Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnlyManUtd

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyűjtögetős kártyajátékok rajongóinak biztosan bejön majd a Necronomicon, de a többieknek is érdemes megtanulni a játék nem túl bonyolult szabályait. Két játékos küzd, józanságpontokból lehet lapokat kijátszani, a cél a másik életerőpontjainak lezúzása. Lehet egy…..
A mészárolós játékok szerelmeseinek küldöm a Stickman Madnesst és a folytatását. A játékban tizedmásodperceink vannak arra, hogy lelőjük az ellenfeleinket, aztán ők is lőni kezdenek, és eközben pisztolyunk utántöltéséről is gondoskodnunk kell. Adrenalinlöket garantálva, a…..
Érdekes ügyességi-logikai cucc a Magnetism 2, amiben egy vasgolyót kell egy tálba terelnünk mindenféle vonzó és taszító mágnesekkel és mozgó pályaelemekkel. Külön jó pont, hogy miután elengedtük a golyót, még irányíthatjuk azáltal, hogy ki-be kapcsolunk elektromágneseket...
OnlyManUtd 2008.08.27 08:07:59
Nagyon aranyos kis point-and-click kalandjáték a Tom and Jerry – Mouse About the House, amiben az ismert rajzfilmfigura egérrel kell csapdákat kikerülve eljutni a fridzsiderhez. Egerünk útját mindenféle tárgyakkal egyengethetjük, csavaros logikát követve. Egyetlen nagy hibája,…..
Más címet nem adhattam a Coign of Vantage-nek, mert nem tudom eldönteni, hogy ez egy zseniális játék vagy egy borzalom. Adott egy kép, aminek térben vannak elhelyezve a pixelei, a kép akkor áll össze, ha megtaláljuk azt a pontot, ami körül a pixeleket forgatva kétdimenziós látvány…..
OnlyManUtd 2008.08.15 14:42:30
OnlyManUtd 2008.08.15 14:43:20
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
OnlyManUtd 2008.08.10 20:24:28
OFF
poolfanati: "én a te helyedben nem dicsekednék az ideji győzelemmel főleg a barca ellenivel."
miért ne? egy iszonyat nagy góllal nyertek a végig antifocizó Barca ellen, ráadásul nézd meg a cfc elég mákos sorsolását (Olympiakos, Fener...)
"és ferguson olyan antifocit játszatott a manchesterrel mint amilyet a milan vagy a pool játszik az NST SZERINT."
ha antifoci van, nincs letámadás, nincs Zambrotta-elqrás, nincs bazinagy gól. az meg, hogy erős a védelem, és az neked antifoci, mindent alárul rólad és az elfogultságodról.
"huh az volt csak a ciki: benfica és villareal a csoportba és nincs továbbjutás:D"
Kikapni a Galatasaray-tól? szégyen! :D
seahawks: "nem tökmindegy hogy hívják a sorozatot? pl vagy premiership, bl vagy bek? amúgy bek-et nehezebb volt nyerni, mert végig egyenes kiesés volt, nem lehetett hibázni.. ha beleszaladtál egy kétgólos vereségbe akkor könnyed véged volt"
ja, akkor hogy van az, hogy a Pool a mostani "könnyebb" formában alig tud bl-t nyerni? (ja és arra a 2005-ös BL győzelemre én nem lennék büszke, mert ugye Luis García lövése nem volt bent xD)
"a mu soha nem fogja eredményességbe beérni a poolt, egyszerűen bénák hozzá..." már csak két bajnoki cím, két évig még sajna verheted magad :S
"mu-fanok=divatmajmok :DDDDD" megtudhatnám, miért kell fikázni, ha már nem fikázott? amúgy örültem volna, ha CéRoni elment volna, mert akkor a hozzád hasonló poolos robotoknak már nem lett volna lehetőségük CRonira fogni a MU töretlen népszerűségét. szerintem te is Torres aranyos pofikája miatt szereted a poolodat, vagy esetleg...
ON
a képhez majd később kitalálok valamit :D
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Ötletes lövöldözős játék a Bubble Tanks 2, amiben egy kis sejttel kell elintézni más organizmusokat egyik buborékból a másikba szökkenve. Az ellenfelek kis bigyókat ejtenek el, amikkel combosabbra növelhetjük magunkat, és egy idő után fejleszthetjük is fegyverünket. A…..
OnlyManUtd 2008.08.08 17:27:54
A Pandemic (és folytatása, a Pandemic 2) minden idők legbetegebb játéka - és ezt akár szó szerint is lehet érteni, hiszen a programban egy vírussal kell kiirtani a Föld teljes lakosságát. A megfertőzött, illetve meghalt emberekért pontokat kapunk, amiket a vírus fejlesztésére…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha egy bíró gyenge jellem, az majdnem olyan rossz, mintha vak lenne2. Van leglább három dolog, amit…..
Megértjük, ha erre a fordulóra valaki több pénzt tett vagy tesz fel, mint általában az angol bajnokságra merészelni szokott. Szemtelenül csábít szinte minden meccs, tálcán kínálva az esélyest, már-már elbizonytlanítóan nagy a kísértés arra is, hogy félvállról és…..
A Motherloadot ideje postba tenni, egyrészt azért, mert a tengeralattjárós játék kommentjei között belinkeltétek, másrészt azért, mert már korábban is elküldtétek többen, csak eddig elbújt a linkek között (most már napi 6-7 játéklinket kapok tőletek, így akár hónapos…..
Igen, megjelent, és Tamásnak köszönhetően én sem maradtam le a hírről. A legjobb lövegtoronyjáték, a Vector TD első és a másfeledik ("nemnyeredmegcheatnélkül" TDx, ahogy olvasónk írja) verziója után itt az igazi második rész, és úgy tűnik, méltó az elődökhöz.…..
Edwin van der Sar magabiztos a Tottenham elleni FA kupa találkozót megelőzően. A holland portás manchesteri karriere alatt még nem szenvedett vereséget a londoni alakulattól, ám Robbie Keaneék legutóbbi összecsapását nézve nehéz feladat előtt áll a Manchester United."A megfelelő…..
Szeretjük azokat a játékokat, amelyek nem csillivilli grafikájukkal, hanem eredetiségükkel próbálják megnyerni a júzereket. A Gravity Pods remek példa erre: a külcsínnél még az első ATM-automaták kijelzője is szebb, a játékmenet viszont egészen zseniális. Egy űrhajót kell…..
Elnézést a két napos szünetért, tudom, hogy hét közepén ez megbocsáthatatlan (egy konferencián kellett helytállnom, az előregyártott postokra szánt időt pedig sikeresen átaludtam). Ma több bejegyzéssel próbálom jóvátenni a mulasztást, kezdetnek álljon itt egy spártai…..
Boxing Day. Ezen a napon - vagy 27-én - régen a szegényeket ajándékozták meg a gazdagabbak, vagy éppen a nekik dolgozó szolgálókat és munkásokat, és hagyományosan rókavadászatot tartottak. Azóta pördült egy párat a nagy gyurmagombóc a Nap körül, a rókavadászat már tiltott,…..
Ha egy marék homokot és kavicsot beleszórunk vízzel teli üvegbe, a szemcsék először összekeverednek, majd a súlyuknak, nagyságuknak megfelelő rétegeket alkotnak, végül lassan leülepszenek az üveg aljára. Alul a súlyosak, felül azok, amelyek könnyűnek találtattak. A…..
OnlyManUtd 2007.09.30 09:29:41
schurrer:
1. dehogynincs érzékem az iróniához. Nektek vajon hogy esne ha ezt mondanám (bár nem mondom mert nem olyannak neveltek): ti mocskos kékf*szú rohadt cselszkisek! ezenkívül nem gúnyoltam én semmilyen csapatot. leszel szíves kimásolni egy részletet amikor gúnyoltam a chelsea-t. előre is köszönöm.
2. nem kommentálnám.

