Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gusandor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábban sok nehézséget okozó ügymenettől eltérően végre könnyebbé válik a helyi adók befizetésével kapcsolatos ügyintézés.  Az eddigi gyakorlat az volt, hogy márciusban az adófizetés esedékességekor be kellett menni a Városházára egy csekkért, melyet mindenki maga…..
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
gusandor 2012.10.28 18:53:11
@Zwickau001: J a és azután mint lenni szokott, a kezed beleért a bilibe... :D
Irigylem azokat a megszállottakat, akik képesek egy húszéves, teljesen átlagos autóval hetekig vagy akár hónapokig foglalkozni, hogy azt többé senki ne keverhesse össze a több tízezer hasonlóval. Előre szólok, hogy az alábbiakban egy szó sem esik majd ízlésről, most az…..
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
gusandor 2011.01.15 01:35:32
Egy másik nézőpont.

nteslent.blog.hu/2011/01/14/igenis_fizessen_a_sziget_a_terulethasznalatert?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
gusandor 2011.01.16 11:51:37
@orient:
Orient, Te gazdaságilag (is) Sík hülye vagy. Amihez nem értesz ahhoz minek szólsz hozzá. "Leírtam ezt a választ aminek nincs köze a szigethez mert nem azért aggódok igazán. Ja és légy szíves ne válaszolj vissza mert nincs kedvem agyatlan embereknek érvelni dolgokról ami teljesen evidens."
Két hónap múlva ismét választunk, hogy aztán – ha minden a tervek szerint halad – három és fél évig használat nélkül porosodjanak a szavazóurnák. Az októberi önkormányzati választásnak már e tény miatt is kiemelt jelentősége lenne, nem is beszélve arról, hogy a…..
gusandor 2010.08.01 21:46:57
@cambridge.on:
"Csak most a demokrácia halad a kivégzés felé!

Akkor lesz Orbán leváltva, ha igazzá válik a Fidesz szlogenje:
Rosszabbul élünk, mint négy éve éltünk!
Sajnos minden esély megvan erre is."

És mond kia demokrácia? Te??? Nem az a többség aki megválasztotta őket? Ha úgy lenne ahogy mondod 4 év múlva újra jöhetne az elmúlt 8 év söpredéke, a tolvaj banda. Útálom azt akinek ez az egyetlen kiút...
Szórakoztató éveknek nézünk elébe, amikor a politikusok felelőssége, a közügyek rendezése és egyáltalán a politika szó jelentése gyakorlatilag új értelmet fog kapni egy egészséges zárványnak köszönhetően, amely tegnap az országgyűlés beteg testébe ékelődött, hogy…..
Pezsgett az átigazolási piac szerdán, egymás után jelentették be, ki hová igazol, illetve kit mely "csapatok" udvarolnak körül. Mesterházy Ernő: leigazolva. A nap szenzációja Mesterházy Ernő leigazolása volt, aki tegnaptól már a Gyorskocsi utcai bv csapatát erősíti,…..
gusandor 2010.02.04 18:45:26
@laspalmas: Már nem a főszerkesztője. Nem túl régen, de felmondott.
gusandor 2010.02.04 18:48:44
@ostoba 8o: Miért eddig bátorság kellett? Max részedről...