Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fefa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
Amikor először elolvastam a történetet, elgondolkoztam, vajon mit szóltok majd Helga írásához, de annyira magával ragadott a szenvedélye, és a sztori sok szempontból annyira magyaros, hogy közzéteszem. A helyzet különleges: adott egy Új-Zélandra készülődő család, akik úgy…..
Fefa 2012.07.31 07:09:11
@tsík: és még azt hittem,hogy én vagyok demagóg,de neked sikerült túltenned rajtam...Bizony szoktam moziba stb menni,csak nem milliós nagyságrendű összegekért,pedig a moziba járás is olyan passzió lehet,mint az állattenyésztés....ellenben igyekszem ott lenni és adakozni az Mikulásgyárnak,a jó állapotú,felesleges ruhákat a rászoruló családok konténerébe dobom,és az adóm 1°%-át is a gyerekeknek adom...mert ők a jövő.És te mit is teszel?
Fefa 2012.07.31 07:12:12
@zbzbzb: taníts engem Mester,kérlek!Aki ennyire tudja a tutit és nem fél ilyen karakánul megmondani,attól sokat lehet tanulni a mai Magyarországon!
Subba Tótisz mém 2012.07.26 12:35:00
Amennyiben lemaradtál volna a tegnap megjelent Tótisz András interjúról, mindenképpen olvasd el. Persze aztán a szuper kis összefoglalót is a Mandineren. Az erre épülő Mém Tumblr Mit tud tenni utólag egy fordító, ha belefut egy olyan hibába, hogy a népszerű zenekart, a Kings of…..