napomba, mert tarthatatlan, hogy csak gyűlnek a történeteim... Így biztos, hogy lesz időm rá. Ezt döntöttem...
Ritkán Halassy Andiztatom magam élőben - hogy szépen fogalmazzak - ez az identitásom is éldegél, nem különbözik az eredetitől, talán annyiban, hogy még jobban szereti cipőket és a ruhákat (táskamániám erősödőben, egyelőre még mindig kontroll alatt), de ezt melyik nő ne…..
Meg. Hogy hosszabban is kifejtsem? Kezdem a legelején. Írtam arról, hogy mit tehetnek a férfiak a jobb szexuális életért, a posztban többször is kiemeltem, hogy valahogy a nők fantáziáját meg kell mozgatni. Tévedsz, ha azt hiszed az én esetemben másképp van. Nem. "Mi a szexuális…..
A.Halassy 2014.10.27 21:04:45
@Pitta84: ;-) (A poszt elején hivatkozom arra az írásomra, amiben a férfiak mit tegyenek - persze a nőknek kellene szólnia, de ez egy ilyen világ. Én úgy hallgattam, hogy a két "kandúr" valójában cicalány... :-D Ugye jó? :-P)
A.Halassy 2014.10.27 23:50:37
@Pitta84: ;-)
A.Halassy 2014.11.10 04:22:55
@D1255: Örülök! ;-)
Rám fér egy kis kikapcsolódás, meg is szavazok magamnak egy lazítós estét, amit azonnal követ a feszítő kérdés, hogy miként tervezzem a tervezhető részét, a kiszámíthatatlan úgyis alakul majd, ahogy elő van írva. Először is hogyan menjek: egyedül vagy sem, autóval vagy sem. A hosszú út kellemesebb…..
A.Halassy 2014.10.22 21:11:16
@zombie67: Nem volt kamus. Van egy olyan mondás, hogy aquila non captat muscas...

A többi felvetésedre meg nem reagálok, mert nem érted a swinger lényegét, viszont félre ne értsd: ez nem baj. :-) Szép ünnepeket!
A.Halassy 2014.10.22 21:12:26
@gallusz: :-)Tényleg! :-) Hogy még egy madaras idézet: sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. :-)
A.Halassy 2014.11.04 00:04:25
@ladislaw: Egyetértek a szikra dologgal. Egy szép test semmit nem ér kisugárzás nélkül, persze egy csúnya végképp semmit! ;) (És a távol mennyi volt szerinted? Mom-Alkotás felől a Mom, ő meg az Alkotás másik oldalán. ;-) )

Hiszem, hogy bármi, ami történik velem valamiért szolgál engem.
Egy nő élete Birkák 2014.10.28 11:28:19
Mind: ..
Aminek meg kell történnie, az megtörténik, bármit is teszünk ellene vagy érte. Így van jól. Ezzel a szemlélettel egészen egyszerűen képes az ember a pillanatban létezni, át tudja élni adott, széles spektrumát. Nem merev megadás, hanyag hátradőlés, hanem fesztelen evezés az…..
A.Halassy 2014.10.25 21:19:31
@D1255: Izgalmas tapasztalás lehetett! :-)
Nagyon szeretek ismerkedni. Persze ez nekem halálosan könnyen megy, gondolhatod, sokak számára tűnhetek érdekesnek a blogom miatt. Biztosan jobb helyzetben vagyok, mint nélküle, hiszen nagy tisztelettel - egyben unva is kicsit - csoportokra bontom fejben az engem megkeresőket. Egyedül a…..
A.Halassy 2014.10.16 21:54:11
@r. ftőrm. kmb. h.: (:-) Azzal kezdtem a posztot, hogy nagyon nehéz beszédbe elegyedni velem - a legfantáziatlanabb magyarázat szerint, mert magasan hordom az orrom. Mondjuk, ha érdekel valaki, akkor viszont könnyű velem nagyjából bármi...)
A.Halassy 2014.10.21 23:17:33
@Víz Ivó: Szabó Magda: Régimódi történet

Elég klasszikus az eset, amit ha neked nincsen a világodban, akkor majd később megérkezik, ha nem, akkor lehet, hogy most mással kell foglalkoznod. Ez egy szexblog, a bejegyzés most éppen nem a férfi női kapcsolatról szól. Egyébként sem életszerű, hogy egy nő a szeretett férfi mellől más férfi karjaiban keressen bármit... Ha szerinted ez így működik, akkor nézz körül a világban egy kicsit jobban.
A.Halassy 2014.10.21 23:18:28
Egy nő élete Mersz 2014.10.05 22:05:48
Akinek nincsen önbizalma érezheti úgy hogy fél, időnként előfordul, hogy valamiféle általános haragot érez a világ iránt. Főleg, akik nem mernek. Nem mernek lépni, tenni, nyúlni, elfogadni, kérni és még sorolhatnám hosszan. Akik pedig mernek dühbe forduló tehetetlenséggel…..
A.Halassy 2014.10.13 23:10:30
@gallusz: Pusssz! :-)

