Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capor_

0 bejegyzést írt és 1078 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
capor_ 2019.02.12 12:55:22
@Dr.OG: Illetve ennek az "új" változata, a Warblade! Nemrég újra végignyomtam :)
Bezár a méreggyár! Sikerült kiharcolni. Budapest, a 8. kerület, azon belül is a józsefvárosi Tisztviselőtelep lakói és a Heim Pál Gyermekkórház kis betegei végre biztonságban lesznek! Néha-néha ellenzéki képviselőként is lehet sikert elérni. Ha az ember nem hagyja annyiban! Kirobbantottam a…..
capor_ 2018.11.11 09:34:34
@Molnárgörény: a szerző kicsit pontatlanul fogalmazott ugyanis nem bezáratta hanem elérte, hogy a környezetvédelmi hatóság vizsgálja. Ezt a vizsgálatot a cég nem várta meg, inkább bezárt. Ez azért sokat elmond...
Jelen munkaerőpiaci helyzetben nem kell megijednie az embereknek egy cég bezárásakor.
A sok Michelin-csillag után ideje egy kis Michelintelen beszámolónak, vannak ugyanis fantasztikus éttermeink, amik még fel sem bukkantak a tesztelők határidőnaplójában, pedig nagyon is megérdemelnék a figyelmet. ..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Subba Subba másnap: Reggeli 2017.10.07 09:44:51
Lost in the sauce @lost_lands #LOSTLANDS Hungry? Just eat some ass � @Excision @downlinkmusic @snailmusic pic.twitter.com/6mMAFHgSwe — �George (@RJ_Scott) October 4, 2017..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
capor_ 2017.09.03 14:21:46
Képzeljük el, hogy ülünk a Balaton partján egy finom hekk mellett, isszuk a fröccsöt, és megcsörren a telefonunk. A munkáltató hív, hogy munkába kell állnunk, meg kell szakítanunk a nyaralást. Eleget kell tennünk ennek? Vagy jogszerűtlenül járt el a munkáltató? Elsőre biztosan azt mondaná mindenki,…..
Megérkezett az első trailer a Star Trek: Discovery-hez, ami láttán egyvalamit biztosan állíthatunk: meglehetősen látványos lesz, mint az Enterprise volt. Illetve még valamit: nem igazán viseli magán a Star Trek jegyeit. A díszletek és a jelmezek egyike sem emlékeztet a megszokott dolgokhoz. Hogy ez…..
Múlt héten forgattunk Miskolcon, a Számozott utcákban. Azóta nyolcvan újabb ház bontását kezdte meg az önkormányzat. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a stadionrekonstrukció csak ürügy volt, a Számozott utcákban valamennyi házat le fogják dózerolni. A városvezetés szerint „a lakosság részéről…..
A 2016-os felmérésében a GfK megvizsgálta, hogy mekkora az európaiak vásárlóereje, ami az adott régió gazdagságát mutatja. A vizsgált körzeteket az irányítószám első két számjegye alapján alakították ki. Ez alapján Magyarország leggazdagabb része Budapest és környéke,…..
A DC az utóbbi időkben borzalmasan rossz lóra tett elhamarkodott filmkészítési technikáival. A Man of Steel egy átlagos eredettörténet volt, nem túl megszokott nézőpontból tálalva, de néhány idegtépő momentumát leszámítva még filmként tudott működni. A következő projekt azonban legtöbbünknél kiverte…..
A boltokban annyi féle Túró Rudi hasonmás kapható, hogy kíváncsiak lettünk: tényleg a Pöttyös-e a legfinomabb és mennyire gagyik az olcsó Rudik. Érdemes-e a drágábbat venni? Ezért megvásároltuk a környéken kapható összes fajta túró készítményt és nekiláttunk kóstolni. Tesztalanyok: 2 felnőtt és 3…..
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
Subba Villalakók sötét titkai 2016.08.28 12:40:51
Ma este indul  a ValóVilág megint. Ezekkel a sötét  tagokkal:..
capor_ 2016.08.28 14:01:17
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
Július 21-én kilakoltatták a Jéri családot a Magdolna utca 12-ből. Végignéztük. Szerző: Laborczi Dóra | Fotó: Román Péter A ház homlokzatán nagyobb molinó és kisebb tábla hirdeti, hogy ezt az önkormányzati lakóházat a Széchényi terv és a Magdolna program keretében, EU-s forrásokból, összesen…..
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
  A Pityinger tesók újabban boybandban nyomulnak. Happy GangBang  ..
Ez a koncert az ARANYALBUM.torrent Volume 1 bemutatója lesz, de persze a régi slágerek mint Elton John, Rohadt Szexi, Valahol Messze, Brutális Nyár, Maximális Extázis, Baby ésatöbbi is felcsendülnek kb 134 decibellel. A rendezvényt a következő szavakkal lehet majd a helyszínen ill.…..
Hát az enyém tuti nem, de fosom magam össze: Nem viccez...
capor_ 2015.01.24 12:30:40
Én még ma is úgy látom: az adott körülmények között talán életem három legjobb döntése közé tartozik, hogy húsz év kihagyás után visszaültem a bal egybe. De most nem…..