Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tellybooksah

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minél zártabb és hagyománytisztelőbb az arisztokratikus elit, annál kiemelkedőbb tulajdonságok kellenek azonban a felemelkedéshez... Nem mindegy, hogy az arisztokrácia felemel magához valakit a kiváló teljesítménye alapján, vagy az arisztokrácia süllyed és integrálódik az…..
..
tellybooksah 2013.06.10 14:28:27
@Wendég:
Öcsüke, te debilebb vagy helyből mint hat pár rendőrcsizma nekifutásból. Erőltesd meg magad, mert így, ezzel a teljesítménnyel nem hogy kreatívnak a Lendvai utcába, de pöcegödör tisztítónak se vesznek föl a bivalyröcsögei alapszerv székputrijába!
tellybooksah 2013.06.13 12:04:16
@Wendég:
Nicsak, a kis ökörszem, a madarak királya miket nem csiripel!
Cicus! Sok csúfabbnál csúfabb emberi tulajdonság létezik, de az egyik legocsmányabb az irigység!
Nyugodj bele kis narancsaroma, hogy sok mindenhez hozzájuthatsz einstand, kinevezés, kifosztás, elkobzás avagy rablás fényes nappal útján, de pont azokhoz, amiből a leglátványosabban vagy hóttkoldusszegény, (ízlés, stílus, intellektus, charme és nem utolsósorban MŰVELTSÉG az ezen, számotokra oly kézenfekvő módozatokon nem hozzáférhető.
(fújd ki az orrod! De ne a függönybe!)
KLA azelőtt írta alá az átvételi ívet, hogy megnézte volna, mit kapott az önkormányzattól a borítékban, így most 5800 forinttal kevesebb Erzsébet-utalványt kapott. Gyanítom nem vagyok egyedül a következő problémával és szeretném felhívni a figyelmet néhány érdekességre…..
tellybooksah 2012.12.13 22:48:02
tellybooksah 2012.12.14 01:24:06
@uraaam:
Meg amit a paci himbál!

Nem JOE, te háborodott!
OEM!

(már a régi görögök is ismerték a pinát)
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
sorok között Elrettentő példák 2012.07.12 21:59:00
Eredetileg Kiszel Tündéről szerettem volna írni, de meggondoltam magam.A szigorú börtönbüntetések nem kizárólag a társadalomra veszélyesnek ítélt személyek elkülönítését szolgálják, a szabadságvesztés lehetőségének általában elrettentő ereje is van. A…..
tellybooksah 2012.07.13 10:22:38
@belekotty:
A szügyészség _EGYÉRTELMŰEN_ leírta:
"...az intézkedések ugyan nem ütköztek jogszabályokba, de a vádlottak szándékai jogszerűtlen célzatúak voltak..."
Tehát _NEM ÜTKÖZTEK JOGSZABÁLYOKBA_!
Akkor mi a búbánatra _bármiféle_ ítélet? Milyen ügyész, aki ezek után nem ejti azonnal a vádat? Milyen bíró az, aki azonnal nem menti fel a vádlottakat bűncselekmény hiány miatt? Hát itt már sehol egy épeszű ember?
Még egyszer: a szügyészség szerint _NEM TÖRTÉNT TÖRVÉNYSÉRTÉS_!

Nullum crimen sine lege
Nulla poena sine lege

Kétezerötszáz éves alapvető jogelvek!
Pác: Mostanában egy számomra új páccal kísérletezek. Talán az egyszerű összetevők miatt, de az eredmény egész ízletes. Ugye az igazi ínyencek nem pácolnak, hanem a friss húst (végig tarjáról beszélek, én leginkább ezt szeretem sütögetni) szinte a vágás napján teszik a…..
tellybooksah 2012.06.23 13:03:19
@ainex: Már a régi görögök is ismerték a pin... (bocs!) a kratert. (lásd még:Platón-Lakoma)

Próbáljátok ki a fröccs-hosszúlépés-házmester vonalat jobbfajta kadarkából.
Lesz nagy ámulbámul nyelcsettint.
mottó1: "Két hónapja ott ülök a tárgyalóasztalnál, csak nem jönnek" a kóceráj hoppmestere mottó2: "egy normális országban, egy tisztességesen működő kormány a rendet és a biztonságot garantálja az ott élő állampolgárok számára"valami állat, talán gerlice Két hónapja…..
tellybooksah 2012.06.23 20:48:42
@Kuviklacz:
"csökkenteni kellene a hatalmukat... "

