Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dugommier

27 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha van valami, ami majd egyszer kinyírja, vagy legalábbis picit letisztultabbá teszi a jelenleg digitális vadnyugatra hajazó streamingpiacot, az az a fajta túlkínálat lesz, ami felé az iparág éppen 400 km/óra sebességgel halad, de a volánnál nem Fernando Alonzo ül hanem egy nem különösebben…..
dugommier 2019.05.02 20:03:26
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit, bezony, 12 kategória, viszonylagos pucc és szerény, de ízléses gálaműsor is jár hozzá, na nem itt és most, hanem majd március 28-án a Pesti Vigadóban. A díj a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, célja, hogy klasszikus kritikai…..
Mi is szoktunk elrontani dolgokat, szóval nem tudok ilyenkor önfeledten nevetni a tévés bénázásokon, de azért vicces, hogy a M1 szerint a Szabadság, szerelmet Andrew G. Vajna rendezte, mert a rendezőt úgy hívják, hogy Goda Krisztina. Ő csinálta például a Kaméleont, a Csak szex és más semmit, és a…..
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
dugommier 2017.07.24 18:45:35
@szánmonoxid: Sajó téved, a bíróság ítéletében is szerepel, az index is leirta,hogy nem ért hozzá, nincs jelentősége, csak egy fránya tény.
dugommier 2017.07.24 18:48:17
@dugommier: amúgy én LP rol beszélek, nem az aktuális holgyrol.
dugommier 2017.07.24 19:49:51
@morph on deer: @Thunder_th: Ez nem enyhébb kifejezése a tortenteknek,hanem hazugság, ha nem rúgta fel nem rúgta fel,kesz,mit lehet ezen magyarázni? Ha azt írta volna amit Te egy szavam se lenne.
Vasárnap este osztják ki az Aranyglóbusz-díjakat, a HFPA, azaz a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások gittegyletének rendes éves kitüntetéseit. A gálát simán hívhatjuk a szegény ember Oscarjának is, értéke megkérdőjelezhető, hiszen az odaítélő grémium sokszor…..
                       A populáris Coelho divattá érett egész Európában, az irodalomhoz mélyen értők kétkedéssel figyelik, az olvasók pedig lelkesen isszák tanításait. Úgy tűnik Szikora rendezése inkább ennek tudatában elkövetett üzleti manőver, mint…..
Nehezen találok rá szavakat, mennyire örvendetes esemény volt a film megtekintése. Szigorúan kötelező megnézni, egyszerűségében zseniális, precíz, gyönyörű és megható mozi. Gazdagabban távoztam a vetítésről.   Michel közvetlenül a nyugdíjazás előtt veszíti el a…..
Értékcsökkent bulvár-világunkban Tommyról a MIB széria jut eszébe a zembereknek mostanság, a dörzsöltebbek emlékezhetnek botrányos házasságára a Baywatch lánnyal, kicsapongó életmódjára, de biztosan nem várnak tőle ilyen filmet, aminek egyszemélyben rendezője, szereplője…..
Vajon a Sziget főszervezőjének, aki megtisztelő elismerést kapott - a csillagot hozták le a Ráday utcába, egyenesen a gumiabroncs gyártó cég megbízott szakemberei - van e tudomása róla, ha ijesztő kémiai anyagokat használnak a tavaszi menü összeállításakor? Sosem fogom…..
Véleményem óvatos, hangulatom megengedő ezen a szombati estén, a budapesti világpremier elsőnyilvános előadásán, de vissza is kell fogjam magam. Nem eshetek véres tollal egy házi főpróbának,elhivatott színészeknek és gyerekszereplőknek, akik nem sajnálták - fáradtságukat…..
   Meg merte csinálni. Cronenberg úr alig változtatva a forgatóköyv alapjául szolgáló Don Delillo könyv dialógusain, Juliette Binoche és Paul Giamatti beszédítésével 108 percben megrendezte művét. Remélem csak fogadásból tette. Én speciel letöltendő börtönt adnék…..
Amikor minden változik amerikai vígjáték, 96 perc, 2007     April, az adoptált, harminckilenc éves New York-i tanítónő kapuzárási pánikban szenved, mert míg ő kisbabáról álmodott, a férje elhagyta. Másnap meghalt szeretett mostohaanyja és felbukkan  vér…..
