Regisztráció Blogot indítok
Adatok
choozee

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Körtependrive 2009.08.04 10:22:13
Az lett volna vicces a lámpa alakú pendrive-ban, ha világítani is tud. Így csak egy a millió furcsa formájú pendrive-ból. Az mondjuk mellette szól, hogy nagyon olcsó. A 2GB-os változat 19 dollár, a 4GB-os 22 dollár, a 8GB-os pedig 32 dollárba kerül. A Brandónál kapható.Via Coolest…..
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
Up Side Down Tavaszi Ébredés 2009.04.02 16:16:00
Végre megjött a tavasz! Csak 1 hónapot késett de legalább itt van! Kezdődik az élet és kezdődhet az én szociális életem is. Ami egyedül hiányzik az a tökösség.Elhatároztam hogy baszok a Rules of the Game-re mert nem tetszik hogy mások adnak feladatot. Azt hiszem magamnak kell a…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Up Side Down Day 1 2009.01.20 18:04:37
Ma van az elkövetkező életem első napja. Elhatároztam, hogy a Rules of the Game- et végig csinálom ha törik ha szakad. És ide ebbe a blogba le is írom az élményeimet és a sikereimet.Day 1MISSION 1: Evaluate YourselfWrite one or two sentences describing how you believe other people…..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..