@D1255: Egyetértek a korábbi tapasztalatokban és jó kalandokat kívánok! :-)
A.Halassy 2014.10.19 10:06:03
@sieddie: Köszi a hozzászólásodat. Nem csak szemantikai kérdésekben dobnám vissza a labdát a bizalom kérdésében. Véleményem szerint kommented elején a bizalom szó használata elviszi a témát, mert a bizalomhoz pozitív érzések kötődnek. Én a gondolatot használtam volna, ami semleges érzelmi töltéssel rendelkezik, mert akkor máris megfigyelhető a félő ember nézőpontja. Ugyanis a félő nem nem bízik a jószerencsében vagy a gondviselésben és végső soron önmagában, hanem ELEVE rosszra gondol. Engem "el fognak árulni a barátaim", "engem meg fognak támadni az utcán", "el fogom veszíteni a munkám." Látod? Mivel eleve rosszra gondol, minden motivációját ez mozgatja, így a cselekedetei is ez irányba fognak hatni, hiszen, ha úgyis el fogja veszíteni a munkáját, akkor minek tegyen nemhogy extra, de alap erőfeszítéseket is? Nincsen belső motivációja. Ugyanez igaz a sötét utcán való közlekedésre is, hogy az általad felhozott témát taglaljam. Ha eleve fél, eleve rosszat gondol a sötét utcákról, akkor nem tud különbséget tenni a biztonságos sötét utca és a veszélyes sötét utca között és ugyanolyan arányban lesz nagyobb veszélyben, mint amilyen arányban állnak a veszélyes és nem veszélyes utcák adott településen. Mert a nem félő vagy merő, képes tudatosan felmérni a környezetét, a félő pedig veszélyt lát ott is, ahol nincsen. Na, nem ragozom, ennyiből talán megérthető.

Igen, bizalmat szeretet adhat. Én szeretem önmagamat. Önmagam szeretete pedig önismeretből táplálkozik, önmagamat pedig a környezetre adott válaszaimból ismerem meg. Így ha valaki nem hajlandó vagy nem kerül kapcsolatba a környezetével - legyen az tárgy vagy élőlény vagy ember -, akkor nem lesz (valós) önismerete.

Aki hallja, hogy béna és mégis mer tenni, akkor előbb utóbb rájön, hogy nem béna. Erről beszámol számos klasszikus mű és napjaink halivúdi sikertörténet alapját is a béna, aki felemelkedik koncepció adja.

A ne legyek dühös és ne mérgelődjek felszólítások nekem szólnak? A kommentjeim és posztjaim alapján ilyennek gondolsz? :-)

Lényem maga a zen, ha esetleg nem vetted még észre, figyeld csak meg... :-)
Többször van arról szó, hogy hogyan lehet szexuálisan még több örömhöz juttatni a nőket, mint a férfiakat. Talán ez azért van így, mert a férfiak nem annyira finnyásak és nem panaszkodnak annyit a szexre, mint a nők. Addig, amíg van szex. Pedig a férfiak esetében sem ennyire…..
A.Halassy 2014.07.16 16:54:00
@Iván_a_muzsik: ... és ha ez mégis mind passzol, akkor van, hogy egyszerűen nem jut az ember eszébe :-)
A.Halassy 2014.08.03 23:10:06
@bcde: Ugyanígy éreztem magam, amikor a hüvelyi orgazmusról olvastam és nekem nem volt... Nem akartam elhinni a nőknek, akik erről beszéltek, a férfiaknak meg főleg nem. Persze, amikor egyre többet hallottam róla, persze nem élőszóban... azt gondoltam, hogy lehet, hogy van ott valami...

Amikor úgy döntöttem, hogy legyen ez a blog, vagy szülessen meg a könyv, akkor annak pont ez volt az oka: hogy nem hittem el a hüvelyi orgazmust - és kiderült van; nem hittem el, hogy az anális szex élvezhető - és kiderült, hogy nagyon; nem hittem el, hogy a többes nem nemi erőszakot jelent, hogy érzékiség egy új szintjét - és így volt.

Az, hogy érdeklődsz valószínűleg azt jelenti, hogy nem igazán elégedsz meg azzal a válasszal, hogy más vagy, mint a többség. Amikor szélsőségről hallok, akkor soha nem zárom ki a létezésének a lehetőségét, viszont mindig ott motoszkál bennem a kérdés, hogy m i n d e n e g y e s lehetséges módon igazolva lett ez a "másság"? Na, olvasom tovább a kommentedet...