Hogyúgyvan!
És ez eddig még egyikünknek se jutott eszébe! Sebaj, most már nem halunk meg annyira hülyén!
A Kereszténydemokrata Néppárt már megint nem fért el Orbán Viktor nadrágjában. Addig fickándozott a kis huncut, addig nyomakodott és furakodott, amíg be nem terjesztett egy törvénymódosítást, ami betiltaná az önkényuralmi rendszerekkel összefüggő személyek, szervezetek,…..
tellybooksah 2012.06.22 22:42:52
@No_Fidesz_No_Problem:

Nem!
Az igazi nemes kikúrás az lesz, hogy az _ÖSSZES_utcát, teret, sikátort, sugárutat, bármiféle közterületet amely templomot, kápolnát, kőkeresztet, pléhkrisztust érint kötelezően átnevezzük Dr. Semjén Zsolt utca, tér, sugárútra.
Képzeld el, a következő 50-100 évben a bádogbános, lelkész, pifpek, érsek stb. bárhonnan kap bármifáéle küldeményt EZT a nevet lesz kénytelen elolvasni újra meg újra...
Brrrrrr!
tellybooksah 2012.06.23 00:13:10
@bankvezér:
Hipernormális országban pedig (gy.k. kies hazánk) a bankvezérek (kivévée a Csá-val kezdődő és nyi-végű nevűeket) dúvadnak minősülnek és vadászatuk korlátlanul szabad, a leadott nyers bankvezér gereznákért pedig díszkötésű Alaptörvényt kap a vadász, A Mi Hősünk sajátkezű aláírásával.
tellybooksah 2012.06.23 18:56:28
@jotunder:
Jottányi homoúzion? Ariánusok? Bogumilok? Katárok? Eretnekek oda-vissza?
Ennél hirtelen nem tudna a Homár lelkileg fájdalmasabb zaklatást kitalálni, mint amit az Erste huncut számítógépei és kezelőik kieszeltek. Naiv ügyfet 5 éve halott fia banknak leadott autója miatt zaklatja fantomtartozásokkal, ami odáig fajult, hogy KHR-listára…..
tellybooksah 2012.06.23 08:32:22
@S1lver:
De igen, _MEGSZŰNIK_!
  Az Acer a Computexen bemutatta első Windows 8-as laptopjait, egy 11,6-so és egy 13,3-as full hd felbontású érintőkijelzős utlrabookot. A két gép még az idén a boltokba kerül, alumíniumvázuk lesz, 12 és 9 órás akkumulátoridőt ígérnek, kijelzőjét 180 fokban hátra lehet…..
tellybooksah 2012.06.13 02:12:45
@Legelő Őse:
Miért volna baj? Majd a kocsid is mph-ban fogja mutatni a sebességet, a a földszint lesz az első emelet, a bótban négy font újkrumplit veszel, a kúton gallonban mérik majd a benyát és vakarod a fejed a levegőpisztolynál, hogy a járgányodra előírt 2.2 bar az hány psi.
Az ember nem tudja elkerülni a személyes ügyintézést, ami azzal jár, hogy megkeseredett és undok ügyintézőkkel kell találkoznia. A mosolytalan ügymenet már megszokott jelenség, de a parasztság egy új elem a gépezetben.A helyzet nem szokatlan. Személyesen kell elmenni a bankba, mert…..
tellybooksah 2012.06.04 08:57:37
@pruntyike:
Ismereteid rémületesen ..... (ez itt az öncenzúra).
A "paraszt" szó pejoratív értelmezése éppenpont a nemesség - azon belül is főként a dzsentrik szüleménye.
Magyarország nem részvénytársaság!Orbán Viktor 2004 április 6...
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
tellybooksah 2012.06.04 00:04:46
@Kuviklacz:
Nagyon tévedsz.
Könnyedén ki lehet rúgni kétszázezer embert, és ki is fogják rúgni mindet. No nem a liberbolsinemzetárulóglobalokarvaly újak. Nem. A tulajdonosokból azok, akik még szabadlábon lesznek. Ugyanis az új időknek új dalosai majd ugyanúgy a saját cserkészcsapatnak passzolják át a koncot, mint az elmúlt 22 évben az éppen a szertárkulcsot birtoklók. EZEK meg mennek az árokpartra legelni.
Dolph Lundgren 1994-ben óriási lehetőséget kapott és önálló filmmel lephette meg rajongóit! Ebből lett a Zsklasszikus Dzsungelháború ,amelyben Dolphi hallgat a szívére és ahelyett ,hogy jó zsoldos módjára átrendezné a terület népsűrűségét inkább jó oldalra áll. A film…..
tellybooksah 2012.05.24 17:27:12
@Kgabor3221:
Gigamegabéxarás!
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
tellybooksah 2012.05.17 22:18:22
@A Tyne folyó déli partja:
_NÁLAM_ éppen bejött rágcsáló olvtárs feltételezése! Nekem ugyanis egy kanyi _FIZETÉSEM_ sincs.
A _JÖVEDELMEMHEZ_ meg csak a könyvelőmnek van köze.

