Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagaj

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Tank III. Olvasói Hét! 2013.02.10 13:28:13
A blog eddigi legsikeresebb projektjei kétségtelenül az olvasói hetek voltak ( itt és itt ). Ezért értelemszerű, hogy idén sem hagyható ki ez az igazán élvezetes program. Aki nem tudná, az olvasói hét lényege az, hogy egy egész héten át, hétfő reggeltől vasárnap estig csak és…..
(Kedves olvasók. Eme film nem szerepelt a King Kong-maraton során boncasztalra fektetett filmek listáján, hajnaltájt azonban eszembe jutott, hogy eme alkotás is része King Kong mozgóképes mitológiájának, megosztván Godzilla huszonnyolc filmes repertoárjával.) King Kong Godzilla ellen.…..
A fene gondolta volna, hogy az Expendables ekkora hullámot fog elindítani, mint ami nemsokára elsodor minket. Nagyon úgy néz ki, hogy a bugyuta, tesztoszteron-dús akciófilmek új, leginkább "nyugdíjas"-nak nevezhető korszaka előtt állunk, hiszen nem elég hogy augusztus végén végre…..
A Filmbarátok nyereményjáték utóvideójában beharangozott Fej vagy Írás bemutatóhoz ma elkészültek a rögzítések vendég kritikusommal együtt. Azt kell mondjam, amennyire jó volt így közösen összehozni valamit, ugyanolyan bonyolult is egyben (logisztikailag). Ketten írtuk külön…..
Bagaj 2012.08.10 22:21:18
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás ennek a majomnak, aki ma nem túlzás, csak ma délután vagy 12 profillal tért vissza, hogy elröfögje ugyanazokat a marhaságokat, mint amiket szokott. Koros pofája alapján igazán benőhetett volna feje lágya. Ember, keressél értelmesebb…..
Bagaj 2012.04.24 13:28:52
Túléltük az Oscaros szezont és bár mindent nem sikerült megnéznem, amit akartam volna (a "Beszélnünk kell Kevinről"-t még igyekszem pótolni), azért a legfontosabbakat igen. A Hugót majd kiveszem tékából ha megjelenik dvd-n.Jövő héten megnézzük aAztán 22.-én…..
Bagaj 2012.03.17 16:02:39
@Mick Kramer: Azt olvastam, hogy 10-15 kópia érkezik, szóval nem sok vidékiben lesz.
Double the fun! Hang ITT és ITT! ..
Bagaj 2012.02.26 19:46:36
Spoilert tartalmazhat!

Bevallom, hogy a Shame először nem igazán tetszett.Majd gondolkodtam egy kicsit. Ez elég sajátos vélemény,még sehol sem olvastam: Ez a film a mai felgyorsult világról szól, melyben az emberek nagy része már nem tud tartós kapcsolatot kialakítani másokkal.Ilyen a film főhőse is.Inkább hív prostituáltakat, önkielégít, mint hogy kialakítson párkapcsolatot.Akar ő ez ellen tenni, pl amikor randizik a kolleganőjével, de egyszerűen nem megy neki.El is hangzik, hogy minek házasodjanak össze az emberek, amikor egy idő után talán már nem is tudnak miről beszélgetni. Manapság sokan élnek így, divat nem házasnak és szinglinek lenni. Az állatvilág sok esetben ilyen.Csupán a saját kényelmük, és saját igényeik kielégítése a párzás során. A húgával való viszonya is ilyen. Nem akar vele foglalkozni, amikor befekszik mellé az ágyba, akkor elküldi, mert zavarja a saját nyugalmát. Lehet, hogy az állati ösztönök egyre jobban visszafognak térni az emberiségbe? Hiszen az ember is állat. Nagyon sokan élnek már hasonlóképpen, ki így, ki úgy éli ezt meg. Főhősünk azonban még ezt nem tudja feldolgozni. Úgy gondolja, hogy ez nem normális. Az állatok nem normálisak? Az normális, hogy emberek sok évtizedet éltek/élnek boldogtalan házasságban, akár kényszerítve, akár nem? Jön tehát a kérdés: Mi a normális? A film egyébként nagyon hatásos,profi munka, de talán nem a férfi szexfüggőségéről szól elsősorban.

Bocsi , ha hülyén fogalmaztam, és teljesen hülyeségeket beszélek, ez a vélemény csak így hirtelen fogalmazódott meg bennem.
comment:com Véget ér az Aranypart 2011.10.13 13:30:00
A Viasat3 adásán ma búcsúzik az Aranypart, ami egyfajta kísérletnek is felfogható volt: vajon vannak-e akkora gyökerek Magyarországon, mint a Jersey Shore szereplői? A válasz megnyugtató igen, trashreality-ben nincs lemaradásunk. Az esti epizódokról természetesen lesz hogyvolt,…..
Bagaj 2011.10.14 22:55:27
Ahogy már többször mondtam (Filmbarátokban mondtuk) a Drive-nak nem semmi filmzenéje van. Legalábbis van 3-4 dal ami bitangul fülbemászó.Szóval jöjjön egy kis összeállítás, amely simán mehetne egy GTA valamelyik rádióján is(Elektronikus zeneajánlókat nem fogtok tőlem sokszor…..