Kedves! A legtöbb nő elviseli a szexet. Az okokat végeérhetetlenül hosszan lehetne sorolni...

Azért írom ezt a blogot, hogy ne így legyen. Remélem tudok segíteni Neked is. Mindig kérdezz bátran, bármikor, akár levélben is.

Linkelem a - szerintem - első lépést, ha elfogadod: swingervagyok.blog.hu/2012/10/11/szeresd_puncit
A.Halassy 2014.10.17 00:17:17
@bcde: Olvastam. A fallosz monológok jobban tetszett. Nekem kicsit "sajnáltatós " volt. Valahogy nem teher a puncim akár ritkább, akár sűrűbb "programjait" nézem.
Nyár közepén érkezett a levél, melyben egy férfi rágódik, hogy milyen lehet férfival, amire azt válaszoltam, hogy amíg nem próbálja ki, nem fogja megtudni. Nem teketóriázott, bejelentkezett egy travihoz és két nap múlva kaptam az üzenetet: "megvolt, majd mesélek". A…..
A.Halassy 2014.09.23 23:02:50
@zombie67: Én harmadik nemnek gondolom a travikat is és a nőiesen viselkedő férfiakat és nem diagnosztizálom őket... Szerintem ez az érdekes bennük.

De, vannak travik, akik szeretik a csajokat. :-) Nekem nem volt eddig merszem, nem nekik... :-)

Az a szép, hogy nem vagyunk egyformák, ő a legegyszerűbb utat választotta, fizetett érte -, te nem így tettél volna és szerintem volt csecs is, hiszen úgy nézett ki, mint egy nő.

Senkinél nem tartom magam sem különbnek, sem alávalóbbnak! Ember vagyok, érzésekkel. Van, hogy a gondolatok izgatnak, van, hogy a megjelenés és van, hogy az érzések. És van, hogy nem merek lépni, ugyanúgy, ahogy te nem mersz - más kérdés, hogy én túllépek ezen.
A.Halassy 2014.10.06 17:39:56
@Kulics: ... teljesen emberi, az ember tarthat tetteinek a lehetséges következményeitől, majd vesz egy levegőt és megteszi, amit úgy érzi vagy úgy gondolja, hogy meg kell tennie.

Ez az egy lépés különbözteti meg a lúzert a nem lúzertől.
A.Halassy 2014.10.16 19:27:11
@Víz Ivó: ... a kommenteket és a posztot ne keverd össze kérlek ...

ahogy a józan észt a bűnössel sem...

két felnőtt ember közötti szexuális kaland egyenrangú... megkívánhat nyiladozó szexualitást, az nem bűntény, de attól még nagyon messze van a tett is...

eddig a posztra
--------------------------------------

zombie67 írta a lúzeres posztot, őt ismerem személyesen, a lúzeres hozzászólások neki szólnak, nem a posztolónak...
Beszélünk. Mi nők aztán állandóan. Mikor mit. Időnként bárgyúságot is. Mint legutóbb Emma W. felnőttszínésszé vált gyermekszínész (Hermione). A nemek egyenjogúságáért szólalt fel és arról győzködte a hallgatóságát, hogy a nemek egyformák. Az egyenjogúság és az…..
A.Halassy 2014.10.06 23:07:00
@A.Halassy: Az, hogy a vörös keszeg is a nemi szerv és a nyíló rózsa is, tehát utalnak rá, még nem beszélnek szexről.
Meg látták az állatokat párosodni, szóval vágták a témát.

A legtöbb lány a nászéjszakáján tudta meg, hogy hogyan mit is jelent pontosan engedelmeskedni a férjének. És a nemi szervek összeillesztése még nem örömteli szex.

A Hamupipőke pedig tényleg nem beszél szexről.

A poszt pedig arról szól, hogy a férfiaknak is vannak hercegnős álmaik, az egyetlen és örök szerelemről.
Köszi, hogy hozzászóltál! Érdekes kérdést feszegettél.
A.Halassy 2014.10.13 22:21:35
@gallusz: Yess! :-D

:-*
A.Halassy 2014.10.14 17:43:30
@notC: Akkor pontosabban fogalmazok: tudták, hogy mi történik a nő és a férfi között, ha máshonnan nem, akkor látták az állatokat, viszont hogy konkrétan ráfordul és lefordul az ember és ezt hagyja az asszony, hogy gyorsabban szabaduljon vagy nem, mert volt annyira akaratos, szóval magát a megtapasztalását a szexnek azt úgyis az első tapasztalásakor tudta meg a nő.

Amiről te beszélsz, az parasztromantika, ha lenne, lett volna kultúrája a szexnek a környéken, akkor nem lett volna szükség a szexuális forradalomra.