100 perces furfangos unalom Cash kellemes modorú férfi, nagyszabású rablások specialistája. Fivérét Solalt meggyilkolják egy rivális csapat tagjai. Cash úgy akar bosszút állni rajtuk, hogy megszerzi a zsákmányukat, egyesíti erőit Maxime-mel, a veterán tolvajjal és a csinos…..
Ifjabb Reisenbüchler Sándor színész, animációs filmrendező édesapjával egy évben, 2004-ben hunyt el. Leginkább szinkronmunkáiról emlékezhetünk rá, a MIB sikerét látva, ma is lenne dolga bőven. Egyike volt az ígéretes fiataloknak, akik 40 éves koruk előtt lángoló…..
Ott a helye mindannyiunk film gyűjteményében! Az egyszerre vidám és bánatos, nagyszerű alkotás vitathatatlan gyöngyszeme a francia filmgyártás tavalyi évének. Felejthetetlen sírós-röhögős jelenet a filmből Driss első operalátogatása, amit bármikor ugyanolyan lelkesen kacagnék…..
  Az iráni származású, elnyugatiasodott hölgy saját könyvéből írt, első rendezését láttam tegnap éjjel, amiben a karibi kalózlány Keira Knightly, a Na-vi Sam Worthington, a mexikói fűszerezésű Eva Mendes és a francia konyha stílusát képviselő, Guillame Canet fulladt…..
  Az egy hét alatt  70 millió dollárt megkarcoló bevételű MIB 3 főhőséről  eszembe ötlött a Chris Gardner élete alapján, 2006-ban forgatott A Boldogság nyomában. Kíváncsi vagyok ennyi év távlatából milyen hatást gyakorolna rám a film, amelyben Will Smith meglepően komoly…..
Magaskultúra Utódok-2011 2012.06.17 21:30:00
 Alexander Payne gyászos, 115 perces családi filmjét az utolsó mozisztár George Clooney jutalomjátékának szánhatta. Pont olyan lett, mint szereplői, a hawaii ingben parolázó tehetős kuzinok, kicsit vicces, szegényes tartalommal kívül és belül. A túlterhelt kétgyermekes apa…..
Magaskultúra Cirkuszművészek 2012.06.08 23:10:00
 KEZDŐDJÖN, KEZDŐDJÖN skandálja az öt éves átlagéletkorú tömeg. Megnyugtató ezt azüvöltést hallani, lám húsz év múlva is lesz még aki a meccseken teli torokból himnuszténekeljen. Egy barátom meghívására érkeztem a futballklub korú Fővárosi Nagycirkuszbaegy nyári…..
 „Veled már annyi rossz történt, hogy csak szomorú bohóc lehetsz. Egy dolog menthet meg,a bosszú!” Apai jó tanács a kusza spanyol politikai helyzet aktuális áldozatának szájából. Emlékszem a berlini bohóc történetére, aki az egyik előadáson kínjában…..
 Ben Mee igaz története nem ismeretlen számomra, sőt személyesnekis nevezhető, hiszen a National Geographic Chanellen bemutatottdokumentumfilm sorozatban, volt szerencsém a hangomat kölcsönöznineki. Jó hangulatú film volt egy elhivatott emberről, aki mindennehézségben kitartott,…..
  „Mert a színháznak a máról kell szólnia. Ha a tegnapról szól, akkor márunalmas. Ha megfog egy darab sztorija, rendszerint az kezd érdekelni,hogyan lehet még jobb a története. Olyan, hogy a nézők számára mindenpillanatban érdekes legyen, akár úgy, hogy…..
Magaskultúra Morfiumot kérsz? 2012.05.24 08:36:00
  Laza  45 perces várakozás után hangzott el a fenti  kérdés, a láthatóan nem tiszta tudatállapotú, exkommandós szanitéc szájából, aki mentőorvosként végre a segélyhívás helyszínére ért, nem írhatom hogy sietett, mert nem így történt. Futó pillantást vetett a…..
 Magyar színház, Guelmino Sándor„ Miért nem hiszed el hogy szeretlek, hisz nincs szükségem rád ” A szigorú jegykezelő kidobónéni , talán zokon véve  a látogatást terel bennünket a nézőtér helyett a színpad  felé. Bár nem érkezünk korán, a hét…..
 7.8/8.5 (tilos/nem ajánlott/ tucat/ajánlott/kötelező) A felkapaszkodott sofőr igaz története, aki főnöke halála után a vietnámi háborús piacról importált hernyóval teríti és olcsó áraival, szigorú üzletpolitikájával  biztosan uralja az amerikai piacot. Bukását…..