(nem véletlen a nickem)
Tisztelt Cím! Olvastam hirdetésüket, hogy írjunk, ha valami nagyon jó vagy valami nagyon rossz történik velünk az egészségügy területén.Édesanyám történetét szeretném elmesélni. Daganatos volt, majd negatív leletekkel adták haza a 3 hónapos kemoterápia után. Csak 3 havonta…..
tellybooksah 2012.04.30 09:01:04
@komplikato:
És azt is tudod, hogy mennyit keres a Bécsi út túlsó végén egy takarítónő? Egy utcaseprő? Egy betanított hidegburkoló?
Miért is _PÜNKTE_ csak egyes dr. med. titulusú hominidákkal legyek szolidáris?
Hatévnyi vizsgálat után bebizonyosodott, hogy egy hangszert találtak egy 5000 éve halott nő sírjában. Szakértők kiderítették, hogy az észak-iráni Gohar-Tepében 2005-ben megtalált különös tárgy klarinét volt. Ráadásul most még dobókockák is előkerültek a lelőhelyen. Ali…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
tellybooksah 2012.04.26 15:40:51
@A Spanyol Inkvizíció:
Talált, öcsüke? Fáj?
Borogasd!
Imádom ebben a qrrwaországban, hogy az Óberhóhem-komplexus népbetegség.
Mókuscickányliliombibém!
Mit tudsz te rólam? Nemde, akár sztárügyvéd úr is lehetek? (a jó ügyvéd jól ismeri az összes paragrafust, a sztárügyvéd jól ismeri az összes bírót)
Szóval, könnyed, belekötési ujjgyakorlat céljából szíveskedj valami betonféleséget választani, a serdületlen ifjúságot pedig ne hülyítsd az efféle "kár ugrálni, úgyse nyerhetsz soha" dumával, elég hülyék ők maguktól is.
tellybooksah 2012.04.26 17:04:53
@A Spanyol Inkvizíció:
Figyelmeztetlek, hogy nálam hízelgéssel sok mindent el lehet érni, de a szexuális irányultságom véglegesen rögzült _HETERO_!
(Esetleg próbálkozz Röhögény cimbidnél)
tellybooksah 2012.04.26 17:06:38
@Kifordított kacagány:
Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem????"
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tellybooksah 2012.04.26 12:39:04
@breki11:
Cicuka! Ilyen óhajokkal ne a röndérbácsikat tessék nyaggatni, hanem szépen kisminkelve lambadázz be a Blue Oyster Bar-ba.
tellybooksah 2012.04.26 13:50:15
@geegee:
ezt a pótkerekes faßságot meg mikor álmodtad?
A pótkerék _NEM KÖTELEZŐ TARTOZÉK_!
tellybooksah 2012.04.26 14:53:00
@geegee:
Irónia?
Az ott van valahol Alsó-Polémia mellett és a vasalóiparáról híres?

(Jóvanna, ebben a mai világban...)
tellybooksah 2012.04.23 23:52:10
A matematika történetének talán leghíresebb előadását David Hilbert tartotta 1900-ban a párizsi matematikai világkongresszus megkezdése előtt, az általa fontosnak tartott matematikai problémákról. Ötvennégy évvel  később az amszterdami matematikai világkongresszus…..
tellybooksah 2012.04.23 18:56:11
@Lasombra:
Akkor ma a Bibó szakkollégium volt növendékei Delhitől Berlinen keresztül a MIT-ig tanszékvezetők, viszont a Mószer Aranka szakkollégium uracsai (bizonyos szőlőbányásszal az élen) lennének a Vidám Fiúk.
Apróságokon érdemes csak bosszankodni. Nem nehéz manapság, bosszantó apróságból rengeteg van, ezzel szemben nagy dolgokból… ehh. Nekünk még a botrányaink is olyan pitiánerek. Schmitt hozott nemrég egy aprócska csöppnyi izgalmat a fakó pusztai hétköznapjainkba,…..
tellybooksah 2012.04.20 21:55:25
@Egyedi nicket kell megadnod:
Fején tanátad a lényeget!
No meg az sem érdektelen, hogy az egységsugarú, halmozottan kártékony helyzetű magyar bürokrata a tértivevény létének köszönhetően nem tud _MINDIG_ kikúrni azzal a rohadék pógárral, aki nem átallja mindenféle hülyeséggel elrontani a napját. Pölö a fődhivatali zsírsertés végre kénytelen volt megírni a határozatot (tavaly augusztus óta) a jelzálogjog törléséről. Mert nem volt képes prezentálni egy tértivevényt, bizonyítandó, hogy ők már ténylegigazánistenbizony postázták.