Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorothy2

139 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dorothy Válasz 2014.10.07 10:29:39
Kicsit több, mint egy hónap múlva haza költözök.  Részletek hamarosan. Nem tudom, mikor, mert kicsit hirtelen jött nekem is, és még sok mindent kell elintéznem addig. Meghát még Grúzia is vár:) wwwuuuhhhúúúúú..
Dorothy If I had balls 2014.09.21 17:07:42
Egyik barátnőm felvetette, hogy mennyire rossz olvasni a fekete alapon fehér betűket. Így most dizájnt váltok. Remélem tetszik. Pénteken meditáltam a csoporttal. Minden alkalommal meditálunk egy fekete-fehér képre, amin spirituális vezetőnk van. Ezúttal Jana tartott egy…..
Dorothy Namaste 2014.09.13 12:19:26
Tudom, ha elkezdek írni mielőtt a szürkeséget felváltja a napfény akkor a maradék álom is kiszáll a szememből. De lehet ha megvárom a napfényt az összes ihlet kiszáll a fejemből. A most következő bejegyzés inkább csak filozofálgatás. Szóval akit nem érdekel, ne olvassa el,…..
Kezdjük egy udvarias monológgal: Milyen meleg van errefelé? Még ilyet. Majdnem 28 fok. Eszméletlen, nemdebár? Kánikula Londonban. Tavaly is volt vagy 3 hét, mikor irtózatos meleg volt. Bizony ám. És most tényleg mi újság: Erre felé járt svájci barátnőm a családjával. Múlt…..
Dorothy España 2014.05.19 01:00:48
A husveti szunetben elmentem Spanyolorszagba nyaralni. Ximena, a mallorcai baratnom hivott meg minket de csak Marguerite, a francia baratnom es en bólintottunk rá eme nemes meghívásra. Úgy beszéltük meg, hogy Madridban találkozunk, bulizunk egyet, aztán pedig átbuszozunk Segoviaba, ahol…..
Dorothy elmelkedes 2014.05.15 13:19:24
Ami meg tortenhetett volna, de nem tortent, inkabb csak a fejemben fejezodott be, de megtortenhetett volna konnyeden, ahogy megtortent sok mas hasonolo eset: - Jo napot! Hogy van? - Jo napot! Hogy van? - Csak idopontot szeretnek kerni egy vedo oltasra.  - Kitoltotte a formulat? -…..
Dorothy Haza látogatás 2014.04.06 23:17:24
Nem igazán sikerült még összeszedni a mondanivalómat Edinburgh óta.  Múlt hétvégén meglátogattam hazámnak érzett kicsi városom. Vonattal mentem ezúttal. Vittem olvasnivalót, de a 3. óra után már mindenhogy kényelmetlen volt. Ahogy közeledtünk Skócia fele, felszaporodtak az…..
Régen írtam, nagyon sok minden történt és nagyon nincs időm most mindenkinek egyenként írni, szóval muszáj egy gyors üzenetet hagynom itt. Lehetőleg képekkel, hogy könnyebben emészthető legyen. Majd belemegyek a részletekbe, ha lesz időm, most tényleg nagyon nincs. Tegnap…..
Egyre jobban megtetszik London. Ha megfogja a kezed egy igazi londoni lakos, és bekísér az igazi londoni világba. Stasról már meséltem. A lengyel srác, aki Londonban született és nőtt fel és van egy olyan őrült hobbija, hogy furcsa nyelveket tanul, amihez szerencséjére elég jó…..
Dorothy Flat-mate to let 2014.02.08 17:04:22
Sikerült! Na de kezdjük mindjárt az elején: Szóval éreztem, hogy wc-re kell mennem és... Vicceztem, ez egy másik történet, ami ugyancsak sikerrel végződött.  Szóval mint azt tudjátok új helyet kellett keresnem, mivel 1. Julcsi összeköltözik a barátjával Cambridgeben, 2.…..
Dorothy Steak estét kívánok 2014.01.25 21:31:47
Közeledik a kiköltözés/asztalváltás/projekt vége/új projekt kezdete. Szobákat elkezdtem nézni, de teljesen hülyének néznek, hogy már egy hónappal a költözésem előtt keresgélek és még lakásnézésre sem hívnak.. Volt egy olyan, hogy megbeszéltük smsbe a nővel, hogy szerda…..
Dorothy 101 pozitív gondolat 2014.01.11 07:04:38
3:30-kor ébredtem. Már több mint egy órája próbálkozok a visszaalvással. Meguntam. A youtube-ról 101 pozitív állítás szól: vidám, boldog és szabad vagyok Régen írtam. Nem magyarázkodok. Most írok. Van időm, nem hiszem, hogy Juli örülne, ha felhívnám, hogy már ébren vagyok és akkor megyünk-e futni.…..
