Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorden

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykori kettéosztott Németország keleti felének, az NDK-nak a hivatalos megnevezésében szerepelt a "demokratikus" kifejezés, holott az országnak sokkal kevesebb köze volt a demokráciához mint a nyugati szomszédjának. Észak és Dél-Korea tekintetében még manapság is ez a helyzet.…..
Zorden 2013.02.08 00:43:12
Nos akkor kezdeném a legnagyobb balf...gal amit csináltam ezek a barmok:
1kulcsos adó, tényleg nagyon jó dolog!, de nem egy globális pénzügyi válság közepén. Emiatt 600-700 milliárd esett ki a központi ktsg.vetésből. Következmény ezt valahonnan pótolni kell. Mi a legegyszerűbb, adókból.
1kulcsos adóval teszem hozzá azok jártak jól akiknek bruttó havi keresete 180-190 ezer Ft felett van, azon kívül mindenki csak bukott rajta. Tehát kevesebb nettó keresetből fizess plusz adókat, ez a keresőtevékenységet folytatók nagy többségének nem jó! Adójóváírás szintén ment a levesbe, szintén kevesebbet visznek haza nagyon sokan, ismét kevesebb fizetésből fizess plusz terheket. Ezenkívül ha kevesebb pénze van az embereknek, kevesebbet fognak bármire is költeni. Nem folyik be fogyasztás után annyi adóbevétel. Megint csak kevesebb pénz a költségvetésben.
Bankadó: most eljutottunk oda, hogy a bankok már nem nagyon adnak hitel senkinek és semmilyen beruházásra (nem csak ez az egy oka van ennek, de ez csak dobott rajta egy nagyot). Vállalkozások nem tudnak beruházni, nincs nagyobb termelés, több szolgáltatás, nincs több bevétel (adó formájában) az ezek után folytatott tevékenységekből.
Plusz annak a jelenlegi kormányszimpatizánsnak üzenem, hogy nem jár senki jobban a mostani minimálbérrel mint előtte. Nézd meg az előző Mt-t, és az új hatályos Mt-t, és ha van ismerős, aki munkaügyi területen dolgozik, csak meg kell kérni, hogy számoljatok egy minimálbért. Kevesebbet visznek haza az új Mt. miatt(sajnos). Ismét kevesebb pénz marad az emberek zsebében. Menj vissza a kommentem elejére, ezt mintha már írtam volna. Ehhez képest most nálunk Magyarországon 2013-ban "gazdasági fellendülés" lesz. A sok birka ezt el is hiszi. Csak gratulálni tudok a csökkent agyi képességgel rendelkezőknek. Csak mindenki gondolja át ezeket, és beszéljen közgazdás ismerőssel ha van, esetleg olvasson külföldi gazdasági hetilapokat, segítséggel ha kell. Egy jogász nem kompetens gazdasági kérdésekben, viszont van egy pár olyan aki jól tudja manipulálni a birkákat, na most olyanok ülnek ott. Uff, írtam.
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál! A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás…..
Zorden 2012.08.20 16:17:31
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..