Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eca

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
… így teljesen önszántamból folytatom a blogomat (a szokásos ütemben, tehát legjobb esetben is még egy darab bejegyzésre számtsatok!) :) Én a csúcson akartam abbahagyni a múltkori bejegyzéssel, dehát csak visszatapsoltatok! :) Képeket viszont nemigen fogok beszúrni, mert sokáig…..
Alapvetően ezt az elmúlt hétvégére értettem volna, de ma reggel egy csodálatos meglepetés ért, egy vonyarcról küldött, kb 10 oldalas, matricákkal teli levél formájában, amit rengetegen írtak! Sok hercegnő volt benne, meg hercegek párkeresési tanácsokkal. Én a Kati írását is…..
Ma sem fog összejönni a rendes bejegyzés, de legalább a bankszámlanyitás el van intézve. A guidingosok azt mondták, hogy 100 helyett 45 font. A jogászaimat kérdezem, (mivel nem szeretnék fizetni továbbra sem, mert van akinek elengedtéka  teljes összeget) hogy elmehetek -e a jogi útra…..
i(L)greece soha ne mondd, hogy soha 2011.08.20 18:00:09
 és ezért a görögök nem is teszik, szavuk sincsen rá. Amúgy görögül már nagyon sokat is tudhatnék, ha rá tudnám venni magam a tanulásra, de nem igazán tudom, ma a többiek elmentek megint valami másik strandra de fél7kor indult a buszuk, úgyh én nem mentem, viszont amíg el…..
 Na akkor először is válaszolok az Imi kérdéseire. Igen, itt is van kaja, szoktak is enni az emberek rendesen:) én pl vettem nutellát, de még mondjuk nem ettem belőle. Amúgy meg a suliban van ilyen étterem, ahol mindig van egyféle főtt kaja, meg sali hozzá, meg dinnye, és 2.70,…..
i(L)greece elkérték a kezemet 2011.08.17 19:26:08
 De amúgy tényleg:) A következő történt: pár napja így együtt voltunk a többiekkel, volt iylen iszogatásféle is, és egyszer csak odafordul hozzám egy srác(Raul), hogy eszti elkérhetem a kezedet? hát nem mondom, furcsállottam a dolgot, de gondoltam ha már kb a 4. napomon…..
i(L)greece :) 2011.08.15 20:32:00
 Tegnap nem írtam, lévén semmit nem csináltam, de a szó legszorosabb értelmében. Kivéve persze Grace klinikaJ.Ma viszont hohóóó. Elmentünk egy másik strandra ilyen nagyon sokan. Busszal kellett menni, és 1 óráig tartott az út. A görög buszokról érdemes tudni, hogy…..