Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picibalint

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már többször írtam arról, hogy milyen jó dolgok vannak Ausztriában, mik azok a tények, amik miatt könnyű igazán élhetőnek érezni a legtöbb helyzetet. Most egy olyanról lesz szó, ami inkább ízlés és gusztus dolga. Ami biztos: nekem még szoknom kell. Az otthoni uszodákban vannak a férfi és női…..
Mi lehet csodásabb télen a hónál és a tükörsima korcsolyapályáknál? A következő befagyott tavak és túraösvények garantálan elkápráztatnak téged is - te melyiket próbálnád ki? Svédország A délkeleti Östergötland megye téli panorámája egyszerűen bámulatos… Kanada Az Ontario megyében lévő…..
Mindenkiben ösztönös reflex, hogy a hideg téli és a forró nyári napokon nem hagyjuk nyitva az ablakot. De miért is? A fránya termodinamika nevelte belénk, mégpedig a második főtétele, miszerint a hő spontán mindig a melegebb helyről a hidegebb felé áramlik („Csukd be az ablakot, mert kimegy a…..
picibalint 2017.11.26 22:52:51
@gabiiii:
Ez hülyeség, az egész EU össze van kötve egy hálózattá. A vízi erőművek és a nukleáris erőművek nagyjából folyamatosan egyenletesen termelnek, a gázüzeműek csúcsra, a megújulók, meg ha van szél vagy nap. Az összes előállított mennyiséget kell nézni.
Szauna Hárpia Cenzúráztak! 2017.11.08 11:59:33
Első blogbejegyzésem rövid volt, ámde sokan reagáltatok rá. A mai napon nem erről szerettem volna írni, de a tegnapról muszáj kicsit itt beszélnem mert egyéb kommunikációs csatornáimat egyszerűen elvágták - Facebook profilomat letiltották. A blog soha semmilyen cég vagy személy érdekét nem…..
árnyékos oldal Deszkamodell 2017.02.10 20:20:38
Nem, ez nem egy anorexiás, csontos csípőjét kifutókon riszáló, a legújabb divatot diktálni hivatott öltözéket bemutató fiatal lány, hanem a mérnöki munka egyik lépcsőfoka. Az elektronikus eszközök fejlesztésének olyan állapota, amiben az egymással összekapcsolt alkatrészek teszik a dolgukat, de…..
A horvátországi Krk szigetén felépített házat alig lehet észrevenni. Három oldalról a földbe vájták, csupán a déli oldalán vannak ablakok. A ház tetejét már részben benőtte a fű, pusztán a parabola-antenna és főképp a napkollektor cellái bizonytalanítják el a…..