Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gr82wök6ószfater

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
gr82wök6ószfater 2020.03.16 06:49:49
Az alábbi listában olyan nem-halálos önvédelmi eszközök szerepelnek, amik hatékonyan használhatóak önvédelemre, különböző támadások, veszélyhelyzetek esetén. A felsorolt önvédelmi eszközökre vonatkozó szabályozás nem minden országban egységes, így érdemes mindig az adott ország ide vonatkozó…..
Újabb meredek vállalással állt elő a Meredek Vállalások Nagymestere...
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Végetért a 2014/15-ös első osztályú magyar labdarúgó bajnokság. Több nem is lesz. Szó sincs persze arról, hogy felszámolnák az NB I-et, csak egyszerűen, ami ezután jön, annak már a labdarúgáshoz semmi köze nem lesz. Hernádi Zsolt, Csányi Sándor és Orbán Viktor (Fotó:…..
A kézilabda alapvetően egy nagyszerű sportág. A kétévente megrendezésre kerülő férfi VB pedig a sportági küzdelmek egyik csúcsa, az olimpia után a második legfontosabb eseménye. Logikus volna, hogy aki szereti a kézilabdát (még ha elsődlegesen a női szakág iránt érdeklődik…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Véget értek a bajnokságok. A világ értő fele Rióra, a futball-világbajnokságra figyel, és többé-kevésbé lázas izgalommal számolja vissza a napokat. Egy elsősorban focival foglalkozó blognak kutya kötelessége ilyenkor ugyanezt tenni, szerencsére ez nem is esik nehezünkre.…..
gr82wök6ószfater 2014.06.08 21:32:56
Hogy mennyi??? Fiatalember! No ne vicceljen! 1200 Forint??? Nézze mink kisnyugdíjasok vagyunk, lehet hogy maguknak ez nem nagy péz, de nekünk kibírhatatlan, mink szegény emberek vagyunk. Nagyonszépen kérem, a maguk cégének biztos sok péze van, majd kigazdálkodják, én aszt nem fizetem…..
gr82wök6ószfater 2013.10.10 19:56:46
@gipsz.jakab: Gondolkozz már! Nem a fogyasztásunk a többszörös, hanem a fizetnivaló,,,:-(
Örülünk, Vincent? A Csávók 2013.08.10 15:03:53
      A Csávók szabadidőruhában, nyakukban hatalmas aranyláncokkal, bandáznak a kisvárosok közterein, beszólnak a járókelőknek, isznak, verekednek, segélyből élnek, és pokollá teszik a rendes középosztálybeli emberek életét. A fiúk börtönbe kerülnek, a…..
  Nem a négyes metróra gondolok (oh, wait a minute...), hanem egyéb, a térhez kapcsolódó objektumokra, mint például az aluljárók. Az Urbanista és a 8ker blog is beszámol arról, hogy a méltán Budapest egyik segge lyukának tartott (van belőle jó pár) Baross téren – ahol…..
 Minden időben meg kell látni a szépet - én most vettem ki a sütőből a néznivalót. Nem akartam elengedni a jó időt, nagyon nem. Gondolni sem bírtam rá, hogy vége lesz. Ez egy néhány éve kialakult szemléletváltás eredménye: korábban már a Szent Iván éj hűvösében is az ősz első fuvallatát…..
gr82wök6ószfater 2011.10.09 15:35:06
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
gr82wök6ószfater 2011.08.17 13:39:44
@smalladam: Szerintem is katasztrófa ahogyan idegen nyelvet próbálnak nálunk okítani,,,
anno, amikor munkanélküli lettem, a munkaügyi központ engem is beiskolázott egyéb mellett angol nyelv "elsajátítása" céljából.
Már az első órán a nyelvtannal vette el a kedvemet a tanerő,,,
még egy szót nem tanultunk, de "tanította" a semminek a nyelvtanát,,,:-(