Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockstopper

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Péterék négyszeri próbálkozás és két különböző bolt után sem örülhetnek a lejátszójuknak, mert mind a négy kütyü hibás volt, így vissza kellett vinniük.Egy hétvégi vásárlási próbálkozásunkat szeretném Veletek is megosztani. A barátnőm szeretett volna egy mp3…..
Igazi szómágia a Pannon "korlátlan" mobilinternetje: a szolgáltatás kábé olyan, mintha az ügyfél azért fizetne, hogy kiihasson ugyan egy úszómedencényi vizet, de közben kiderülne, hogy csak egy szívószálon keresztül teheti ezt meg. Bnx állítja, hogy nem fájl- és…..
rockstopper 2009.01.23 11:02:27
Joe aggódott, hogy a fura ízű ásványvízébe valami olyan anyag került, amit jobb lenne ha nem inna meg, hát bátran a Coca-Cola ügyfélszolgálatához fordult és meglepődött: hosszas várakozás és anyázás helyett panaszkezelést kapott.Nem tudom, hogy a Homár valódi célja…..
rockstopper 2009.01.23 09:57:03
Viktor vagy nagyon türelmes, vagy csak kalandvágyó, de hiába szívatja sokadik körrel a Budapest Bank és a UPC, ő nem adja fel. Valószínű, hogy a két cég együttműködéseként ajánott hitelkártya senkinek nem kellett még, hiszen fogalmuk sincs róla, hogy is folyik a…..
rockstopper 2009.01.22 15:23:59
A Homár fennállása alatt már ígyis túl sokat foglalkozott a Parkolási Maffia Fantombírságaival, úgyhogy azt tudja javasolni az elkeseredett naiv ügyfeleknek, akik nem értik, jogállamban hogyan lehet egy önkormányzattól kiszervezett tevékenység nemlétező bírságait civilben…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
A joghurt, a mustár és a zsebkendő után a medvesajt is lesoványodott, a kerek dobozban már csak lötyögnek a régen szorosan egymáshoz feszülő ömlesztett falatok.A polcról levéve nem fog gyanút az ember, miért lötyög a beltartalom, de kibontás után jön a meglepetés.. Az egyes…..
rockstopper 2009.01.19 09:46:04
1
Sárát megtalálta egy újabb feltöltőkártyás társaság, akik a T-mobile nevében jelentkeztek nála azzal az örömhírrel, hogy nyert 800 000 Ft-ot. A nyereményt persze csak akkor veheti át, ha 20 000 Ft értékben kártyát vesz és azt az általuk megadott számra feltölti. Sára…..
  Örök sláger a géppel fordított használati utasítás, mai örökbecsűnk az Őshazát kereső magyarságkutatók kedvencévé avatja ezt a randa, ugyanakkor univerzális távirányítót. Hiszen ahogy a vonatkozó sláger mondja: Figyeljetek, van egy ötletem! - Mi? Álljunk össze…..
Kázmér tesztelte a Malév rugalmasságát egy mondhatni kiemelt úticél, Brüsszel esetében milyenek az esélyek, ha valaki az utolsó pillanatban szeretne repjegyet foglalni. Röviden: rosszak. Hosszabban: Személyes okokból meghiúsult, hogy autóval térjünk haza Brüsszelből, ezért az…..
rockstopper 2008.10.27 18:58:23
A szoft pinalap szervezői begerjesztették az egész magyar versenypóker-szcénát egy nagy kupával, aztán pár zsetonnal kiszúrták a szemüket? Polacheck mindesetre ezt állítja alanti levelében. Egy gyanakvó tízlábúban azért kérdések serege vetődik fel a panasz olvastán.…..
Zoli kamera nélkül ment nyaralni, mert a szerviz a megbeszélt időpontban zárva volt. Hosszúra nyúlt ebédidő? De legalább a kameráról utólag kiderült, hogy nincs is semmi baja.Elromlott kamerám szervízelését szeretném elmesélni. Igyekeztem a gépezet megjavíttatását nem az…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
rockstopper 2008.08.11 07:05:00
Darwin Dijnak sikerült megörökítenie és művészire fotosoppolnia egy csendéletet, ahol egy kerületi főposta elől a szél készült széthordani a nyitott postaládából a leveleket: 2008.08.05-en kora delutan keszultek ezek a felvetelek egy olyan posta elotti ladarol, ami az egyik…..
Ha az olvasónál nem megy a net, azt a Homár érthető okból különösen nem szereti. Szegény kaJo is hiába várja az áramszünettől elszaródott switch szerelését, a Digikábelnél bár úgy tűnt, értelmezték a bejelentést, mégsem tudják megoldani a problémáját. 2008.07.17-én…..
Az elektronikus autópálya matrica eladásánál talált Kata egy szopatós kiskaput (nem kereste), amivel a kutak nyernek, az autós meg sokszor sokezer forintnyi büntetést fizethet. A vevői példányra tessék odafigyelni, a blokk ebben az esetben nem elég, persze akkor még mindig…..
A backdoor kommunikáció egy olyan gyöngyszemét küldte el nekünk Laci, ahol nem a felirattól, hanem az elhelyezés módjától kezd el tikkelni a Homár ollója. A Tesco a fotocellás ajtóra ragasztja a vásárlói tájékoztatót, ami látótávolságba érve természetesen eltűnik a…..
Az ilyen árcédulás trükközések láttán először mindig azt gondolom, hogy ez nem lehet direkt, hiszen miért érné meg pár forintért ennyit izmozni, és hány akciós kupac fér el egy átlagos áruházban. Aztán rá szoktam jönni, hogy milyen sok Tesco van, milyen nagy alapterületen,…..
Titokban leolvasott vízórák, aknafedőn átlátó leolvasók, rögzítésre képtelen ügyfélszolgálatosok keserítik Viktória életét. Pedig ő csak fizetni szeretne, ha már használta a vizet, ezzel nem kis zavarba hozva az ÉTV-t. A nagy hipermarketek és a nagy szolgáltatók mellett…..
Csaba a győri szürkületi zónában találta ezt a kiváló gumicokroid terméket, amiről csak sejteni lehet, hogy a környéken kotyvasztják, de hogy miből van, azt az ÁNTSZ se tudja:Én is találtam egy kis érdekességet. Ami mellesleg nagyon bosszant is. Egy gumicukorféleségről van szó…..
Amíg fel nem számolják és be nem hintik sóval az összes parkolótársaságot, kénytelenek vagyunk az összes sztorit lehozni, hátha felfigyel rá a gondviselés, a független ügyészség, vagy egy hollywoodba szakadt überproducer és kanyarít belőle egy szappanoperettet. Vasárnap este,…..
rockstopper 2008.07.25 12:32:58
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Majdnem egy hónapja írtuk, hogy a UPC átáll elektronikus számlára, és a papírért 96 forintot kell majd fizetni. Gábor egy másik aspektusból fogta meg a dolgot, ugyanis egyoldalú ÁSZF-módosítás történt, és ilyenkor a kedvezmények visszafizetése nélkül le lehet lépni, aki azt…..