d3vnull:
1. úgy tűnik, a moderátorok hajnali kettőkor alszanak, ugyanis a hozzászólásod tele van trágár szavakkal.
2. milyen jogon képzeled felsőbbrendűnek magad? normálisabb helyeken ezeket arrogáns sznoboknak, nem tiszteletreméltó futballdrukkereknek nevezik. nemár, csak nem egy politikussal van dolgom? az, hogy melyik csapatnak szurkolsz, el lehet mondani ugyanúgy egy mondatban is, mint kifejteni harmincban. azt is látom, hogy ha kifogytok az észérvekből, akkor a durvaság jön. na azt már nem vitának, hanem veszekedésnek nevezzük. további jó hajnali írogatást.

nekedX: úgy látom, még senki nem ismerte fel Nani jelentőségét a csapatban. Nani talán a szezon legszebb és legfontosabb góljáz szerezte, rakásra osztogatja a gólpasszokat. Andersonnak még bele kell jönnie. Hargreaves remekül teljesít eddig, Tevez pedig igen fontos gólt szerzett a Chelsea ellen (hisz akkor reklamálhatnának, hogy egy kamutizenegyessel nyert a United [ami egyébként jogos volt], erről jut eszembe, sokan már Dougal hibájához hasonlítják ezt a tizenegyes-megítélést. bezzeg amikor a liverpool ellen kaptátok a kamutizenegyest, alapállásban volt a szátok, chelsea-sek.)
igazad van, ballack ingyér került a Chelsea-hez, meg is érte az árát... :D