Dorothy2 2014.01.15 17:51:54
Dorothy Keletről Nyugatra 2013.09.13 00:50:13
Most, hogy fél éve itt vagyok eme városban, gondoltam ideje beilleszkedni.  Elmentem a pénteki sörözésre munkatársakkal. Fogtam a kis poharam és azt vettem észre, hogy senkihez sem tudok szólni, mert az a pár ember, akit történetesen birok, azok nem jöttek el. Szóval ott…..
Dorothy Edinburgh újratöltve 2013.09.01 21:23:31
Megint jó sok mindenről nem írtam. Munka: teljesítettem a próbaidőt. Vége. Elégedettek. Vagy inkább angolok, akik azt mondják, hogy elégedettek. Múltkor megemlítette a főnököm, hogy csatlakozhatnék egy biokémiai társaság dologhoz, mert utána könnyebben találnék munkát.…..
Jó hír: Anyuval álmodtam, és ezúttal nem halt meg vagy valami ilyesmi. Sőt! Készült meglátogatni. Csókolom Freud úr! Rossz hír: Megbüntetett a londoni bkv (igen, tisztában vagyok vele, hogy minek a rövidítése, de ha azt írnám tfl, hosszasabban kéne magyarázkodnom). Gyanútlanul…..
Csaba, a következő rész neked szól: Elmentem futni. Nem fogod kitalálni mi történt. A föld nem teljesen sima. Egymáshoz képest elcsúszott sétáló utcai kőlapok nehezítették meg ezúttal életem. Igen kérlek: megbotlottam. Jól ismerem ezt az érzést. A csudába, esek. Már megint.…..
Dorothy melegebb, mint London? 2013.06.18 23:26:17
Kedves barátném, Andi, meglátogatott múlt héten. Csütörtök éjjel fél 2-kor érkezett. Rövid látogatása ellenére, azt hiszem bőven gyarapodott mindkettőnk élménytára. Hadd avassalak be egy-egy emlékezetes gyöngyszembe: Szombaton este gondoltuk kimozdulunk és rávetjük…..
Dorothy Kreálmány 2013.06.14 00:46:59
Még mindig munka, munka, munka, és nagyon élvezem, hogy ilyen elfoglalt vagyok. Viszont néha már tényleg őrület! Szerdára kaptam időpontot fizikoterápiára. 13:30-ra szóval persze ott kellett hagynom mindent és elrohannom. Majd ugyanezt vissza. Két napja buszon eszek, mert másra…..
Dorothy MunkaMunkaMunka 2013.06.09 14:32:54
Nem tartottam be az ígéretem a múlt bepótlását illetően. Igyekszek.  Kb 2 hete megvolt a féléves próbaidős interjúm. Próbaidőm 6 hónapig, tehát októberig tart. A 3.  és 6. hónapnál van egy elbeszélgetés a főnökkel, mikor  megbeszéljük, hogy ki mennyire…..
Dorothy Tanúság 2013.05.29 22:27:36
Elnézést, nem volt időm írni mostanában. A hazalátogatás és a haza idelátogatása meglehetősen lekötötték minden energiáimat. (Légyszi javítsatok ki, szerintem már többet használom a többes számot mint kéne, mert angolban mindig elhagyom és azt hiszem most meg túlzásba…..
 Tudom, hogy marha cikk-cakkosan halad az a damil, de a lényeg, hogy megyek haza május 9-én! ..
Dorothy Rekettye 2013.04.22 21:24:24
A munkáról nem írtam mostanában. Nincs is kedvem őszintén. Múlt hét elején a kétségbeesés eluralkodott rajtam, mikor még mindig nem tudtam megoldani azt a feladatot, amit rám bíztak. Habár az nem is az én feladatom lett volna. Nem igazán tanultam programozást és az egész dolog…..
Pénteki munkámat félbevágva elindultam 2 körül a reptérre menő buszhhoz. Kicsit rászámoltam az útra, mert valaki megint azzal keserítette meg az utazók életét, hogy a magáénak véget vetett. Félúton észrevettem, hogy nincs nálam a pénztárcám. Mindent átkutattam. Még mindig…..
Dorothy Ami a blogból kimaradt 2. 2013.04.15 22:19:08
Csütörtökön elindultam Edibe. 9 órás buszút, megállt az éjszaka folyamán vagy 5-ször, ami nem számított éppen egy üdítő, uborkás szempakolásnak. Viszont a munka annyira kimerít, hogy elég könnyen vissza tudtam mindig csusszanni alfába és arra is koncentráltam, hogy a…..
Dorothy Ami a blogból kimaradt 1. 2013.04.15 22:17:36
A blogom nem mukodik, ugyhogy kenytelen vagyok megint e modon vegrehajtani a hiradast. Igy legalabb reagaltak sokan:) Ma megyek Edinburghbe, ugyhogy gondoltam elotte megirom, hogy mi a helyzet (egyebkent erre mar 5 napja keszulok). Viszont sajnalom, ekezeteket nem tudok biztositani es az y-t neha…..